Osvoji sezonsku ulaznicu za utakmice KK Partizan
Osvoji sezonsku ulaznicu za utakmice KK Partizan

Pokaži da si pravi i osvoji sezonsku ulaznicu za Partizan

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.08.21. | 19:18

Evo i kako preko Mozzarta možete do zlatne kartice

Košarkaši Partizana trijumfalno su započeli pripreme za novu sezonu i tako navijačima demonstrirali tek delić onoga što ih čeka u narednim mesecima.

Očekivanja među pristalicama Parnog valjka ponovo su izuzetno visoka. Tu je najtrofejniji stručnjak Evrope Željko Obradović, tu su pojačanja poput Kevina Pantera, Zeka Ledeja, Alena Smailagića i ostalih, pa je Partizan svrstan među najveće favorite za osvajanje ABA lige, Evrokupa i ostalih dostupnih takmičenja.

Izabrane vesti

Dok sezona ne počne Partizan će formu brusiti na nekoliko pripremnih turnira. Prvi se igra od 1. do 3. septembra u Opatiji gde će uz crno-bele učestvovati još Cibona, Cedevita Olimpija i Pezaro. Uz velika očekivanja i raspoloženje navijača je takvo da sada svi žele da se dokopaju sezonske ulaznice, a jednu možete dobiti preko kompanije Mozzart ako budete pokazali zavidno košarkaško znanje.

Naime, Mozzart Bet će dodeliti jednu sezonsku ulaznicu, a srećni dobitnik treba da ispuni dva uslova – prvi je da prati profile Mozzart Beta na društvenim mrežama, a zatim da pogodi koliko će košarkaši Partizana postići poena na turniru u Opatiji.

Komentare sa svojim predviđanjima možete ostavljati najkasnije do srede do 20 časova. Srećnog dobitnika sezonske karte proglasićemo 4. septembra.

Srećno svima!



tagovi

KK PartizanSezonske kartesezonske ulaznice

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara