"Jasmin Repeša"
"Jasmin Repeša"

Pobuna u taboru Hrvata! Igrači svi protiv Repeše, žele da ih vodi Tabak!

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.09.14. | 16:23

Glasine su krenule još sinoć, a nekoliko izveštača iz Sevilje tvrdi da ima potvrdu kako su reprezentativci maltene stupili u štrajk samo tri časa pred odlučujući meč sa Portorikom

Jasmin RepešaJoš sinoć, posle ubedljivog poraza od Grčke, kolale su glasine da je došlo do prave pobune u reprezentaciji Hrvatske i da su igrači potpuno okrenuli leđa selektoru Jasminu Repeši. "Šahovničari" su nekako sačuvali mir u kući i dostojanstvo pred "sedmom silom", ali danas iz Sevilje stižu informacije, uglavnom stranih, ali pouzdanih i dobro obaveštenih medija, kako su Bojan Bogdanović i drugovi tražili od Saveza da tim u nastavku takmičenja vodi Repešin pomoćnik Žan Tabak! Ne pamti se da se nešto slično dogodilo u istoriji svetskih šampionata, ako je ova informacija tačna.

Treba je uzeti sa rezervom, kao što čine hrvatski mediji, ali nije tajna da je veliki broj igrača godinama nezadovoljan ponašanjem Repeše i načinom na koji vodi ekipu. Možda je kap koja je prelila čašu bila njegova izjava posle poraza od Senegala, kako bi voleo da se rodio bilo gde drugo nego na Balkanu, kada vidi mentalitet svojih igrača.

Izabrane vesti

(FOTO: fiba.com) 

 


tagovi

EvropaHrvatskaMundobasket 2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara