Nikola Đurišić (MN Press)
Nikola Đurišić (MN Press)

Poklon za 18. rođendan Nikole Đurišića: Prvi profesionalni ugovor sa Megom Mozzart

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.02.22. | 11:33

"Prošao sam sve mlađe selekcije kluba i predstavlja mi veliko zadovoljstvo što posle višegodišnjeg uloženog truda i rada sa obe strane, nastavljamo i dalje na zajedničkom putu", rekao je mladi košarkaš

Malo po malo se ostvaruju veliki snovi Nikole Đurišića. Njegovo ime je odavno skrenulo pažnju u Megi Mozzart, stigao je čak i do seniorskog sastava reprezentacije Srbije, a danas je tek napunio 18 godina.

Morao je da izađe sa priprema nacionalnog tima, da bi potpisao prvi profesionalni ugovor sa klubom u kome je prošao sve mlađe selekcija, a za seniorski sastav debitovao sa 17 godina u ABA ligi.

Izabrane vesti

"Veoma sam srećan što sam potpisao prvi profesionalni ugovor sa Megom", rekao je za klupski sajt prilikom potpisivanja Nikola Đurišić. "Prošao sam kroz sve mlađe selekcije kluba i predstavlja mi veliko zadovoljstvo što posle višegodišnjeg uloženog truda i rada sa obe strane, nastavljamo i dalje na zajedničkom putu. Sve ovo mi je veliki i dodatni motiv da nastavim da radim i napredujem, kroz treninge i utakmice, na terenu i van terena, kao košarkaš i kao čovek".

Ove sezone Đurišić je u dresu Mege Mozzart odigrao 16 utakmica, na kojima je u proseku beležio 6,1 poen i 2,1 skok. Najbolju partiju prikazao je protiv Igokee kada je ubacio 14 poena (2-2 za tri) i upisao tri skoka za ukupan indeks korisnosti - 15.



tagovi

Nikola ĐurišićMega Mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara