(MN Press)
(MN Press)

Partizanu ostalo 180.000 evra posle odlaska Kaminskog

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.05.24. | 15:34

Američki centar se odrekao dve plate

Svako tumači kako mu volja, ali je istini najpribližnija informacija da se Frank Kaminski odrekao dve poslednje plate u korist Partizan Mozzart Beta.

Neko je spreman da to koristi kao oprost duga, nego kao uštedu novca, ali je suština u tome da je Amerikanac srpskog porekla bio blakonaklon prema crno-belima kad je shvatio da je za njega sezona okončana porazima u finalnoj seriji ABA lige. Pošto ga klub nije prijavio za učešće u završnici Košarkaške lige Srbije, Kaminski je napustio Beograd, a tom prilikom dogovorio sa čelnicima Parnog valjka da mu ne pripad nu poslednje dve plate, prenosi Kurir.

Izabrane vesti

To znači da je Partizanu ostalo 180.000 evra, pošto je jedna mesečna prinadležnost za Kaminskog iznosila 90.000 evra. Analogijom se dolazi do podatak da je projektovani ugovor po sezoni bio u visini od 900.000 evra.

Kaminski je pod palicom Željka Obradovića imao dobrih izdanja u napadu, ali je defanzivno bio porozan i preko njega su protivnici često probijali Partizan. U dresu kluba iz Humske postizao je 8,9 poena i beležio 3,4 skoka po utakmici na parketima Evrolige.

U poslednje vreme 213 centimetara visoki centar se pominje kao potencijalno pojačanje Pariza.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetFrenk Kaminski JuniorABA ligaKLSMozzart KLS liga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara