""
""

Partizan već u hendikepu: Čudo bi bilo da Hečer i Koprivica zaigraju, Džikić i Vanja su pod znakom pitanja

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.02.17. | 08:40

Situacija vrlo loša, crno-beli u velikom problemu...

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Niša)

Izabrane vesti

Treći ovosezonski večiti derbi, a prvi koji nosi sa sobom etiketu meča za trofej, proći će gotovo izvesno bez dva Partizanova prvotimca - Vila Hečera i Miloša Koprivice.

Kako saznaje MOZZART Sport, zdravstveno stanje Vila Hečera gotovo da se nije promenilo otkako je ekipa doputovala u Niš, a Amerikanac nije se pomerio iz kreveta već treći dan. Identično je stanje i sa centrom Koprivicom, koji je uspeo da izgura meč protiv Dunava, ali ne i da bude u timu protiv Mega Leksa. Naime, temperatura i strašan stomačni virus pokosili su dobar deo ekipe, a lekari rade sve što je u njihovoj moći da se virus ne proširi dalje. 

MOZZART KVOTE ZA MEČ CRVENA ZVEZDA - PARTIZAN

Upitno je i stanje mladog Vanje, za koga su u ovom trenutku veće šanse da neće igrati, nego da će se pojaviti na parketu Sportskog centra Čair. 

Što se Džikića tiče, on se nalazi u identičnom stanju kao i Hečer, zbog čega su i njegove šanse izuzetno niske. Gotovo minimalne. 

Međutim, zdravstveni bilten u Partizanu trenutno je varljiva kategorija i stanje treba pratiti iz časa u čas. Jer, tako su i u subotu ujutru stradali Koprivica, Vanja i Mihajlo Andrić, ali se mladi šuter nekako oporavio i pojavio na terenu, uprkos tome što je imao visoku temperaturu. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar DžikićFK Crvena zvezdaMiloš KoprivicaFK PartizanSrbijaVanja Marinković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara