Marko Pecarski
Marko Pecarski

Pecarski otišao, Partizanu 150.000 dolara samo ako ode u NBA ligu

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.09.19. | 19:20

Veliki talenat, ali u taboru crno-belih se nije pronašao

Projektovan je da bude velika zvezda jednog novog Partizana, ali Marko Pecarski se u crno-belom taboru baš nije snašao. I od danas više nije član Partizana, pošto je beogradski klub i zvanično saopštio da je sa 19-godišnjim krilnim centrom raskinuo saradnju.

Crno-beli su saopštili i da će klub zaraditi 150.000 evra ako Pecarski u bilo kom trenutku u karijeri potpiše za neki od NBA klubova. U slučaju da potpiše za nekog evroligaša recimo, Partizanu – ništa.

Izabrane vesti

Podsetimo, Pecarski od početka priprema nije bio u sastavu Andree Trinkijerija, pa je ovakav rasplet bio i očekivan. Uostalom, još pre više od tri nedelje predsednik Partizana Ostoja Mijailović je za MOZZART Sport rekao...
"I klub i igrač su još tokom prošle sezone izrazili određeno nezadovoljstvo. Igrač svojim statusom, klub njegovim napretkom i igračkim sazrevanjem. U dogovoru sa stručnim štabom, čije je mišljenje ispoštovano, odlučili smo da je i za nas i za Marka Pecarakog bolje da on potraži drugu sredinu, a da mi ulažemo u druge igrače iz našeg omladinskog pogona".

Sad je samo i ozvaničeno. U saopštenju se ponavljaju Mijailovićeve reči, pa i one da je stručni štab nezadovoljan njegovim igračkim razvojem i napretkom. Nije tajna da su mu zamerali i da zanemaruje defanzivne zadatke. Šteta, jer zaista je veliki talenat. Ali će to morati da pokaže u nekom drugom klubu.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara