(Star sport)
(Star sport)

Peh za Makabi pred Partizan: Rokas Jokubaitis slomio palac

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.10.24. | 10:34

Izraleci u kadrovskim nedaćama

Nije lepo smejati se tuđoj nesreći, reče davno Nenad Jezdić u filmu „Mrtav hladan“, ali su navijači Partizana verovatno dobitli dodatni podstrek uoči duplog kola Evrolige, u očekivanju premijerne pobede u takmičenju.

Razlog je kadrovska situacija u Makabiju iz Tel Aviva, koji će biti rival crno-beli u četvrtak, dva dana posle susreta sa Bajernom u Beogradskoj areni. Za taj duel, na programu u Pioniru, Ponos Izraela neće moći da računa na jednog od kreativaca, u liku Rokasa Jokubaitisa.

Izabrane vesti

Kako je potvrdio klub iz Tel Aviva, litvanski šuter je povredio palac tokom subotnjeg treninga i čeka ga najmanje tri sedmice pauze kako bi sanirao problem. Izvesno neće biti na raspolaganju Odedu Katašu u mečevima sa Efesom, Partizanom, Žalgirisom, Fenerbahčeom, Real Madridom i Virtusom.

Jokubaitis je letos napustio Barselonu i potpisao za žute, u čijem dresu je u početna dva kola prosečno beležio 6,5 poena, tri asistencije i dva skoka po utakmici.

Ovo je još jedan udarac za Makabi, koji je nedavno ostao bez Džordana Lojda, koji je usled nestabilne političke situacije u Izraelu rešio da se vrati u Monako.


tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetRokas JokubaitisKK Makabi Tel AvivEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan Mozzart Bet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara