Pašće novi rekordi, Partizan Mozzart Bet podiže granice

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.09.24. | 16:39

Već prodato 14.500 pretplatnih ulaznica za novu sezonu

Partizan Mozzart Bet ponovo probija sve granice kada je u pitanju prodaja / obnova sezonskih ulaznica. Klub iz Humske objavio je kako je do 'zlata vrednih' propusnica do sada došlo čak 14.500 ljudi!

Ukoliko navijači Partizana nastave u ovom ritmu, nema sumnje da nadmašiti prošlosezonske brojke. Tada je bilo ukupno 16.000 pretplatnika...

Izabrane vesti

"Hvala svima koji su izdvojili novac da kupe sezonske karte za naše utakmice! Finansijiska stabilizacija, na kojoj godinama radimo, u velikoj meri zavisi od prihoda koje ostvarujemo. Uskoro ćemo obavestiti javnost o mnogo lepim stvarima, a koje se tiču poslovanja Partizana. Armija naših navijača je naša najveća snaga", objavio je prvi čovek kluba Ostoja Mijailović.

Podsećanja radi, crno-beli su već dve godine zaredom najgledaniji tim Evrolige. U elitnom takmičenju prošle sezone gledalo ih ukupno 338.574 gledalaca, iliti 19.916 u proseku po utakmici. Tako je nadmašen prosek iz sezone 2022/23 od 17.938 gledalaca po meču.

Sva je prilika da ove jeseni padaju novi rekordi.

Podsećanja radi, Partizan u prva dva susreta Evrolige gostuje Baskoniji (3. oktobar) i Real Madridu (10. oktobar), a premijeru pred svojom publikom, u Beogradskoj areni, ima 15. oktobra protiv minhenskog Bajerna.

Najveći srpski košarkaški klub novu sezonu otvara za deset dana utakmicom sa čačanskim Borcem kao domaćin. Meč počinje u 19 časova i biće odigran u Areni.


tagovi

EvroligaKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara