Komentari na vest

Partizan Mozzart bez Nanelija i Doužera u Superligi Srbije

Z

Zrenjaninac

pre 16 dana

Pobeže ovaj Naneli od suda i pravde?! Auuu ... Čim im se zapreti sudom oni paljba! Jedan naš je svojevremeno zapalio iz USA kada je pretukao čoveka, pa su ga godinama gonili i na kraju smo popustili i ćorkirali ga. Hoće li Srbija sada da goni ovog lika???!!!
B

Bida

pre 24 dana

Udbas slabo mi ide udbaski rukopis bitnoje dasi ti razimeo tvoj jezik
Z

Zvezda 91

pre 24 dana

Naneli strokavko. hahahah
2

2 na 2

pre 24 dana

Ja vama kažem da je čovek završio karijeru u Srbiji, vi ne verujete. Nema tog sponzora koji će smeti da uplati lovu ako ovaj bronks eleganci bude u varijanti novog ugovora. Gulanfer se već spakovao.
S

Sferopulosov Fmp

pre 24 dana

Dogodine Trinkijeri na klupi, Aleksa kapiten, a sastav: K.Evans, Džons, Aleksa, Dalas Mur, Smit, Drezgić, Nakić, Naneli, Ledej, Smajli, Dimitrijević, Kaboklo, Koprivica, Kamenjaš, Kaminski, Mikić.
А

АМОС

pre 24 dana

Да ли вам је сада јасно зашто ККП две сезоне није играо КЛС ? Ограничен број странаца за њихову легију истих значи сигуран пораз а то није маркетиншки добро за највећег чачанског сина, препоштеног и преобјективног Жоцу. Лакше је било причати како се све унапред зна и како они не желе да учествују у томе... Авангарда из Лакташа !!!

Ma da

pre 24 dana

Kako nas vi zovete KK Kamerun a sta ste vi KK Senegal imamo gotovo podjednak broj stranaca 2 ste isto odstranili i samo sto vi imate luksuz da vam se menjaju i u Aba i Evroligi u toku sezne ko na traci ,budu van tima na pozajmicama kao Tobi,Nejpir itd..
s

shommy

pre 24 dana

Pre ce biti da ga je "sklonio" za njegovo dobro. Da ne bi eskaliralalo u neke komplikovanije stvari pustio ga da ide kuci, da se odmori pa idemo opet.Naneli ima i godine i da se napreze i na terenu i van njega u ligi koja nema nikakvog znacaja, nema potrebe.
1

1245

pre 24 dana

Naseli na Zvezdinu smicalicu i toliko
Г

Групни

pre 24 dana

збогом Нанели ! не ставља се твој его испред Партизановог интереса ! поздрављам одлуку ,!
V

View

pre 24 dana

Za Partizan je ovo nebitno takmičenje.
1

11222112

pre 24 dana

Ovaj Bida je trolcina i lera ljude pravopisom a oni ko przenice. Ma haos. Era ludaka i dekadencije
D

D v a

pre 24 dana

Deluje da s Nanelijem postoje problemi van onoga da Lazarevićem, naravno ne na terenu. Zašto bi ga, u suprotnom, izostavio sa spiska???
M

Možda

pre 24 dana

je dobio odmor, ovo je smešno takmičenje, igra se pod moranjem.
K

Karlo Veliki

pre 24 dana

Razlog je prost.. Obradovic zeli da sacuva Nanelija od navijaca CZ, i zbog toga nije igrao trecu utakmicu a nece ni KSL. Drgim recima, posle prve utakmice finala ABA Obradovic je shvatio da Partizan mora izgubiti, i tako se ponasao.. A za KSL stavljaju do znanja da ih ne interesuje, obzirom da Covic moze samo u Srbiji da osvaja titule, na njemu "svojstven" nacin.
B

B200

pre 24 dana

@Karlo Veliki vidi zemljače samo da nam padne šaka, a blizu je.
K

Kup

pre 24 dana

Logična odluka, pravili su scene na finalu Aba lige, šta bi radili u ovoj našoj kauboj ligi, linč bi napravili čoveku... A to kao prozivke da je Naneli kukavica i slično, zaboravili ste na mošu prošle godine pola njih iz prvog reda selo na parket...ove, Lazarević imao slikanje kao žene kada završe šminkanje na blizinu...
M

Ma da bre to

pre 24 dana

Znas kako ja znam da cimnem kad je obezbedjenje tu...uff ja zamanem, a ovaj odma isijas. A tek sto mogu da udarim kad mi je tu kolega iz tima. Odma puca babura!
K

Kup

pre 24 dana

Ma da bre to... Ma preko tastature smo svi ratnici... Stiven Sigal bi nam pozavideo na veštinama...
K

KK METLA

pre 24 dana

Šta nam vredi i 10 miliona evra veći budžet od Zvezde, šta nam vredi i najveći trener u Svemiru, kada od trofeja ni traga ni glasa ahahaha ahahaha ahahaha.
B

Bida

pre 24 dana

Tvoj fmp ima 2 puta veci budzet od kkp plus idpod stola unosi vas vodja koliko god treba para i vec 11 godina veciti 16 u evro ligi
J

Japi

pre 24 dana

Zavrsni udarac smo vam NANELI🧹🧹🧹
N

Na Da

pre 24 dana

Ovaj Naneli izgleda i nije tako hrabar kako se predstavlja😄
a

abcde

pre 24 dana

Ljudi,u Partizanu nesto gadno smrdi! Ovo nece na dobro da izadje. Evo videcete sta ce se desiti na kraju. Obradovic mnogo kosta,Panter ulazi sledece sezone sa ugovorom 3,2 miliona,Jaramaz ima problem...to je ono sto se zna,a sto se ne zna pitanje je. Svlacionica je u haosu. Sledece sezone vrv EK Partizan ulazi sa potpuno novim timom a to bas i nije dobro. Obradovic je u problemu sa skoro svim igracima.
z

zecm

pre 24 dana

isto misljenje,nesto se prikriva
R

Rakitovo igokea

pre 24 dana

Potpuno se raspadamo
N

NN ja

pre 24 dana

Partizan da osvoji EL o Boze hahaha pa ta opcija ne postoji ni na soniju 🤣🤣🤣
G

GOROSTAS.DRAC

pre 24 dana

Naneli da igra za Albaniju imao Zelja vec jednog reprezentativca Albanije u ovom mandatu, Mura.
G

Gorostas

pre 24 dana

Zauvek ćeš provocirati Zvezdu na vestima to je tvoj intelektualni limit.
G

GorostasIQ

pre 24 dana

Nije Zelja kriv kriv je Ostoja hahahahahahhahahahahahah. Ma Zvezda pobedila Zelju 6:0 zbog Ostoje. Hahahahahahahahhaahhaha
0

03003

pre 23 dana

Nemoj legendu da im diras 😂😂😂
I

Iannis Sferopoulos

pre 24 dana

Bolje da Partizan igra utakmice bez Zeljkovog vodjenja sa klupe! Bice 9:0! Nek vode Ostoja i Androic!
B

Bida

pre 24 dana

Zeljko dalisu normalan sto neigra naneli dalibi krcunovi izostavoli nedovics ili tea glumis postenje a dobro znas stasu udbasi
U

Udbas

pre 24 dana

Nauci da pises! Ili ti klampavi prsti, pa umesto A otkucas S! Promeni tastaturu!
Č

Čist račun

pre 24 dana

Ometlani milioneri na broju.
N

Nekoiznutra.

pre 24 dana

Stvari ne funkcionisu kako treba posle zadnje utakmice i ispadanja, izedju Zeljka i Ostoje su se jako ohladili odnosi, problem je jos veci jer Partizan nije zatvorio budzet za ovu godinu jer drzava nije uplatila novac. Finansijski izvestaj za sledecu treba da bude spreman do 31.7 a do tada verovatno nece biti poznati ucesnici el. Drugo je pitanje koliki budzet ce mo imati jer se Ostoja vise ne moze pravdati za vredjanje, putem Zeljka kupuje mir sa navijacima ali mislim da se polako ta nit kida jet 1 trofej za mandata je malo.
J

Jova 76

pre 24 dana

Analiza medija ukazuje da je od septembra pravljena slika o tome kako je Partizan nadmoćan u sezoni 2023/2024. Po ko zna koji put se krenulo sa omalovazanjem Zvezde, njenog tima, navijača. Na alternativnim medijima na you tube kanalu masa emisija koje veličaju Partizian i njegovu igru. Ali sve se raspršilo jer javnost Partizana zaboravlja da Zvezda ima Nediviča i Tea.Teidosic je bio prevaga, stari igrač ali pun iskustva. Lično mislim da se Partizan dugo nece oporaviti od ovog poraza, jer Zvezda nece spavati,ima bolju strategiju u formiranju tima i pravca razvoja.
P

Pedjolino

pre 24 dana

Zvezdas sam, glupo je da komentarisem, ali mislim da si za mnoge stvari u pravu! Zeljka razumem, ima 9 EL od toga prvu s Partizanom i normalno da bi covek zeleo da desetu jubilarnu osvoji sa voljenim klubom! Ok mi je to za Ostoju sto kazes, i to se videlo i pri produzetku ugovora, gde se bas cekalo, e sad u cemu je problem to neznam, ali mislim, mozda gresim, da ima miniranja Zeljka i iznutra od strane igraca, ali se sve to radi doktorski, mada je i on imao propusta nenormalnih i gresaka i u EL a tek ABA, da ne pricamo! Misljenja sam da su nasi igraci pogotovu Andjusic zasluzili vecu minutazu! A sto se tice Ostoje, misljenja sam da je ponudio Zeljku ugovor, kao sto si rekao da bi sacuvao mir, zbog navijaca, mada posteno, za tri godine, jedan trofej, to bi bilo koji drugi trener leteo iz kluba!
G

Gorostase

pre 24 dana

Misliš iz kafica ili sobe?
B

Bida

pre 24 dana

Nelupsj nepametuj drug zeljko je rekao ostoji netreba nam milost od drzave telekoma sam ce dovesti sponzore za vece pare ako nisi znap
N

Nekoiznutra.

pre 24 dana

@pedjolino problem je sto Partizan nema klupu sa domacim igracima da bi imao klupu moras imati dobar podmladak da imas sistem za te mlade igrace pocev od dobrih kampova, premo turnira za malde do razvojnog tima kao sto je FMP za Zvezdu, Partizan na zalost taj siatem je rasturio zadnji igrac nam je bio Bogdan jos pre deset godina. Partizan cele sezone igra sa 7-8 igraca koji imaju preko 30 min. I stranci kao stranci igraju zbog love i el za njih kup, aba ili kls je smesna, ono zele posle el da idu na odmor sa porodicom ne da igraju domaca takmicenja.

@Nekoiznutra.

pre 24 dana

A Zvezda kao to ima koliko su juniorskih sampiona prosli kroz nju i FMP koji deceniju i jace zajedno igraju istu ligu i koliko je igraca izaslo odatle za sve ove godine,nemoj da se zavaravamo.Sto se tog razvoja tice zna se ko jedini radi posao to je Mega ali to je klub bez takmicarskih ambicija i pored toga ni oni osim Nikole Jokica nisu napravili neki kalibar blizu Bogdana Bogdanovica.
P

Pristojan gost

pre 24 dana

Hoce li Partizaji imati pet srpskih igraca? Ups, zaboravio sam stare Srbe poput "Kevin Panteric" i "Zek Lidejic".
r

realista007

pre 24 dana

Zavrsio Covke! Opusteno, bez brige samo…
R

Retro

pre 24 dana

Mirotic je kriv!!!
M

Metlu smo im Naneli

pre 24 dana

Metlu smo im Naneli
6

656545455

pre 24 dana

Tukli se Naneli i Ledej par puta
K

Kalabasas

pre 24 dana

Svi stranci su pod ručnom još od kraja EL ovo da se otalja ,pare izbroje pa lagano na more.
u

ui777

pre 24 dana

🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹
R

Repac Plandište

pre 24 dana

To sto je Zvezda pometlala Partizan, to je sport. Danas izgubis sutra pobedis nije to sramota. Ono sto je sramotno su pokušaji da se unizi zasluzena pobeda igraca i stručnog staba Crvene Zvezde. Nazalost to je krenulo od Zelimira odmah nakon utakmice a metastaziralo u izjavama pudle,pume, raznih Ćuja, Donalda i sebastijan mi ga zna kakvih sve opskurnim likova jos. Takođe, moram da priznam da mi je drago da su pojedini navijači kao pokisli kada su videli da su tanani osecaji i ljubav prema Partizanu od strane Kevina kapitena,ponija, Kaba, Zek dadula, Kamija i sebastijan mi ga zna koga sve još ne, ipak samo spin, jeftina predstava i patetika. To su samo profesionalci koji zarađuju u drugoj zemlji otprilike kao i nasi premda se kod njih opet moze videti privrženost klupskim bojama. Sta da kazem napacena grobarska braco, hebes domacicu ali ako ne dobijete divlju kartu za EL sledi opet visegodisnja hibernacija. Sa ovim su se složili...
P

PsihinatarBg

pre 24 dana

Koliko je tebi covece potrebna psihinatrijska pomoc...
I

I tebi

pre 24 dana

"Psihinatar" i tebi treba pomoc ali ne psihinatra, nego psihijatra!
M

Mosquito

pre 24 dana

Za "I tebi".. KUCNI LJUBIMAC, i tzebi je potrebna pomoc tvog doktora.
!

!

pre 24 dana

koliko imamo zapravo slab sastav.. sta smo se mi lozili pre 2m da mi je znati..
M

Marko 321

pre 24 dana

Ovo navijaci FMP - a. Vise komenatarisu vesti o Partizanu nego svoje. Neko ima veliki kompleks
S

Smešan si

pre 24 dana

Izgleda da vi imate kompleks FMP-a koji vas je izbacivao i igrao finala sa Zvezdom. Zvezda je već misaona imenica za vas, vi tripletu nećete videti za 10 godina u zbiru.
Н

Никола1989

pre 24 dana

Смит се рачуна као странац или као домаћи играч код њих?
S

Smit

pre 24 dana

kao stranac
@

@Nikola...

pre 24 dana

A da li je 'Veliki zuti' Robi stranac ili nas?
S

Sferopulosov Fmp

pre 24 dana

Biće nam jako teško ako Žoc ostane nakon ove sezone. Vreme je da se plati Trinkijeri i sa njim u paketu Kinan Evans. Vratiti Dalasa Mura i dovesti Nakićani Kamenjaša. To je već ozbiljna priča.
P

Pobogu...

pre 24 dana

Koliko smo tebi bola NANELI najbolje govori tvoji nick.
L

Logično

pre 24 dana

Kako će da igra kad mu sledi poziv za KK Padinska skela? Dobiće i metlu gratis da počisti krug.
J

Jöle 39

pre 24 dana

dajte projektu jos desetine miliona evra
L

Limar

pre 24 dana

Samo da ne zaborave da posalju prijavu za takmicenje. Lako se ta papirologija "zaturi" negde u fioci.
P

Prti

pre 24 dana

Nalupao Naneli onog lika iz strucnog staba i dobio otkaz samo zataskavaju...
@

@prti

pre 24 dana

Naneli je nalupao provokatora iz Stjepana Supanca.
m

milinaaaaa

pre 24 dana

Uh kako volim kada se ovako raspadaju po savovima..A tek im sledi zestok raspad sistema gde ni dugmici nece da ostanu..Ziveli !!!
r

realista007

pre 24 dana

A sta tek sledi ovima iz komsiluka?! Novo gasanje, menjanje imena, prodaja grba…
G

Guh

pre 24 dana

Suze grobarske same padaju
I

Iks Tb

pre 24 dana

Ja krenuo u Arenu kad tamo nikoga......
H

Hahahaha 12345

pre 24 dana

Blago tebi kad svaki dan obilazis arenu
E

Enky

pre 24 dana

Vi uvek negde zalutate,evo već deset godina zalutate u Evroligi i samo se brukate i čvrsto držite fenjer.
M

Ma da bre to

pre 24 dana

E pa moram da te razocaram, zvezda nijednom nije bila najgori tim od kako igra EL od 2013...dok ste vi recimo 2-3 puta bili poslednji u grupi, ujedno i najgori, sa skorom 2-8 i to kad su EL igrali prejaki Prokom, Olimpija Ljubljana, Keln, Aris, Pau Ortez...da nabrajam dalje?

@Ma da bre to

pre 24 dana

Jel se to sada igra Evroliga od 2013. ranije je bar bilo od 2000. a sada se sve pre 2013. ne racuna zato sto mozda vi niste pratili, a da ste pratili znali bi da negde oko 2000. godine Zvezda je bila poslednja u jednoj od grupa Evrolige sa skorom cak 1-15.Usput ne volim da mesam sa fudbalom ali mogu spomenuti zbog vasih kriterijuma da je najskuplji Zvezda u istoriji prosla kao poslednja u LS kao tim sa najmanje osvojenih bodova ako bi pogledali sve grupe.
T

TAKOO JEEE

pre 24 dana

Kukao je Zelimir na kalendar koji mu je naporan..Evo Zvezda im je pomogla i odigrala samo 3 utakmice , nisu morali igrati 5...Sto se tice naseg obezvredjenog prvenstva,pitanje je da li ce ih Mega izbaciti ili ce ih Zvezda pregaziti...Kompleksi su vec namaknuti i tesko ce im ici.. Imace problema iza roster za sledecu sezonu...Neizvesna pozivnica za EL, verovatno ce u Euro kup i nazad u Pionir...Zvzda ce zagospodariti ABA ligom i trzistem...Sad ce videti kako je kad mu odu najbolji a niko od boljih nece u ekipu koja igra Euro Kup...Sasari, Krka, Peristeri, Ritas, Ostende, Ferencvaros, Burz, Ninbruk, Grocklin, Trnava nisu atraktivni kao Real, Barsa , Armani...Neko ce u Burz, Grocklin a neko u Pariz, Milano ili Madrid...Covic se vise nece igrati sa trenerima i selekcijom...Mislim da ce Zvezda biti puno jaca i igrace top 8 i F4 i napasti i napokon uzeti Euroligu..I ovako je najtrofrjniji kosarkski klub u Srbiji, sa najvise titula, duplih kruna, tripleta...Aba liga egal sa trofejima...
S

Sanjar

pre 24 dana

Svet je lep kada sanjamo.
S

Seljak fmp

pre 24 dana

Kad bi se ti pitao verovatno da haha
G

Gorostase

pre 24 dana

6:0 necu da vam se smejem, nije lepo smejati se ruskoj nesreci

Diktatura

pre 24 dana

E ta rec izvuci iz celog tvog romana Zvezda ce zagospodariti da nije zna se ko zagospodario trzistem ,ligom i svim ostalim ona ne bi mogla nista samo monopol uzmi sve i oslabiti ili ukloniti konkurenciju neka nam je liga nista vazno je samo Zvezda to je obecao i veliki vodja dobra reklama sada i pred izbore.

gemathegreat

pre 24 dana

Zvezda za to nema šanse bez da se neko otvori 40 plus miliona. Početak i kraj priče.
r

realno85

pre 24 dana

Jedva cekam da vidim " motivisane" strance kako kidaju u KLS. Ekipa bez vodje, identiteta i brdo nabudjenih stranaca koji sem masne plate nista drugo i ne interesuje. Trener kome su svi drugi krivi sem njega i sportskog sektora koji je zajedno s njim selektirao ekipu. E to je partizan ove godine
K

Kikili

pre 24 dana

Ovi nisu normalni. Naneli nam je najbolji igrac citave sezone. -.-'
I

Izgleda

pre 24 dana

da se lik boji da izadje na megdan i navijaca jer zna sta ga ceka.
А

А...

pre 24 dana

... Доужер једини који колико толико има асистенције, иако је Партизан у асистенцијама фењер ЕЛ.
D

Drvo

pre 24 dana

U Partizanu su višak stranci Naneli, Dožer i Kaminski, ukupna njihova plata je oko 4.5m evra (Dožer 1.2, Naneli 1.6, kaminski 1.7). Zamislite koliko su tek plaćeni oni koji nisu višak.
I

Immobile

pre 24 dana

Jedino si za Nanelija pogodio(čak si i za njega preterao 1,4M), Doužer ima ispod 1M, a Kaminski je tu oko 1M. Ledej malo više od 1M i Panter 2,2M. Ali svakako najskuplji tim u istoriji srpske košarke sve sa stručnim štabom.
B

Bruka

pre 24 dana

Drvo i to bukovo. Tebi dali pouzdane informacije, samo Naneli ima preko 1 mil evra. Kampaco 6 meseci 3,7 mil evra, e to je nešto.
З

Значи...

pre 24 dana

...Кампацо скупљи од Јокића?
D

Drvo

pre 24 dana

Cifre su tačne. Naneli je prošlu imao 1.4, pa dobio povišicu. Kaminski je iskusan NBA igrač, baš će on da igra za milion dolara.
V

Vikktor

pre 24 dana

Šta kaže trener propalog državnog projekta koji nikad nije kriv?
G

Grki Grk

pre 24 dana

Mogli ste im dozvoliti da igraju sa svim strancima KLS,ipak su oni KK INSTITUCIJA,AVANGARDA , simbol PROGONJENIH i žrtve svih mogućih zavera od formiranja Sunčevog sistema do danas. I Boltauzera bi im dao da im sudi.... Srce me "boli" kad vidim kako ce da uvenu.
L

LobotomijaUspela

pre 24 dana

Da bude sramota Nanelija a ne Lazarevića? Pa jel Naneli inicirao razgovor i frku, ili Lazarević!? Mogu da razumem da navijaš za jednu stranu, ali da se praviš slep, gluv i bez mozga to ne mogu da razumem.
M

Mila 564

pre 24 dana

on slep i gluv. Pa ko je drugi sve inicirao ako nije Naneli onim davljenjem prilikom slobodnjih bacanja. je l ti dobro? jesi li siguran da ti je dobro?
@

@lobotomija

pre 24 dana

Све је иницирао Нанели, хватањем Лазаревића за врат из чиста мира, притом Лазаревић дечко тек ушао у игру, значи ничим изазван, Нанели направио проблем.
П

Па...

pre 24 dana

... разговор може да иницира свако, увек и свуда, а за тучу је увек крив онај ко је започео. Додуше, у питању је амерички држављанин, тако да ме чуди како су уопште смели да га зову у полицију.
B

Burek

pre 24 dana

Mislim da bi bilo sramota da posle svega ovoga Naneli odigra jedan meč u dresu Partizana. Bolje je za njega samog da napusti Partizan jer ako sledeći put bude igrao derbi podićiće se dodatno tenzije.
A

Arsiano

pre 24 dana

Ekipa malo jača od kisele vode
U

Uvuvu

pre 24 dana

Minakva!
A

Alex20

pre 24 dana

Nemoj tako,imaju 'Danilu' Andjusic,koja kaze 'bolje da ja ne progovorim o incidentu',😀,kakva sisica,on da progovori zamisli 😀😀😀
H

Hulio

pre 24 dana

Ja i dalje ne mogu verovati da su pokemoni sa juga prosle godine spinovali da bi panter igrao za srbiju..zamisli taj bezbeznjakovic da igra za srbiju
w

weceew

pre 24 dana

Najboljeg strelca sklanja da ne igra, zar nije dovoljno sto nije igrao trecu utakmicu koja nam je bila najvaznija, zar treba igrac sam sebe da bicuje deset puta pa da zasluzi da igra ponovo,veliko razocarenje je postao Zeljko skida gace pred limenkama
G

Ghvhvyv

pre 24 dana

Šta čekate??? Dole gaće svi!
4

40040

pre 24 dana

To su te sve vase "legende" 😂😂😂
Д

Додуше...

pre 24 dana

...победили сте кад је он играо. Уопште немате 5 узастопних пораза са њим у саставу.
M

Mirko_11

pre 24 dana

Ni Megu nece proci.
N

Ne može više

pre 24 dana

da se živi od ovih zvezdaša, vest o sastavu Partizana a svi komentari njihovi...
P

Pa kada ste

pre 24 dana

Vi grobari nasa dnevna doza smeha i razonode.
B

BicuSlobodan

pre 24 dana

Tek nećete moći da živite.
m

metlaaaaaa

pre 24 dana

🧹
K

Konan iz Varvarina

pre 24 dana

Ovo je i dalje respektabilan sastav i očekuje nas očekivano finale sa Zvezdom ukoliko FMP i Mega ne naprave iznenađenje.
p

pakao

pre 24 dana

Bojim se da je poceo strmoglav pad, koji ce se tesko zaustaviti. Nema odbrane , nema skoka, u napadu bez ideje , svi staticni , nema kretnji. Klub se odrekao Miska koji drzi vise od 50% igraca. Covic ga drzi i naravno , Mega je sada razvojni tim Zvezde,. Megini igraci idu u NBA , ako ne onda u Zvezdu. Kako i na koji nacin cemo mi formirati ekipu za sledecu godinu to verovatno niko ne zna. Vidim da vise nije jagma za to da igraci zele da ih trenira Zeljko. I on i Savic moraju snositi posledice za los odabir igraca i lose igre , Bice pakleno tezak prelazni rok.
N

NoName1

pre 24 dana

Jagma da ih trenira Željko je bila samo u vašim glavama. U stvarnosti su bili ogromni ugovori da bi igrači sa f4 došli u Evrokup.
N

Nunnelly

pre 24 dana

Izostavljanje Nanelije je velika greška Obradovića. Nije imao nikakav razlog ( osim pritisaka sa strane) da ga izostavi ni u trećoj utakmici, jer je do sukoba došlo van sportskog događaja, a povrede su okvalifikovane kao lakše od strane tužišlaštva i za to ide eventualno prekršajna prijava, a nikako udaljavanje sa posla što je uradio Obradović. Staviti ispred Nanelija , koji je ubedljivo najkonstantniji igrač sve vreme od dolaska u Partizan, a da igraju Ponitka i Smit koji su daleko od kvaliteta Džejmsa je samo pokazatelj da Željko donosi loše ili iznuđene odluke. Ako je neko zaslužiio da bude izostavljen je Kevin Panter bez obzira što ima srpski pasoš. Katastrofalna sezona i poptpuno nepotrebno mu daje ponovo šansu da i u KLS nastavi da solira i promašuje.
Y

Yvyvyg

pre 24 dana

Vidite li vi ljudi da Željko nrma kontrolu nad ljudima!? Da li to mora eksplicitno da se kaže? Počev od konferencije za štampu gde kaže ,,ja ne znam šta da uradim više, ovo ne funkcioniše" pa do konferencihe gde kaže ,,oa rekao sam da se peavi faul".Vidiš li da he Frenk Kaminski napustio zemlju? Tristan se otkupio ranije! Misliš da je Željko dobar pa je izostavio Nanulicu tek tako? Ne može da kobtroliše postupje svojih ljudi? Šta ako ovaj nokautira dvojicu na utakmici? Šta ako se pituče s publikom? Nije 3:0 jefina sramota, može to i gore! Pa zar ti nije dovoljno sto mi molimo Boga da matori ostane u Paći?
G

Guh

pre 24 dana

BOL smo vam NANELI
B

Bari91

pre 24 dana

U svim normalnim sportskim ekipama, ponavljam NORMALNIM, kada dodje do rasula u svlacionici "glava leti" trenerima, ovde, kako vodim letece 10_orici igraca. Željko ostani❤️🤍
F

Forever Young

pre 24 dana

Namerno će ispasti od Mege da ne bi u finalu opet bila metla, zapamti šta sam rekao.
Ч

Чуме

pre 24 dana

Не морају намерно...
F

Figaro

pre 24 dana

Samo Naneli da ostane, ovi ostali osim Avramovića mogu već sutra da idu.
Z

Zveropulos

pre 24 dana

Igrajte na Megu,ovaj nesme ponovo protiv Zveropulosa
Z

ZVEROPULOS

pre 24 dana

Ladno Mega ide dalje i ovaj ,,najnaj ,,trener sa najvise titula i najvecim budzetom u istoriji srpskog sporta beži od gospodina Zveropulosa da ne bude 7:0
A

AbCDe

pre 24 dana

Dokle ce ovaj covek da vredja nase sudije? Zasto neko ne reaguje? Dokle vise? Rumeni,tvoje vreme je isteklo.
S

Smradolog

pre 24 dana

Kakve crne nase sudije sve gole sluge ciganske Belosevic, Oberknezevic, Nikolic, Jovsic, ... i naravno AV!
c

cao zdravo

pre 24 dana

Nije ga precrtao nego nema u ugovoru da igra Srpsku ligu.
J

Jbjbjb

pre 24 dana

Ugovor nisi videonali si pročitao spisak i opet se praviš pametan?
G

Gost_1981

pre 24 dana

Vreme "gospodina" Obradovica je isteklo! Njegove konferencije,pocevsi od one 2005/6 (ako ne gresim), pa sve do dana danasnjeg nam govore da cevek jednostavno nema postovanje, ni prema igracima ni prema protivnicima, novinarima... covek jednostavno ne priznaje poraze i svoje greske. On sve svaljuje na igrace! Ponavljam, njegovo vreme je isteklo i to je to, zadnji godina svi treneri, pa i oni sa slabijim igrackim kadrom imaju bolji medjusobni duel. Pusti ti pricu, Vucic, Covic, Zeka, Bjeka, Haso, Huso...TI SI NAJTROFEJNIJI, NE I NAJBOLJINTRENER! Doviđenja!
V

Volter

pre 24 dana

Da li tako mislis i za Novaka Djokovica?
V

Vau

pre 24 dana

Idi ti ispiraj mozak ovim crvenima, ti ces da terasa Obradovica, ajde bezi bre boranijo zelena.
Z

Zvezdale

pre 24 dana

Ozbiljan udarac smo im Naneli u finalu ABA lige, pitanje hoce li se sastaviti za KLS.
M

Mp

pre 24 dana

Dozier se ugasio odavno, maltene nd postoji već 4 meseca. Naneli je važan ali pljuješ Jokića, udaraš Lazarevića, uzimaš masnu lovu u Srbiji, malo je mnogo... Aleksa mora da igra više kao i Smit i Jaramaz, od Pantera ne treba ništa očekivati i Balši dati mnogo više minuta. Partizan nema više šta da izgubi pa evo neka igraju domaći igrači kad već nisu igrali dovoljno do sada.
U

Ububub

pre 24 dana

Imaš da izgubiš trofej! Kako nemaš šta da izgubiš? I kako da igraju oni kojima je uništeno samopouzdanje?
O

Ooooooooooo......

pre 24 dana

neeeeeeeeeeee,opet ih ugnjetavaju?!
b

brine

pre 24 dana

zašto baš ova dvojica ,zar nije jaramaz prvi da neigra jer se tuži sa njima ,pa anđušić kojeg zastupa žena po medijima,a da oni moraju igrati jer bez njih nemaju kvotu domaćih igrača
j

javebsks

pre 24 dana

mora da nije kriv, cim ne igra
D

Don Vito Corleone'

pre 24 dana

Ovih dana na pijacama i prodavnicama je skočila prodaja 🧹🧹🧹🧹🧹 pitam se zbog čega???
k

kkp barsa.

pre 24 dana

ovi se raspali
S

Sasa1234

pre 24 dana

Ovo ce biti lak posao za Megu.
B

B200

pre 24 dana

Strpaće im Plavšić i Djurišiç po 20 poena.

FMP DIVA

pre 24 dana

Bar necemo po 20 puta uzastopno da se sudarimo sa svojom filijalom u revijalnoj utakmici.
N

Napisao

pre 24 dana

Sam i pre 3. Meca mec broj dva je bio nanelijev poslednji u srbiji
A

Aqa

pre 24 dana

Naneli je izgleda završio sa Partizanom. Hvala na svemu majstore!!!
H

Hvvubu

pre 24 dana

I mi mu zahvaljujemo! Protiv nas je odigrao oproštajnu i ,,zvekno" nam 4 poena! Oh, kakva čast!
D

Demagog zoc

pre 24 dana

Lazareviću, vraže, što si povredio nanelija... baš si zločest dečko
@

@demagog...

pre 24 dana

Dzejms ga je fino 'ofarbao'. Zasluzeno.
Z

Zvezdaš 73

pre 24 dana

Meni ovo liči na kompletni raspad u svlačionici. Jaramaza brat zastupa kroz medije, Andjušića žena...biće zanimljivo
N

NN3

pre 24 dana

Jaramaz se žalio ELPA (asocijacija igrača u EL) nakon meča u Podgorici. Priča se da je zbog zakazanog treninga odmah nakon poraza i ophođenja prema srpskim igračima. Opet kažem, ne znam da li je istina, tako govore ljudi koji znaju šta se dešava u klubu. Jedino se zna sigurno da je kontaktirao ELPA, a njih sigurno ne kontaktiraš da ih pitaš kako su i šta rade.
D

DS1989

pre 24 dana

Svi pricaju da ja atmosfera u ekipi kod njih katastrofa vec odavno i da su se i medjusobno neki igraci sukobili. Da li je istina ili ne ko zna.
N

Nenad1246

pre 24 dana

Kako mogu da igraju kad su dva puta odbili pre toga? Neka kazna? Nešto? Pravila? Ili za državni projekat pravila ne važe?
I

Ivan Knj

pre 24 dana

Daj druže nemoj da si na kraj srca, pusti neka igraju da ih opet tuširamo sa nulom
N

Niko123

pre 24 dana

Zna se koje drzavni projekat, a to nije Partizan, vec FmpCz, s obzirom da svi znamo ko je tamo glavni igrac, a to nije Covic.