Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet u Madridu uspeo što niko do sada nije

A

Aebre

pre preko 1 godinu

ako budu dve utakmice u Beogradu Partizan će od karata zaraditi kroz celu sezonu 6-7 miliona evra i onda dodje oni mezimci što nisu zaradili 500k da ti sole o budžetu a imaju veći od nas sa 10 puta manjim prihodima
G

Gost Stanko

pre preko 1 godinu

Samo muški i u meso večeras. I dobro slušajte Željka, od reči do reči. Tu greške nema. Idemoooo!!! Institucijoooo!!!!!Napred Partizan!!!!!🖤🤍🖤🤍🖤🤍
P

Pfc

pre preko 1 godinu

Samo opušteno momci pritisak je na realu
A

Aspinall

pre preko 1 godinu

Ove sezone smo imali priliku da potvrdimo neke stvari: 1) Bez ozbiljnog trenera, vrhunskog, nema ni rezultata, možemo se zavaravati Radonjićima, Trinkijerijima itd. To je sve improvizacija. Ipak postoje određeni nivoi i klase. 2) Bez kvalitetnih stranaca, pažljivo selektiranih, takođe nema razultata. Ipak se vidi razlika u klasi među stranicma, koje vredi platiti...Vildoza, Kampaco, Panter, Ledej, Naneli... 3) P R O C E S I S I S T E M !!! Ništa ne može preko noći, od instant uspeha nema ništa !
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Sve si to zakljucio, samo da te obavestim da si u pravu ali i da ti kazem da nisi otkrio Ameriku to o cemu ti pricas nije sistem nego novac. Zeljko Obradovic je logicno bolji ali logicno placeniji trener od Trinkijerija, Kampaco je logicno bolji igrac od Adamsa ali je logicno i placeniji. Tako da nije to sistem nego novac koliko para toliko muzike. I ovim komentarom nikako ne zelim da negativno komentarisem Partizan. Ja sam Zvezdas navijao sam za Real pre dva dana navijacu i danas, navijam da ispadnete. Ali uvek cu sportski cestitsti pravim Grobarima pobedu. To je sport i cestitam na pobedi od pre dva dana cestitam i na top 8 svaka cast kako igrate.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Hrabro crno beli, hrabro Partizane! Ni sudije im nisu pomogle u prvoj utakmici, zadrzati nivo koncentracije i sahovski igrati vecerasnji mec. Poen za poen ako treba, sada je prilika da uzdrmamo jednog od favorita za osvajanje titule, ajmo crno beli, magijo, tradicijo, institucijo!!
B

Bum 92

pre preko 1 godinu

Bas tako, faul u napadu i bacanja za goste 30 sek pre kraja na neresen rezultat... Tesko ce da se ponovi axaxxaxa
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Буме, можда ти то не видиш из своје перспективе, али нити си испао занимљив, нити причаш истину, нити ти је смешно. Све супротно,а ли баш све. Мене као звездаша је срамота оваквих испада навијача моје звезде који упорно покушавају себе да представе као некакве стручњаке за кошарку. А истина је да нисмо пратили тај спорт до доласка духа који лебди.
D

Dan911

pre preko 1 godinu

Pravilo je jasno, ako se napravi faul u napadu bez lopte u posedu dodeljuju se 2 slobodna bacanja fauliranom igracu.Musa izbacio loptu i sutira pantera nogom u nadi da ce izvuci faul, sva sreca pa ovo nisu ABA sudije.
l

lozac, grobar

pre preko 1 godinu

Grobar koji se predstavlja kao navijac Zvezde....