Joanis Papapetru (© Star Sport)
Joanis Papapetru (© Star Sport)

Partizan Mozzart Bet trenirao samo sa osmoricom - Papapetru se požalio na temperaturu

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.11.22. | 21:31

Doktor kluba iz Humske, Moma Jakovljević pričao je o zdravstvenom stanju u ekipi

Problemima nema kraja u Partizan Mozzart betu. Posle serije povreda, sada je van trenažnog procesa i Joanis Papapetru. Grčki internacionalac u redovima crno-belih ima povišenu temperaturu i nije trenirao danas pred meča sa Olimpijakosem u četvrtak. Doktor kluba iz Humske otkrio je detalje.

Izabrane vesti

"On je sinoć oko devet uveče zvao i požalio se da ima temperaturu, došao sam odmah kod njega. Na svu sreću test na korenu je negativan.Uzeli smo sve analize. Dobio je terapiju. Malo mu je bolje. Danas je pauzirao u dogovoru sa Željkom, sutra će trenirati pa koliko može", rekao je Moma Jakovljević.

Poslednji u nizu igrača koji se povredio je Dante Egzum. Nezgoda koja se dogodila na treningu crno-belih za vikend.

"Neko ga je na treningu nagazio na nogu. Povreda ligamenta, ne na skočnom zglobu nego između dva prsta.Došlo je do distorzije, ne mnogo teške, ali je za brigu. Sada ima specijalnu čizmu. Nova procena ćemo da pravimo za 10 dana, da vidimo da li počinjeno sa terapijom ili nastavlja sa čizmom".

Posebno komplikovana situacija je sa mladim Balšom Koprivicom koji se povredio protiv Panatinaikosa prošle nedelje. Čeka ga duža pauza.

"To se viđa jednom u 50 godina.On je u stojećem stavu bio, vidi se da nije pao, nije nikoga udario. On je povukao levu ruku, kaže da se nije upleo u dres, ali je prelom težak i komplikovan. Kažiprst je u pitanju. U petak će biti operisan.Staviće se pločica da sve pojača, nezahvalna je prognoza, ali najmanje dva meseca".

Od preloma ruke još uvek se oporavlja Aleksa Avramović.

"To kada krene naopako, onda samo ide. Njegova povreda je najkomplikovanija. Desilo se tokom leta. Prelom se nije video na prvom i drugom snimku. Nastala je velika dislokacija. Posle toga smo stavili gips, nismo prepustili ništa slučaju. Nosi ga već tri meseca. Radimo kontrole, zarastanje ide dobro.Samo da skine gips pa da krenemo rehabilitaciju. Od momenta kada skine gips za nekih mesec dana bi zaigrao".

Za kraj, nešto lepe vesti vezane za Alena Smailagića.

"On se prvi oporavio, nije još za pu i utakmicet, ali prvi se vraća na teren. On se povredio u Barseloni. Došlo je do cepanja butnog mišića",dodao je Jakovljević..


tagovi

Joanis PapapetruKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara