Pecarski ide u Aris

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.08.19. | 20:43

Napušta Partizan i nastavlja karijeru u Grčkoj

Marko Pecarski će karijeru nastaviti u Arisu, javlja grčka Gazeta. To znači da će nastupati za ekipu u kojoj je igrao njegov otac Miroslav od 1991. do 1994. godine.

Pecarski je danas dobio raskid ugovora na arbitraži KSS, što znači da je dobio šansu da napusti crno-bele i da kao slobodan igrač potraži novi klub.

Izabrane vesti

On je bio nezadovoljan statusom u klubu zbog činjenice da je Partizan doveo pojačanje na njegovoj poziciji, zbog čega se odlučio da sreću potraži na drugom mestu. Poslednje dve sezone Pecarski nema jasan status u timu, niti ustaljenu minutažu, pa se nada da bi neki drugi tim mogao da mu ponudi bolje uslove za dalji razvoj karijere.

I tako sada dolazimo do Arisa gde će probati da se afirmiše dodatno i dobije veću minutažu.

Pecarski je prošle sezone odigrao svega osam utakmica u ABA ligi, uz 7,8 minuta provedenih na terenu i po 2,1 poen i skok. S Parnim valjkom osvojio je dva Kupa Radivoja Koraća, a s juniorskom reprezentacijom Srbije u dve generacije ima zlatno odličje. Prve seniorske korake napravio je u Megi 2016. godine, ali je brzo otišao i potpisao za drugi tim Bajerna. Ali, ni tamo se nije dugo zadržao, pa je od septembra 2017. član Partizana.

U februaru prošle godine produžio je ugovor s crno-belima na još četiri godine, ali se ta saradnja očigledno neće završiti do kraja...

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara