Komentari na vest

Partizan najneugodniji rival u Evrokupu, Smailagić „zvezda u usponu“, Avramović najbolji defanzivac

P

Partizan iz Laktaša

pre preko 2 godine

Gospodo Pogrebnici djiglo žnone, ali lagano.
t

torinjo

pre preko 2 godine

Ako mogu samo da vam pomognem da zaradite vaše sendviče tako što ćete da lupate minuse, partizan uzima titulu jer ima neograničen budžet i jer je već kupljena titula aba lige
G

Gost 2112

pre preko 2 godine

2. liga-zapad; 🤣😂🤣
3

333

pre preko 2 godine

Jel pisu sponzori Gradjani Srbije ?.
K

Kup Cipiripi

pre preko 2 godine

Ovaj tekst kad citaju Kalina iz Zvezde,Blazic iz Cedevite i igraci Lokomotive,ljudi crkavaju od sneha...🤣😂🤣
Z

Znas sta je jos smesnije

pre preko 2 godine

Sto ste Kalinu platili 4 mil a on vam resio top 8 Evrolige svojim potezima! Bolje da ste Mirotica uzeli za te pare kad ste vec u tolikoj lovi! 😂
G

Gost1204

pre preko 2 godine

Dajte im odmah titulu u Euro kupu, i Aba ligi, jedina ekipi koja uzima trofeje pre zavrsetka sezone, nisu imali u oba takmicenja 5 utakmica ozbiljnih a vec se loze i prisvajaju nesto
T

To rade samo mali

pre preko 2 godine

Kupuju Evrolige od drugih ekipa i mole boga korona da ih spasi..Partizan sve izbori na terenu zato je i veliki i nikad se nije gasio niti menjao ime ..
i

igokeasi...

pre preko 2 godine

...Pozdravili vas Jaka Blazic iz Olimpije i braca Rusi iz Lokomotive,to su oni timovi malo jaci od kisele vode koje nikad dobiti ne mozete jer oni nisu bas toliki amateri ko svi ovi ostali u cipiripi kupu koje ste pobedjivali a koji su na nivou recimo Borca iz Cacka ili ti Zadra,samo takve klubove vi mozete dobiti i nikog vise,cum naleti neki malo jaci klub odmah poraz i sve tako u krug!
G

GrobarKosmet

pre preko 2 godine

Zato smo Igokeu razbili - a vi?
L

Lokomotiva

pre preko 2 godine

Lako je igrati sa Amaterima po cipiripi kupu,a kad naidju na iole jaceg protivnika poput Cedevite i Lokomotive odmah pucaju po svim savovima,cak ni Studente iz tamo nekog derbija nisu mogli da dobiju bez pomoci sudija,sta drugo reci nego,bruka!
P

Pusti njih

pre preko 2 godine

Mi sa 50 mil budzeta gubimo od Igokee vec trecu godinu za redom i sreca Covic ima sudije inace i Krka bi nas razbila..
9

951357

pre preko 2 godine

@pusti njih - vi ste jos i u manjem problemu. Mi sa 300 miliona budzeta smo toliko nisko pali da nas neki Studentski grad rasipa. Da nisu bile nase sudije, bilo bi sramote. A sta tek reci za jedva dobijene utakmice po drugorazrednom takmicenju koje igramo... A lozimo se da cemo da ga osvojimo. Bice jos gori blam nego prosle sezone kad smo bili 7. u ABA ligi. Sad su makar dozvolili da 6 ekipa igra plej of, pa cemo valjda da se kvalifikujemo. Da opravdamo sav taj narodni novac koji je ulozen u ovaj skupoceni tim.
K

Kon

pre preko 2 godine

Ja ću da budem lokomotiva.
A

Adam Silver

pre preko 2 godine

Nice Zelko
G

Gost9

pre preko 2 godine

Cipiripiiiiiiiiii
L

Luja

pre preko 2 godine

I najveći budzet u EC i to iz najsiromašnije evropske zemlje.

Професор459

pre preko 2 godine

Џастин Кобс међу 3 најбоља дефанзивца? смејурија
R

Rare

pre preko 2 godine

Jedan dosao iz NBA, drugi sa F4 EL gde je bio najbolji strelac, treci najbolji strelac Spanije, verovatno najjace lige u Evropi. Valjda je logicno da budu najbolji, posto su najskuplji. Videcemo sta ce najveci strucnjak ikada da napravi od recimo Trifunovica. Inace, Smail Aga ima pozdrav od Luke Mitrovica.
p

polupani brojcanik

pre preko 2 godine

Malo si pomesao, Dzordan Lojd je bio najbolji strelac spanskog prvenstva a ne Avramovic, kada je odbio ponnudu Valensije za produzetak saradnje od milion dolara i prihvatio zvezdinu u iznosu od 1, 5 miliona, malo si se pogubio u svim svojim spinovima i laganjem sebe.
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Džordan Lojd nije bio u prvoj petorci cipiripi valensije dok je panter bio najbolji igrač F4 Armanija
G

Gostchh

pre preko 2 godine

navijac sam Partizana ali da ne preterujemo,tim je u stvaranju,nismo favoriti ni u jednom takmicenju,zvezda ,buducnost,olimpija, huventud,lokomotiva..virtus ..sve su to timovi koji mogu dobiti partizan...Treba raditi i trenirati.
v

vcicu pderu

pre preko 2 godine

Evo ga strucnjak. On ipak zna bolje. Vazno je da kaze da Zvezda moze da nas dobije, pa naravno da moze, u cemu je problem ? Oni su n'a zavidnom nivou vec godinama, evroligaska ekipa, ali ravna linija. Nema prostora za dalji napredak, nema tog potencijala koji moze da se razvije kao kod Partizana. Evo ja isto kao navijac Partizana da ti kazem, bez ijednog dodatnog pojacanja, sa ovim timom i naravno ovim trenerom Partizan je sledece godine u ovo vreme medju 5 najboljih klubova Evrope. Ne evrokupa vec Evrope. Zapamti moje reci i Partizan nije ekipa u stvaranju, Partizan je prvi favorit evrokupa po svim parametrima i ekipa sa neverovatnim potencijalom koji verovatno nema nijedna druga ekipa u Evropi.
9

951357

pre preko 2 godine

@pdr - a ti mislis da ce svake godine da vam se da 20 miliona? I ti mislis da ce svi ovi igraci da ostanu u Partizanu nakon leta? Kako je lako vozati vas, to je cudo...
G

Gostttt

pre preko 2 godine

ovaj sto proziva vucica u niku, a isti taj im obezbedio sve ovo... pazi ovako drgar, zvezda ima najmanji budzet ubedljivo u el, NAJMANJI, doj tvoj klub ima sigurno jedan od top 3 budzeta u Ek, zvezda koliko ulaganja toliko i muzike... meni je krivo sto zvezda svake godine najavljuje iskorak u el ali jednostavno nemamo uslova da obezbedimo 20+ miliona za jednu sezonu i da dodvrdemo 10kvitetnih igraca ali tu se ne racunaju igraci koji izlaze iz povreda ili sa 30+ godina... kad zvezda bude mogla da ulozi bar 15miliona godisnje samo na igrace i zvezda ce biti sigurno u top 5 klubova evrope... i samo da ti kazem, dogodine necete biti u top 5 klubova evrope jer necete igrati EL, prosto...
G

Gostfkkk

pre preko 2 godine

druze ja zaista navijam za partizan, daj boze da budemo u tih 5, ali koja su onda 4 bolja,? efes cska real,barsa..? od svih ostalih smo bolji,zenit unics fener, olimpija olimpijakos...jbg brate polako..pretera ga ti,ni Obradovic nema carobni stapic niti ce se drugi timovi sklanjati ,vec naprotiv biti extra motivisani protiv partizana.
@

@9513

pre preko 2 godine

Pa kad mogu vama vec deset godina duplo vise mogu i nama pola kolaca da daju..doduse ne moraju nam oprastati 20 mil duga ,menjati ime i kupovati od Cibona Evroligu dosta je samo pola sto vama daju i mi cemo osvojiti sve..
9

951357

pre preko 2 godine

@@ - a da batalite te grobarske bajke malo i da pogledate realnosti u oci? Imas zvanicne podatke ULEBa, dakle organizacije koja stoji iza Evrolige i Evrokupa, koja je objavila da je prethpdnih godina Partizan u Evrokupu imao veci budzet nego Zvezda u Evroligi. Ne puno, ali veci. Dakle, ovo ne izmisljam ja, ovo su javni podaci organizatora tih takmicenja. Tako da kacite te bajke macki o rep. A ove godine sa svim ulaganjima, imate sigurno 2x a verovatno i 3x vise para.
@

@9513

pre preko 2 godine

Hahahahahaa sta je bilo kad si se probudio?! 😂😂😂
V

Varela

pre preko 2 godine

951357 da li ces nam jednom dostaviti zvanicne podatke Uleba za prethodnih 10 godina?
G

Grobarija

pre preko 2 godine

Tako vas volim redakcijo, samo nastavite, ipak smo mi najjači klub najjačeg evrotakmičenja u evropi! Nego jel znate kad kreće Dek da pika basket za instituciju? Hvala?
K

Krece

pre preko 2 godine

Nakon sto Teodosic debituje za vas
G

Gost665

pre preko 2 godine

Košarka - To je KK Partizan.
R

Rare

pre preko 2 godine

*Kosarka, to je KKCZ.
:

:-)

pre preko 2 godine

Jel znas jos neki vic? :-)
@

@Rare

pre preko 2 godine

Vidim i da ste osvojili EL 1992!A ups, to je neki drugi klub osvojio...