Komentari na vest

Partizan se oglasio zbog Nanelija: Primio je sav novac koji mu pripada

G

Gost X

pre 27 dana

Covek nije ni rekao da ga niste isplatili nego da su mu kasnile plate. Kako spinujete.
S

Sakil od Nil

pre 27 dana

Fascinantno mi je kako neki ljudi uspevaju da se ograde od svega negativnog u očima javnosti, a sebi pripišu sve uspehe. Kao da oni nemaju ništa sa odabirom tima koji sa njima radi..Bilo u politici, bilo u ovom slučaju u sportu..
l

lažima na saopštenje

pre 27 dana

Idemooo, bilo je još jedno saopštenje Nanelija, sada se čeka novo Ostojino saopštenje. Do juče ste pričali da je Zvezdin igrač izazvao sukob, a sada isplivava da se još 2 puta sa nekim potukao. Čoveče, da li će "moooožda, slučajno" da ispadne da je KKCZ sve vreme pričala istinu, a Igokea svesno lagala, pričala bajke, davala lažno saopštenje u policiji...? E, moje komšije, da imate malo obraza, od sada bi se drugačije ponašali i pričali... Al ne, vi ćete opet o vanzemaljcima i Čoviću, kako ste najbolji, al eto sudije ne kradu dovoljno otvoreno za vas...
v

velika ljubav

pre 27 dana

Šta li će sve bivši igrači iz ljubavi još otkriti...? Čista prostitucija, kako i sami sebe sa razlogom nazivaju.
Z

Zrenjaninac

pre 27 dana

Kako ono bese?! Veliki grobar, jedan od najboljih koji je igrao u KKP, veliki igrac, odličan čovek ... kad ono običan amerčki klošar ... Ima li jos takvih "produkata" i "velikih igraca" koje gdin Žoci vuče za sobom?! Ah, da, ima - Lesor, Egzum ... sve moj do moga. Dajte, ljudi, probudite se, čika Ostoja i ekipa će da ugase i ovo malo što je ostalo. KKP postao menadžerski klub koji menja po 11 igrača za sezonu, da bi, kao, za 1-2-3 godine dobio nekakvu trogodišnju licencu???!!! Ejjj. Propao FK, uništiće i KK a grobari plaćaju iz svojih džepova da se kao klub "spase"?! Ovi umesto da vraćaju dugove peru lovu preko polovnjaka i naravno, ČOVIĆ je za sve kriv ... Jbt, gde mi živimo. Dajte zdrave temelje, normalne klubove, finansijsku stabilnost, normalne sportske odnose, mlade igrače ' i sa njima se igrao nekada final 4 ...!!!
P

Pozdravodstrine

pre 27 dana

Da,mlade igrače kao vas klub sto forsira. Da i fer-plej koji takodje vas klub forsira....hahahaha,stvarno si smesan....vasa ekipa je 4-ta najstarija ekipa u EL. A Partizan najmladji....Partizan je svog igrača ucesnika tuče suspendovao,a vi ste vaseg igrača inicijatora tuče "nagradili"i igranjem i ostajanjem u ekipi....ali uživajte,nek ste živi i zdravi....i srecno....
J

Jos ovo

pre 27 dana

Cudo pisete o nekome ko se usudio prozvati instituciju iz "lijepog komsiluka'. Zar nisu partizani cudo i vasa podrska? Zar nisu svi igraci igrali dzaba. Kad bi hteli da pisete istinito imali bi romane da pisete. Ipak dodjose vas glave vasa kucad koja ste ucili da ujedaju Srbe. A ujedaju dobro uz pomoc vas medija,uz pomoc drzave,uz dozvoljena sva nedozvoljena sredstva protiv nas. Ipak ujede vas to kuce debelo. Molice on ko i drugi sto su molili za oprostenhe i izvinjenje sto su uradili nama. Od one dame sa maicom itd. A vi pisite kako je Obradovic trenercina i otimaju se oko njega a vlast kupila da igra partizan Evro ligu. Kupice vam i titulu ove godine. Sve je sredjeno. Vi ste nabavili novo kuce koji se hvali da mu je uspeh sto ga Srbi mrze. Njega ni normalni grobari ne vole. I to ce kuce zacviliti kad ne legne ljubav na racun ili nece kuja ostaje kuja. Ovaj gore ujede Srbe ali se izvinio sad ujeda svoje hrvate i dodaje gas. Necete da objavite sta je rekao i za partizan i sve ono sto je vezano za partizan.
M

Mrkivuk

pre 27 dana

Dje je nanelijev odgovor kroz pjesmu? "Majstori manipulisanja i naviknuti lažovi"? Kakav opis crno bijelog svijeta.Njegos bi mu pozavidio.
Z

Zelen

pre 27 dana

U celoj prici naprednom Ostojinom projektu samo mu ne diraj drzavnu kasu jer on satro uvek isplacuje sve na vreme dok ostali naravno svi lazu kada su ne isplaceni a silni se batovi zamazuju preko njihovih rezimskih medina,zakljucak cim odu ovi sa vlasti kada bude izasao silni muljj na povrsinu blizu ce biti katana,,,,,,,,,
G

Gallina

pre 27 dana

ZASTO NE PRENOSITE STA JE NANELI NAPISAO POVODOM OVOGA?
V

Vazno je da

pre 27 dana

Naneli nije shvatio da se u INSTITUCIJI mora lepo ponasati...kao igrac je skroz ok,ali oni ispadi su ga kostali produzetka saradnje...nek mu je sa srecom.
G

Gallina

pre 27 dana

@Vazno je da Sve je to ok, mi smo o tome pricali i pisali posle incidenta sa Lazarevicem, dok ste ga vi branili. Ali zasto Mozart ne objavljuje odgovor Nanelija?!
Ž

Žerac

pre 27 dana

Nakon ovog oglašavanja Partizana oglasio se i Naneli. Izgleda da vi jedini ne želite to da objavite.
K

Krme

pre 27 dana

Sram vas bilo vi koji niste uz klub nego uz igraca koji je neartikulisan, uvek sam se plasio da ne napravi neku glupost na utakmicama... Dobro je da nemamo takvog divljaka, gledajte malo sire i dalje od nosa! Podrska Zeljku i Ostoji!
P

Psi ho

pre 27 dana

Toliko je ovo sve istina koliko i da su vaseg Dzonsa molili navijaci Zvezde da dodje u Zvezdu hahahah
F

Figraro

pre 27 dana

da li je moguce da se ovo desava pred sezonu?? Da li Zeljko prica sa strucnim stabom? Posto je Naneli rekao da ga je Zeljko 4 puta molio da ostane dokle hoce kod nas?
V

Vukasin Lukic blok 70

pre 27 dana

Ovom izjavom ste vise stete naneli klubu nego sto ste ga odbranili... Prvo priznali te da je on kriv za onaj incident, a svi smo vas podrzali kada se to desilo i verovali vam da stvarno ffali minut snimka iako je bilo sve cudno... Drugo priznali ste da ste mu dugovali novac dve godine i da ste mu tek sada na kraju isplatili... Znate li koliko to utice na druge strane igrace kada treba da dodju u Partizan?!
V

View

pre 27 dana

Ozbiljan demagog, svaki normalan grobar te se stidi! Covek je rekao da mu nisu bile isplacivane plate, a ne da mu se sada duguje manipulatoru jedan!
S

Srboljub

pre 27 dana

premije za šta?za osvojene trofeje?
D

Dobro je

pre 27 dana

Polako se topi plastika.
G

G1234

pre 27 dana

Kako to stručni štab odlučio da mu ne daju novi ugovor, a Željko ga 4 puta pitao da ostane? Jesi li muzičar ili nisi? :)
m

metalika moj dobar

pre 27 dana

Naneli kralj ,oduzio se nama navijacima skroz. Ostoja kaze dobio je sve na kraju sezone ...pa to je Naneli i rekao "nisi me placao na vreme"
s

svi smo mi Nunnally

pre 27 dana

Ostoji niti jedan normalan navijač Partizana ne veruje jednu jedinu reč, a ovim saopštenjem je samo potvrdjeno da je čovek sluga onom svevišnjem što se za sve pita u ovoj našoj mučenoj Srbiji. Pustili ste niz slivnik najboljeg igrača iz prošle sezone i jedinog koji nije dao na sebe i klub u onom nakaradnom mulju zvanom finale ABA lige. Od stava da je klub iza njega i da će se postarati da istina izadje na videlo posle onog incidenta do toga da ga se odriču kao najgoreg. Pa mi jesmo slepi u ljubavi prema klubu, ali malo ga preteraste sa ovim cirkusom. Kažete da niko nije iznad kluba, ali Ostoja ponaša kao da je on lično Partizan. Malo ste se zaneli gospodo, i pravi navijači vam to neće zaboraviti. Mazanje očiju kojekakvim simfonijama i plaćenim člancima moze samo da stvori kontraefekat kod navijača. Živi bili pa videli.
N

Nisi ti

pre 27 dana

Dobro obavesten...i nije NANELI CVECKA...u oziljnom klubu ne prolaze tskvi ispadi.
K

Karlo Veliki

pre 27 dana

Cim je KKP poceo sa pripremama dresirani mediji su krenuli sa kontranapadom.. Prvo su povredu lista Majka proglasili katastrofom,iako to nije, a sada su jedva docekali da Nanelija, koga su pljuvali posle sukoba sa Lazarevicem, sada velicaju.. Moram da priznm da za Nanelijeve ranije ekscese nisam znao, iako se trudim da uvek imam prave informacije.. KKP treba da stavi tacku i vise se ne oglasava i ponovo zauzme ignorisuci stav prema Bg medijima, a oni neka pisu po narudzbi iz dva centra.
@

@karlo

pre 27 dana

...moguce da si toliko ispran? ovde traje rasprava uprave i bivseg igraca partizana a tebi je opet neko drugi kriv. i to ovi kako su krili njegove prethodne incidente a on kako su mu kasnile plate i kako kaze ima toga jos, u svakom slucaju sve stvari koje nose kaznu bez koje je klub prosao. i ti onda krivicu nadjes u medijima, koje uglavnom kontrolise vas vodja kluba i ne znam kome sve.
a

arroyo

pre 27 dana

ove godine je limar jako krenuo sa saopštenjima, moraće čović da pojača malo da bi ga stigao
Г

Гробар54

pre 27 dana

Не секирај се.Већ је тај припремио књигу саопштења и "специјалну" судијску екипу!
O

Ostvarene rezultate

pre 27 dana

"Takođe, za ostvarene rezultate u prethodne dve sezone je primio i pripadajuće premije na koje su obračunati i plaćeni svi porezi"... Znaci premije primio nije...
L

Ljudiii

pre 27 dana

Prvo ga branili zbog tuce sad ga krive nisu tu cista posla....
V

View

pre 27 dana

Branili? Nije igrao treću utakmicu u ABA finalu. Zagrevao se ali ga je Željko odstranio iz tima.
@

@vlado

pre 27 dana

Samo saopštenje nikakav dokaz? Di je pečat?😄
b

bugarin76

pre 27 dana

Pa koliko se secam od pre dan dva Naneli nije izjavio da su mu ostali duzni, nego da su plate kasnile. Ostoja odmah izokrenuo stvari naopacke
k

katkad

pre 27 dana

Alo Limar, ne pravi se blesav...covek njje rekao da nije placen nego da ga niste placali na vreme i u skladu sa pravilima kluba na koja se inace pozivate.. Jos imas da ucis posla u DBu, pitaj Cokija on je iskusan DB igrac , decenijski, jos od Slobinog vremena
N

Nije coki DB

pre 27 dana

Nego engleski agent...prvo se raspitaj pa pisi.
M

Mauro Tasoti

pre 27 dana

Za sve čime je doprineo u osvajanju trofeja Partizana ove godine a nije bilo ni jednog,Naneli je sigurno plaćen više nego što je zaslužio.Meni je lično mnogo više žao što je otišao Aleksa,što je otišao Tristan Vukčević bez pozdrava,Što je Anđušić bio neprepoznatljiv a Trifa,Smajli i Jaramaz kod Željka potpuno unazadili svoje karijere.Po meni ovde Naneli diže tenziju bez potrebe umesto da se lepo i korektno rastane sa klubom kad je već isplaćen do poslednje pare.I ne razumem ove FMP-ovce,Naneli im prošle godine hteo da bije onog navijača što je ušao na teren,ove im hvatao za gušu i našminkao Lazarevića a oni ga sad kao brane i sažaljevaju.
n

neshha

pre 27 dana

Eto,taman sam hteo da te pohvalim kako si bar jednom ostavio normalan komentar,kad ti na kraju sve zabrljas.Evo ja ni u jednom trenutku nisam branio Nanelija,niti cu,jer je ekstremno los covek koji ne zasluzuje postovanje.Ko govori istinu,a ko laze nemam pojma,ali za mene je Naneli covek bez karaktera i to nikakva objava na X ne moze da promeni!
P

Preža

pre 27 dana

Bitno je da se samo dobro zezamo.
z

zecm

pre 28 dana

on kaze nije,kome verovati
)

)lll

pre 27 dana

Nije rekao da nije vec je rekao da je kasnilo
R

Repac Plandište

pre 28 dana

Pa nista onda,ako je crni strelac primio sav novac koji mu pripada a uzevši u obzir i crno belu simfonniju trogodisnja licenca je na dohvat ruke. Sa ovim su se složili...
N

Naporan si sa tim

pre 27 dana

Za ovo smo se slozili...ustvari i bez toga...idi na plandiste iskaci se i ne smaraj nas svojim umotvorinama.
K

Koraci

pre 28 dana

Ostoja je zaebo, šta mu je sad trebalo da napada bivšeg igrača i maše disciplinskim pravilnikom. Izigrava diplomca Harvrarda pa se sad čupa. Trebali smo se razići dostojanstveno, a ne napadati čoveka.
g

gonpi

pre 28 dana

Moj klub pocinje sa izvestajima kao kkcz...ne prilici nam
S

Saopštenje

pre 28 dana

Misliš saopštenjima? Prva su izdali Vesić, Lukić i Čović. Kamo sreće da Partizan nikada nije izdao ni odgovorio ni na jedno.
P

Pecky

pre 28 dana

Nije ni izjavio da mu Partizan duguje, nego da mu plata nije uplaćivana na vreme,tj da je Partizan kasnio sa uplatama. Nije ni učestvovao u tuči,nego se branio od Lazarevića,što je najnormalnija stvar. Da li je možda trebao da stoji mirno i da dobije batine zbog Partizanovog pravilnika? Inače navijam za Partizan, ali me je u ovom slučaju klub razočarao.
a

ambrozija

pre 28 dana

tukao se i sa jaramazom i avramovicem i obelodanio da kasne plate u partizanu tj javno odruko poslovnu tajnu zbog koje se licenca drma tj nece je ni biti
S

Samo ISTINA

pre 28 dana

Platila mu je DRZAVA!!!! DA NE KAZEM ONAJ KOGA PROZIVATE
M

MarkoSiN

pre 28 dana

OZBILJNA AVANGARDA! Prozivas ubedljivo najbolje igraca kluba cim je otisao. E sad kada bi mi neko od ove silne avangardne pojasnio samo jednu star, kako Ali kako izmedju jednog limara I jednog coveka koji Vam je dao dusu izaberete Ostoju? Ljudi KAKO?
N

N1204

pre 28 dana

Ajde bre dosta lagarije....jedini igrac za koga su se navijaci zalagali da ostane i jedini koji na terenu skoro nikad nije iskakao iz sistema,igrao racionalno,uglavnom pogadjao kad treba i sad se vi pametni pa makar bio i Željko odlucili za kamenjara Bongu i kapitena Vanju koji i kad s Jokicem igracne moze nista da uradi.Džejms BRAT Naneli jedan je od nas.
R

Rocker

pre 28 dana

Kao navijač Crvene Zvezde smatram da je Naneli bio bez premca najbolji igrač Partizana u prethodnoj sezoni. Jedino je on bio na visokom nivou tokom cele sezone. Govorim samo o angažovanju pomenutog igrača na terenu, ostala dešavanja u vezi njega me ne zanimaju.

Partizan

pre 28 dana

U suštini to nije sporno.
Š

Štednja

pre 28 dana

Zahvaljujući Zvezdi troškovi Partizana za premije u prethodnoj sezoni su bili zanemarivi.😉
K

Kikili

pre 28 dana

Naneli nije ni tvrdio da mu nije isplaćeno sve, već da je plata konstantno kasnila 2 godine. Klasična zamena teza. Podrška za brata Nanelija!
v

vgdf

pre 28 dana

toooo pljujte ga sad malo tako to radi pravi klub,nije covek ni rekao da mu niste platili nego da ste kasnili sa platama
R

Realno istina

pre 28 dana

Svako misli kako mu odgovara(i pise-objavljuje. A talog sve veci.
Z

Zum zum

pre 28 dana

Nisu čista posla u Partizanu.
Љ

Љубиша

pre 28 dana

Навијам за Партизан али нешто ми није јасно. Остоја каже како тај инцидент клубу није требао,како нико није изнад клуба итд.итд. и да је зато одлучено да оде. А када се то десило,клуб је бранио играча говорећи како је испровоциран,како нема снимка итд. Једна прича онда,друга прича сад. Нешто ту не штима....
z

zorge

pre 27 dana

Treba prihvatiti stanoviste da je Naneliju istekao ugovor, i tacka.. Pravi se novi tim u kome se ne vidi njegova uloga i Dzejms C I A O.
L

Lazovi

pre 28 dana

Totalno su me razocarali pre svega Obradovic pa Ostoja. Pre svega Obradovic zbog toga sto sam smatrao da je posten covek, a ovaj lazov manje jer njemu svakako ne moze da se veruje. Drazi su mi svi igraci koji su bili u Partizanu prosle i pretprosle sezone od njih dvojice. Produze ugovor sa covekom i sledece sezone pricaju kako je bio problematican. Pa sto ste ga potpisali ako je tako? Klub mora da stane iza svog igraca u javnosti, a interno da se resavaju problemi ako ih ima. Pa jel to znaci da ce svaka baraba da se unosi u lice igracu i da glumi mangupa, a on da cuti da ga klub ne bi kaznio? Ovo je bre cirkus nevidjeni, sram vas bilo obojicu.

Braba si

pre 27 dana

Ti. Još na utakmici je Naneli mučki udario Lazarevića lažove mali.

rty

pre 28 dana

Pa nije ni rekao da nije isplacen vec da nije placan na vreme. Nego premije ? Za koje rezultate prosle sezone ?
G

Grimaldi

pre 28 dana

Sramotan tretman u zadnje 2 godine najboljeg igrača Partizana. A saopštenja koja se šalju iz kluba su sve sramotnija. Partizan se žestoko obrukao oko Nanelija. Zašto se čekala druga polovina avgusta da se raskrsti sa igračem, zašto ste držali sve nas u zabludi? Da li je to fer tretman igrača? Naneli je morao da ostane u Partizanu. Ko je kriv za ovu bruku?
x

x122

pre 28 dana

Nije se cekao avgust,znalo se odmah u junu da mu nece produziti ugovor. Ne vidim zasto lazes.Pravio je probleme cele prosle godine. Top igrac al da se ti ne javljas nasim igracima i ne pozdravljas ih,plus se kacis sa njima..nedopustivo
D

Dexaman

pre 28 dana

Ma, sram vas bilo!
D

Drake

pre 28 dana

Srećom po klub, nije trebalo da mu isplaćuju mnogo za premije.
k

karma za Despota

pre 28 dana

IDE BAT!!!!!
P

Prvenac

pre 28 dana

Sta se bre sprdate s covekom, da li je ovaj Ostoja normalan? Naneli nije rekao da mu duguju pare, nego da su mu kasnile plate po dva meseca i sta vise raspravljate o tome! Cutite, pametniji ste kad cutite, ne ulazite u raspravu, samo rusite ugled kluba!
N

Nenad1246

pre 28 dana

Spin majstori bili i ostali. Čovek spominjao kašnjenja.
N

Nenad1246

pre 28 dana

Spin majstori bili i ostali. Čovek spominjao kašnjenja.
S

Spineri

pre 28 dana

Nije ni on rekao da nije primio, vec da kasnite dve godine! Cija li ste skola bas je tesko uvideti po ovome...Isti ste kao i onaj lucifer sa suprotne strane
v

velikii

pre 27 dana

Јаооо бре, ви гробари сте живи неписмени! Није бре рекао да касне ДВЕ ГОДИНЕ, јесте ви при себи? Ко би нормалан играо без динара две године хахаха. Него је рекао да је током те две године било кашњења са платом, вероватно неки месец, а Амери навикли да приме паре у дан. У том смислу рекао да Партизан није поштовао одредбе уговора а не да му 2 године нису плаћали! Таман посла. Ово пишем као велики Звездаш истине ради. А што се тиче ове саге, лепо Нанели малопре одговорио на ово саоптење. Узео сам кокице и чекам даљи развој ситуације јер је постало занимљиво. Само да сада не прекину забаву…