Komentari na vest

Pecarski na radaru Mornara

l

lolali

pre gotovo 2 godine

Uzmi Zeljko ovog momka,rodjen je u crno belom dresu.
T

Tomy

pre gotovo 2 godine

Meni je drag igrač jer prosto u košarci mora da ima mesta i za takve. Igra old school košarku, inteligentan je, ima šut, pregled ige i dobar pas, odlično prati let lopte i dobro se postavlja u reketu, zna da izbunari skok u napadu. Medjutim, ono što limitira njegovu karijeru je fizička slabost za duel igru, posebno u odbrani, nedostatak eksplozivnosti i brzina u tranziciji. To su elementi igre koje su stranci, posebno amerikanci, nametnuli evropskoj pa i Aba košarci. Zbog toga će se Pecarski teško izboriti za minute iako on može da bude solidan poenter, prosto današnji stil igre i izgled košarkaša mu ne ide u prilog. No, ako bude radio na svojim poenterskim sposobnostima i bude alaviji nego što jeste, može napraviti bolju karijeru.
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Pecarski treba da ostane u Borcu,još godinu dana.To je najbolja opcija i za njega i za klub.
M

Mikos

pre gotovo 2 godine

Mlad igrac (22), sut, osecaj za skok, igra ledjima, sve ima... Verovatno najbolja cetvorka u ABA...
N

Neverovatno je...

pre gotovo 2 godine

...da od Pecarskog treneri ne mogu da izvuku najbolje. Dečko je sasvim solidno Igrao u svim klubovima, odličan šut, dobar i na skoku, ne znam zašto nema mesta i zašto mu se ne pruži šansa u Zvezdi recimo. Jedna dobra 4/5, i ne verujem da bi pokazao manje od Vajta prethodne sezone...
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

on je bio proglasen za najboljeg ili jednog od najboljih na juniorskom preko neku godinu sta bi ? Nisu ga razvili treneri ili ...??