Ne da im se da se pobiju

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.04.20. | 19:21

Ponovo odložen meč za IBF šampiona u teškoj kategoriji između Džošue i Puleva

Iako je pre samo dva dana Kubrat Pulev preko Instagrama obavestio javnost da će njegov meč za IBF titulu u teškoj kategoriji sa šampionom Entonijem Džošuom biti održan 25. umesto 20. juna, danas je došlo do obrta.

I to ne samo da nije isti datum u pitanju, nego je susret koji je trebalo da se održi na stadionu Totenhema sada otkazan do daljeg. I ako se ovako nastavi sa problemima po svetu usled pandemije virusa korona, pitanje je ne samo kada, nego da li će se uopšte održati.

Izabrane vesti

Iz organizacije borbe tvrde da rade na tome i da će uskoro obavestiti javnost čim sve bude jasnije. Najveći problem je zapravo prisustvo publike jer glavni promotor borbe, Edi Hern o tome neće ni da razmišlja. Po njemu, ako nema navijača, nema ni meča.

“Možete li da zamislite da Entoni Džošua ulazi u ring da se pobije sa Pulevim, a tu smo samo ja i TV ekipa?! Toga jednostavno neće biti”, jasan je Englez.

Džošui je ovo trebalo da bude prva odbrana trona od kako ga je povratio u Emiratima pošto je u revanšu bio dominantan svih 12 rundi protiv Endija Ruiza mlađeg. Amerikanac je prethodno šokirao Ej Džeja, ali i celu sportsku javnost nokautiravši do tada neporaženog šampiona. Džošiun skor je 23 pobede (21 KO) i jedan poraz, slično kao i Bugarskoj kobri 28 (14 KO) – 1.

Njih dvijica kao da su ukelti, pošto je ovo već drugi put kako ne uspevaju dsa ukrste rukavice. Prvi put je to bilo dogovoreno za oktobar 2017, ali se Pulev povukao zbog povrede ramena.

(Foto: ©AFP)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara