Komentari na vest

Pešić spušta loptu: Ni pobeda nad Amerikancima ne bi ništa promenila, imamo još dva meča

B

Budimo realni

pre oko 2 meseca

O Pešiću niko ko je pravi navijač reprezentacije ne sme nijednu lošu reč da izgovori. On je živa legenda. Za neko vreme o njemu ćemo čitati i sećati se kao jednog od naših najvećih stručnjaka svih vremena. Nemojte da zaboravite to, šta je sve uradio, i šta još uvek radi za našu reprezentaciju. Vrhunski nas uvek pripremi za najveća takmičenja i uvek izabere najbolje igrače koje imamo u datom trenutku. Takodje on ne može biti kriv ako naši igrači promašuju otvorene šuteve. To je druga priča već i koncentracija. Onda se naravno niko ne može nadati i pobediti ovakvog protivnika.
P

Pjer

pre oko 2 meseca

Ljudi sta je sa vama pa mi imamo jednog igrača na njihovom nivou Kolica ovo ostalo nebitno sve,pa šta ocekujete? Da se sastavi reprezentacija ostatka sveta isto bi prosli a ne Srbija .
t

ti ti

pre oko 2 meseca

Covek debea. Covek grobar. Covek koji zvace zvaku ko kicos. Covek koji je po nalogu sluzbi i predsednika izbacio najboljeg igraca nase reprezentacije Milosa da bi gurali Bogdanovica i druge. Covek koji je dobio na poklon srebro na SP se velica. E ako lazem hajde faco osvoji sad OI. Kad si trener zasto te niko u Evropi ne trazi. On i Zelimir ruku pod ruku. Dve izsluzene kriminalne mustikle vedre i oblace u nasoj kosarci. Kad se tome doda ko je predsednik KSS sve je jasni. Bitno je da je Bogdan proglasen nasim najboljim igracem proteklog SP a niti je bio u idealnoj petorci,niti je bio najbolji srelac. Niti je imao ucinak. Bitno je da je on priglasen a ne Borisa Simanic koji je dao zivot za Srbiju a vec su ga svi zaboravili. Zaboravili jer je Nas.
1

123hop

pre oko 2 meseca

Disi brate, teske frustraije, jake krivine..
s

smesan si

pre oko 2 meseca

Pesic je osvojio evropsko prvenstvo sa Nemackom!!! ej sa Nemackom....Nema dalje..trebalo im je 30+ godina da ponovo nesto osvoje i to u Manili... Ne otpisujte ga, ima ep i sp sa Yugoslavijom, sp finale, i sacekacemo jos dve nedelje ..Mi boljega svakako nemamo, a te gluposti sto si pisao o DB- u, ha ha,pa on ne zna padeze pirocanac a ne DB...
B

Borisa nije

pre oko 2 meseca

dao zivot, daleko bilo..Sretan mu oporavak, koliko znam on trenira i sve ide ok...
B

Bibygyg

pre oko 2 meseca

Ti ne smes taj brazilski, to je 100x jače od normalnog.
P

Pjer

pre oko 2 meseca

Dal si ozbiljan,pitacu te samo jedno,kako da uzmemo igre pored ovakvih Amera to jedino,ove ostale gluposti necu ni spominjati.
J

Jtd

pre oko 2 meseca

Rezervisi kartu za bg, nemoj opet da se brukas ko posle evropskog pa da zapalis za nemacku
c

cv

pre oko 2 meseca

kako ne bi pa bili bi 1.u grupi 99% i ne bi isli na jaku austrakiju
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Čitam po komentarima da ne valja Gudurić, Marinković, Plavšić, Davidovac pa i Micić i Bogdanović. A jel imamo bolje od njih? Onda laku noć.
K

Kicanovic

pre oko 2 meseca

Dalipagic, Obradovic,Rebraca i Teodosic, plus Raduljica ...
P

Piksy

pre oko 2 meseca

Ovako je Piksi govorio posle meča sa Englezima.
k

kikoman

pre oko 2 meseca

Zamisli da su ti Englezi osvojili 4 svetska prvenstva zaredom pa poredi Engleze i Sad
M

Metodija

pre oko 2 meseca

Moj Pešiću, Amerikanci imaju 12 igrača - ne zna se ko je od koga bolji. A tebi tim sastavljali Čoki i njemu slični. Plavšić ni sam nije svestan šta ga je snašlo. Isto važi i za Davidovca i Gudurića ... 10 godina upropaštavanja srpske košarke od strane Čokija - vlasnika privatnih klubova FMP II i FMP - ispostavljaju nam račun. Biće pravo čudo ako košarkaši osvoje makar bronzanu medalju. Tuga pregolema.

Gold Digger

pre oko 2 meseca

preskocio si terapiju.
K

Krme

pre oko 2 meseca

Kao navijač Partizana koji bi julovca kratkonogog video u zatvoru najrađe, kažem ti da ne lupetaraš. Pešiću pudlica nije sastavljala tim, niti mu je iko ikad sastavljao tim, niti će. Ne vređaj selektora. Možete da ga volite ili ne, da ga pljujete, pričate kako je mator i izlapeo, šta god. Ali, kad sa Nemačkom i to tamo devedesete ili koje već, osvojite evropsko u košarci, i svetsko u Americi, uz pobedu nad Amerikancima, onda možete da se javite.
S

Statler

pre oko 2 meseca

Danas svaki mentol ima mogućnost objave komentara.
P

Pjer

pre oko 2 meseca

Pesicu tim niko nije sastavljao to je sigurno,ovo je ono sto imamo i to je to,daleko od nekada mocnih igraca poput Djordjevica,Danilovica,Rebrace,Tarlaca,doktora Bodiroge,Stojakovica...nasa bi druga postava igrala finale protiv prve,nemamo vise takve igrace i to je to,Jokic superstar Bogdan kad ga ide ide...ostalo igraci radnici solidni u nekom sistemu nijedan top nivo da izmislja poene...moramo biti realni
P

Penzos

pre oko 2 meseca

Čovek ima 70+ godina i misli nekog da trenira. Ajde u Pirot pecaj... Nemaš veze Sletislave Pešiću. USA omladinax doktor nauka za ovog piroćanca. A kako je bilo na pripremama, ovi neće ni Sudan ni Portoriko uspeti da pobede. Nula.
3

369963

pre oko 2 meseca

Kari, verujem u tebe I nadam se da ces ove umisljene igrace (Micic ,Guduric, Marinkovic) da prizemljis. Glupo je pricati sta o ovom susretu I zato Vam zelim puno POBEDA, SRECE I ZDRAVLJA I da onda komentarisemo finale!!!!
J

Jazavičar

pre oko 2 meseca

Od ovog trenera nisam čuo ni jednu pametnu izjavu Celi mu je sistem bio radi blokove na 10 metara od koša pa će nešto možda da se desi Milutinov ne može da trči za ovaj nivo košarke
B

Bjvtc5

pre oko 2 meseca

Nije on tu da drzi govore.Šampion i vicešampion Sveta, uz to šampion Sveta za juniore, prvak Evrope sa Nemačkom...ma šta se tebi neko pravda i objašnjava...
K

Kup

pre oko 2 meseca

Imamo deset igrača u rotaciji...Davidovac i Plavšić, posmatrači...jesu ovi jaki, ali sramota je da te nakantaju u deset dana sa 20 i plus... Jokić, Avramović, Dobrić pohvale za požrtvovanost...Gudurić, Jović, Marinković, Milutinov, Bogdanović sada se pokazuje od kakvog ste materijala, ali slabo zamućeni... Petrušev pa nisu ovo pripremne utakmice...
S

Sramota

pre oko 2 meseca

da nas nakantaju?! Druze, da li ti uopste imas predstavu koliko su oni jaki i da je nas jedini igrac na tom nivou Jokic?! Da se poklopi da oni nemaju dan a nasi da budu na 110% svi i tek onda da budemo u sansi da ih dobijemo. To ko ne vidi ovaj sport ne razume bas ni malo.
G

GETAFIX

pre oko 2 meseca

Kapiram da ti ni fizičko nisi radio.
Y

Yvyct

pre oko 2 meseca

,,Jesu ovi jaki" a jesi ljakas!
b

batasoća86

pre oko 2 meseca

Zvuči poznato? Piksi pred Englesku ...
K

Kdkdkcnc

pre oko 2 meseca

Idi obuci suknju
n

nadrealnooo

pre oko 2 meseca

Ako hocemo u polufinale Jokic mora da igra 38 minuta. Ako necemo,ne mora....To svako vidi i zna,nadam se da i selektor to vidi.Nens tu filozofije!
Đ

Đukin fan

pre oko 2 meseca

Sem Jokica koji je u NBA to sto jeste a sve mimo toga ništa(tako je kada nastupa za Srbiju)ostali u sastavu nisu dorasli ovom NBA USA timu!!!Tu se nema šta da traži!! Mera sa ostalima i ako poboljšaju igru i koncentraciju mogu sa ev Francuskom da se rvu za srebro!!!To bi bio plafon
F

Fer1

pre oko 2 meseca

Ma nema se sta zameriti. Odlicna igra,puno napravljenih cistih situacija i 20 promasenih potpuno otvorenih trojki,pa i Ameri bi izgubili u toj situaciji, a ne mi...
l

lion zion

pre oko 2 meseca

ne rise bre ne umes da motivises...smorio si za medalju
S

Statler

pre oko 2 meseca

Kakva motivacija je potrebna da pogodiš otvoreni šut? Oni su pogađali, mi nismo, u tome je razlika.
S

Stats

pre oko 2 meseca

Jokic 31' na terenu=neresno. Bez Jokica 9' -26