Pedala za Pedulakisa

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.11.19. | 17:55

Panatinaikos ostao bez trenera

Argiris Pedulakis više nije trener Panatinaikosa.

Zeleni su otpustili trenera posle poraza od Albe iz Berlina u osmom kolu Evrolige. To je tim iz Atine ove večeri zvanično objavio tako da su spekulacije dobile potvrdu.

Izabrane vesti

Njega će naslediti Jorgos Vovoras, doskorašnji asistent, a njegove obaveze kao prvog trenera počinju utakmicom grčke lige protiv Jonikosa.

Panatinaikos je eliminisan od Promiteasa u kupu Grčke, a posle tog poraza igrači su dobili "ribanje" od strane Dimitrisa Janakopulosa, prvog čoveka kluba. Sada je ovo samo nastavak agonije Zelenih na startu sezone.

Pedulakis je zaposlen ovog leta i ovo mu je bio treći mandat u Panatinaikosu. Pre toga je trenirao Zelene od 2012. do 2014. godine i nekoliko meseci na startu sezone 2016/2017. Sa Panatinaikosom je osvojio grčku ligu 2013. godine, kao i Kup 2013. i 2014. godine.

Sada je usled loših rezultata i skora od 4-4 u Evroligi dobio otkaz. Vovoras nastavlja sa ulogom trenera, a videćemo da li će Zeleni dovoditi nekog iskusnijeg trenera u nastavku sezone. Zanimljivo je da je Ćavi Paskval trenutno u Atini, ali to navodno nije vezano za ovaj otkaz Pedulakisu.

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara