Prokletstvo srpskih trojki: Gledam, frajer pogađa preko celog terena, ja u šoku, pa zar opet?

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.03.20. | 13:47

Nekad Kecman, sad Luković...

To mogu samo Srbi“, govorio je hrvatski komentator dok je Dušan Kecman pogađao kultnu trojku u finalu ABA lige 25. aprila 2010. godine... Marin Rozić je, kao i ostali igrači Cibone, verovatno samo ćutke gledao kako pehar ide u Partizanovih igrača.

Deceniju kasnije vremena su se promenila. Cibona se više ne bori za titule, nego za opstanak u ABA ligi. Ali neke stvari su ostale iste. Srbi i dalje pogađaju trojke sa svoje polovine terena i to uz zvuk sirene, samo sada nije Kecman, već Marko Luković. A Marin Rozić je opet u neverici.

Izabrane vesti

Pa, ne mogu verovati da sam toliki baksuz pa da mi se dvaput u Ciboni dogodi ista stvar. Lopta prolazi kroz obruč, frajer pogađa preko celog terena, a ja u šoku, pa zar opet?!“, pita se malerozni Rozić u izjavi za hrvatski portal 24sata.hr.

Zaista, nije mu lako. Ali ako baš mora da bira koja mu je teže pala...

Naravno da je ona Kecmanova trojka mnogo bolnija od ove, ali i ova jako peče jer bismo pobedom praktično osigurali mirnu završnicu. Ostaćemo u ABA ligi, to je sigurno, ali ovakvi porazi jako bole. Pa 35 sekundi pre kraja vodili smo pet razlike i da smo barem izgubili normalnom trojkom, a ne opet ovako... Ne sećam se da sam ikad u karijeri dobio utakmicu trojkom preko celog terena u poslednjoj sekundi, a izgubio sam dve“, kaže Rozić.

Ali nema razloga Marin da previše očajava. Ipak je igrao protiv Srba. Vole oni tako.



(FOTO: Koper Primorska/Ziga Mikeli/MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara