Pazi, Njegovo kraljevsko visočanstvo gazi! Bjelica umalo stradao (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.11.19. | 10:12

Još malo pa će 35 godina... Dame i gospodo - Lebron Džejms

I ptice na grani znaju da je Lebron Džejms sinonim perfekcije kada su u pitanju atletski i fizički aspekti jednog vrhunskog sportiste. Lebron Džejms je i ispred toga! Jednostavno, košarkaš potpuno druge dimenzije.

Krajem godine, tačnije 30. decembra Lebron Džejms će napuniti 35 godina. I mada većina igrača u tom dobu počinju drastično da obaraju formu jer im je prošao zenit karijere, Lebron Džejms na parketu izgleda kao da će komotno igrati bar još pet godina, ako ne i duže... 

Izabrane vesti

Kralj Džejms je prethodne noći izrežirao brutalnu scenu na parketu Stejpls Centra kada je na "poster" stavio Nemanju Bjelicu! Bilo je to krajem prvog poluvremena, Bogdan Bogdanović je pokušao da odigra dobru odbranu na Lebronu, ali to nije uspeo. Umesto toga Kralj se zaleteo ka košu kao na pisti, uzleteo i monstruoznim zakucavanjem umalo povredio hrabrog Bjelicu koji je pokušao da iscenira faul u napadu. Dok ostali se u ovakvim situacijama mahom sklanjaju, Bjelica je probao da zasmeta Lebronu, a na kraju je samo ulepšao celu situaciju... Džejms je još uputio i "ubliački" pogled kojim je stavio tačku.

Da ne dužimo previše, uverite se i sami...


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara