Aleksej Pokuševski (© Star sport)
Aleksej Pokuševski (© Star sport)

Pokuševski i dalje čeka NBA poziv

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.07.24. | 16:19

Dolazak u Partizan još uvek nije realan, ali sve je podložno promenama

Odjeknula je danas informacija po društvenim mrežama, ali i srpskim medijima da je reprezentaivac Srbije Aleksej Pokuševski na korak do prelaska u Partizan Mozzart Bet. Da ga samo paraf na ugovoru deli od dolaska u klub za koji odmalena navija. Ipak, situacija je u ovom momentu nešto drugačija. Kako Mozzart Sport nezvanično saznaje, Pokuševski i dalje sebe vidi u NBA ligi i čeka na poziv kluba iz Sjedinjenih Američkih Država.

Već je poznato da je dobio otkaz u Šarlotu pre nekoliko nedelja i tada smo pisali da je za Pokuševskog primarno da ostane u NBA ligi gde je od 2020. godine. Za sada nije dobio ponudu koju priželjkuje, ali kako saznajemo i dalje je spreman da čeka. Ako adekvatna ponuda iz NBA lige ne stigne, onda postoji mogućnost za povratak u Evropu.

Izabrane vesti

Tu je Partizan realan favorit da ga dovede. Crno-belima trenutno nedostaje igrač na toj poziciji, krilnog centra, koji može da pokriva još jedno mesto na parketu i ono što je još važnije. Srpski je košarkaš.

Ipak, zasad se čeka razvoj čitave situacije.

Za to vreme Pokuševski se nalazi na pripremama reprezentacije Srbije gde pokušava da izbori mesto u ekipi na Olimpijskim igrama u Parizu.

Podsetimo da je Partizan do sada doveo Vanju Marinkovića, Ifea Lundberga i Frenka Nilikina. Oni su ozvaničeni, mnogo je više onih koji nisu ozvaničeni, ali su dogovoreni i igraće u crno-belom naredne sezone. Tu su Arijan Lakić, Mario Nakić, Sterling Braun, Isak Bonga, Ajzea Majk, Tajrik Džons, Karlik Džons i Brendon Dejvis... Na ovu grupu igrača potrebna su barem još dva imena, zasad to nije Aleksej Pokuševski, videćemo da li će biti.



tagovi

Aleksej PokuševskiNBA ligaKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara