Dvejn Vašington (© Star sport)
Dvejn Vašington (© Star sport)

Partizanov Dvejn Vašington se našao usred velikog NBA trejda

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.09.24. | 11:47

Od priča da napušta Humsku do toga da zarađuje milione samo zbog tehnikalije, Dvejn Vašington je u nedelju ujutru košarka vest broj jedan

Istinska NBA bomba je eksplodirala kada je poznati insajder Šams Čarnija lansirao vest da Karl Entoni Tauns potpuno neočekivano ide iz Minesote i postaje novi igrač Njujork Niksa. Međutim tu se priča nije završila jer se u nedelju ujutru pojavilo još jedno ime - Dvejn Vašington iz Partizan Mozzart Beta.

O čemu se zapravo radi?

Izabrane vesti

Pošto Niksi sada dovode veliku zvezdu u liku Karla Entonija Taunsa za zbog kojeg su se odrekli nekoliko igrača, sada moraju da popune preostala slobodna mesta u rosteru kako bi se sve brojke plata igrača poklopile po pravilima NBA lige.

Tu na secnu stupa Partizanov bek Dvejn Vašington koji je po društvenim mrežama plasiran kao idealan kandidat da bi se čitav posao finalizirao jer je već potpisivao nekoliko dvosmernih ugovora sa NIksima prošle sezone iako nikada nije zaigrao. Zaradio bi ozbiljan novac samo kako bi pomogao Niksima da zareše svu papirologiju.

Sve ovo je doduše u domenu teorije jer Dvejn Vašington je sada igrač Partizan Mozzart Beta sa kojim ima važeći ugovor.

Međutim, poznati NBA novinari sa druge strane okeana su i tu stavku uspeli da razreše.

Naime, postoji scenario u kojem bi NIksi platili Partizanu obeštećenje, potom ga prosledili drugom timu koji bi ga otpustio i sve bi se završilo tako što bi Vašington ponovo potpisao ugovor sa klubom iz Humske.

Ono što Mozzart Sport može da potvrdi da nikakvih odlazaka iz Partizana u ovom trenutku nema i da je Vašington trenutno u Subotici sa ostatkom tima gde se sprema za meč protiv Spartaka, a potom ide za Španiju na meč prvog kola Evrolige sa Baskonijom.



tagovi

Njujork NiksDvejn VašingtonKK PartizanNBA liga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara