Komentari na vest

Pešić po dolasku u Srbiju: Ponosan sam što sam radio sa ekipom

i

imobIlLLLe

pre oko 1 mesec

Kako to gospodine Pesicu da ste se sad vratili sa ekipom, pa konferencija, pa ovo pa ono? A onomad posle Italije kuci u Njemacku i izjave za kss sajt. ccc
P

Paa

pre oko 1 mesec

A grobari kadar nevera, nemaju više razloga da pljuju čoveka.
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Gde su oni likovi koji su ga terali kad je sklonio Teodosića?
7

777

pre oko 1 mesec

Ali realno reci Teo i Jokara ?
7

7777

pre oko 1 mesec

Još realnije-Teova odbrana u ovakvim utakmicma?
S

Sto

pre oko 1 mesec

Pa treba biti papak pa izbaciti kapitena na taj nacin. Ti ljudi i sad kazu Teo je kapiten i sigurno bi bili prvaci i Sveta a mozda OI sa Teom. To ako smo uzeli bez Tea ne daje vam za pravo da pravdate jako jako los potez selektora.
Z

Zlatni momci

pre oko 1 mesec

Veliko postovanje GOSPODINE PESICU! Uradili ste toliko velikih stvari za svoju drzavu, toliko radosti i medalja doneli, a nikada sebe niste isticali u prvi plan, ma ulicu ste zasluzili GOSPODINE PESICU! Molim vas da ostanete na klupi bar jos sledece evropsko prvenstvo! Volim vas!
m

miha1990

pre oko 1 mesec

🦊
n

novinari

pre oko 1 mesec

Kakva katastrofa od pitanja. Da li je moguce da vise nema jedan sportski novinar da dodje na ove konferencije i pita nesto smisleno, sportski, ove ljude?
.

......

pre oko 1 mesec

....pitali bi ga oni da je izgubio i bili bi drski po običaju.Izbio im veliki gospodin Kari sve argumente.Koliko taj čovek samo zaslužuje poštovanja.Da sam bio na mestu nekom od tih novinara ja bih se prvo izvinio gospodinu Pešiću za kritike koje je trpeo na početku ciklusa.
J

Jack Sparrow

pre oko 1 mesec

Ostaviti ga za delektora dokle god ima zelje da obavlja tu funkciju.