Komentari na vest

Pešić: Da nismo promašili 10 bacanja, dobili bismo i ranije; Protiv Australije samo odbrana pomaže

A

Aleksejko

pre oko 2 meseca

Kao i obicno lupa gluposti.
C

Cemu sluzi

pre oko 2 meseca

celava pjandura iza Pesica?
L

Lusiliu

pre oko 2 meseca

Sto je bogdan,popizdio na avrama u tajmautu ko da ne zna da mu je pregled igre minus devet,kaže selektore ovaj naš plej....drvi... a ja stojim sam...a avram bog dobacuje moja greška, moja greška... A pešić.....koji ti je nisam ja to zvao....
A

Aleksa...

pre oko 2 meseca

Nazalost ovo je Aleksa. Treba to znati koristiti. Usmeriti da radi samo ono sto zna i ogranicen broj minuta kad to moze da koristi ekipi. Svakako navijao sam za njega i u Partizanu, navijacu gde god bude igrao, ali nazalost nema glavu za velike domete. Voleo bih da me razuveri.
.

...98

pre oko 2 meseca

Nevezano za ovo me čudi da ste vi iz Mozarta zapostavili dve idealne Utakmice iz Turskog i Portugalskog Super Kupa. Gde je Porto u prvih pola sata gubio 3:0 od Sportinga da bi na kraju osvojili. A Galata u jakom sastavu poražena od Besiktasa odnosno ispracena petardom!
B

Br1

pre oko 2 meseca

Verovatno zafalilo ljudi u redakciji. Godisnji odmori, a ipak su OI prioritet. U drugim okolnostima pisu i o Rumuniji
D

Djordjije

pre oko 2 meseca

Pa dobro to je vec za amerikance problem
S

Sedi 1

pre oko 2 meseca

Imas pmatu 500 000 e godisnje Pa namesti odbranu Za 200 000 e vredi se pomuciti Samo.nemoj Jokica zaboraviti na klupi
Z

Zauvekgost

pre oko 2 meseca

Koja kosarka buducnosti, da grle trojica Jokica kao da im je kum na svadbi. Jedino sto je falilo veceras je da im se da po satara, mada ni tad ne bi pobedili. Svaka cast za atleticizam, al treba da ima neko i ko ume da razmisli.
G

GostAKoDrugi

pre oko 2 meseca

pa to ti i jeste kosarka buducnosti, sto veci sto brzi a sto manje da ima da razmislja; vec je i sad uveliko tako u odnosu na basket od pre deceniju, dve...