Potvrda iz policije: Krivična prijava za jednog našeg sportistu, odgovaraće pred sudom

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.03.20. | 11:23

Da li se radi o Luki Joviću?

Govoreći sinoć o neodgovornim građanima što se vraćaju iz inostranstva, misleći pre svega na one što dolaze iz područja žestoko pogođenih virusom korona, premijerka Srbije Ana Brnabić posebno je apostrofirala bezobzirno ponašanje naših sportista. Ona nije otvoreno govorila o imenima, ali po medijima se naveliko provlači pitanje da li je mislila na fudbalera Real Madrida Luku Jovića koji je viđen u Beogradu.
"Postoje primeri naših fudbalera... Imaju milionske ugovore u stranim zemljama, a dolaze ovde i nisu u izolaciji. Time će se naši organi sigurno baviti", rekla je sinoć Brnabić.

Reakcija iz policije stigla je ekspresno. Gostujući u jutarnjem programu Prve televizije ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović komentarisao je kako mnogi građani ne poštuju mere zaštite i otkrio kako je policija počela da kažnjava neposlušne, odnosno da niko neće biti izuzet.
"Napisali smo već neke krivične prijave, čak i za jednog od sportista. Odgovaraće pred našim sudovima kada za to dođe vreme", poručio je Stefanović.

Izabrane vesti

Većina srpskih fudbalera ostala je u svojim klubovima, a jedini koji je za sada pozitivno testiran na COVID-19 je napadač Fjorentine Dušan Vlahović.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara