Svetislav Pešić (©KSS)
Svetislav Pešić (©KSS)

Pešićev raport: Sva koncentracija usmerena na pripreme za Igre

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.07.24. | 17:50

"Na utakmice sa Australijom i SAD-om gledamo kao na deo priprema"

Sutra od 18.00 u Abu Dabiju će košarkaši Srbije sa selekcijom Australije odigrati pripremni meč za predstojeće Olimpijske igre. Orlovi su danas trenirali u "Etihad areni", a selektor Svetsialv Pešić izneo je očekivanja pred naredni okršaj.

"Veoma je važno razumeti da se mi nalazimo u fazi priprema za Olimpijski turnir i da je naša kompletna koncentracija usmerena na to kako pripremiti ekipu za prve tri utakmice koje igramo u Lilu. Igrači su svesni zadataka koji su pred njima u naredne dve utakmice. Svesni su da smo došli ovde da napredujemo u svakom smislu - i fizičkom i taktičkom", rekao je Pešić pa dodao: Obe utakmice gledamo kao deo priprema. Naravno, igrači uvek žele da daju maksimum na zvaničnim utakmicama, a naš glavni zadatak je da se pored toga potrudimo da poboljšamo individualnu formu kod svakog igrača i vidimo na koga to možemo da računamo za Olimpijske igre."

Izabrane vesti

Podsećanja radi, Srbiju posle duela sa Australijom, u sredu očekuje okršaj sa selekcijom SAD-a pa onda i povratak u Beograd na finalizaciju urađenog posla. U glavnom gradu će odigrati još meč sa Japanom 21. jula pre nego što otputuju za Francusku.


tagovi

Svetislav PešićAbu Dabikošarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara