Frustriran, pa gladan

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.04.20. | 20:32

Tako se oseća Pol Pogba koji je izneo pojedinosti o povredi i svojoj situaciji kroz izjave na zvaničnom sajtu Mančestera

Povrede i čitav splet okolnosti sveo je Pola Pogbu na osam utakmica u sezoni 2019/2020. A potpuno zaključavanje sezone došlo u momentu kada se Francuz skoro  pa vratio u fit formu.

On je dao intervju za klupski podkast u kom je pričao kako je bio frustriran tokom izostanka sa terena, ali da je ostao gladan da se vrati u tim Crvenih đavola.
"Bio sam frustriran pre dugo vremena, sada sam skoro spreman, tako da samo razmišljam o tome kako da se vratim, treniram punom snagom sa timom. Nikada nisam imao ovako nešto u karijeri, tako da sve ovo uzimam na pozitivan način. Čini me gladnim da se vratim i igram dobro. I, da, pokazuje mi sve ovo koliko volim fudbal", rekao je Pogba.

Izabrane vesti

Potom je malo pojasnio o kakvoj povredi je bio reč i kada ju je zapravo “zaradio“.
"Morate da budete veoma strpljiivi jer... moja povreda... ne znam da li ljudi zaista znaju šta sedogodila. Imao sam povredu noge koja se dogodila u utakmici protiv Sautemptona. Bilo je to na startu sezone i nosio sam je dugo vremena, treninga i trudio sam se da igram sa tom povredom. Kada sam stao, shvatio sam da imam prelom. Morao sam na operaciju i evo me sada tu gde sam", rekao je Pogba.

Pogba je priznao da mu je nedostajao osećaj kada ide na utakmice, da igra mečeve. Dugo je van svega toga.
"Čak i ne znam više kakav je to osećaj. Ne mogu da dočekam da ga ponovo osetim. Nedostaje mi to jer je to moj posao, da igram fudbal. Zaista uživam kada igram fudbal", rekao je Pogba.

Očekuje se da ceo sadržaj podkasta u kom je gostovao Pogba bude emitovan u ponedeljak uveče...

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara