Komentari na vest

Poceko: Nisam genije, pustio sam momke da pobede; Poruka za NBA - agent sam Fontekiju i čekamo 30.000.000

I

Ivan FCRS

pre 9 meseci

Ja mislim da ovaj lik posle utakmice sa nama negde sedne, i vristi od smeha na koje nacine nas pobedjuje. Meni Izgleda kao da se mi potrudimo koliko je moguce da ih ne pobedimo.
M

Milorad Rukic BG

pre 9 meseci

Realno, niste vi pobedili nego je Srbija izgubila dobijen mec. Italija je prosecan tim a Srbija je bolja, kvalitetnija i sa ovim igracima ali imamo problem u glavi sto nije nista novo.
r

realno vi gubite

pre 9 meseci

dve bitne utakmice protiv Italiju na velikoj sceni i ponovo kazete da ste bolji od nji...epa niste brate,pomiri se sa to i nauci jednu stvar kako ti tako i ostali,kad izgubis jednom mozda je slucajno,kad izgubis dva puta onda i nije neka slucajnost,,dva puta na sp u fudbal ispadate od Svajcarsku i jos uvek kazete da ste bolji,gubite od Italiju u kosarci i kazete da ste bolji,vi ste svetski fenomen,vi ste pravi cirkus
M

Miki Kragujevac

pre 9 meseci

Ovaj hrvat (namerno malo slovo) koji se potpisao "realno vi gubite": nauci, bre, covece da pises pa onda komentarisi, ne znas osnovne stvari kada je u pitanju pravopis, neobrazovani covece!
T

Tite

pre 9 meseci

Pa sta ce im trener kad su nadopingovani likovi pogodili 100 trojki a i ovaj naš sastav je bolji od njihovog ako pogledate učinak igraca. 2006 Kanavaro dopingovan čak postoji video ukucajte na netu kao i u kosarci tako i u fudbalu nadopingovani su i kraj price. A sudije su sve sudile u njihovu korist.
D

DraganKojic

pre 9 meseci

Svi profi sportisti su na steroidima, nebitno koji sport,nacionalnost,rasa itd.
B

Brundo

pre 9 meseci

Dodji Poceko da se zajedno smejemo Pesicu.Postoje stvari koje nisu za smejanje, kad je neko bolestan ili ometen u razvoju.To nije za smejanje.Ali kad je neko glup to vec jeste.