Krlik Džons (© MN press)
Krlik Džons (© MN press)

Partizan Mozzart Bet pronašao plejmejkera: Karlik Džons potpisao na dve godine

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.07.24. | 17:01

Reprezentativac Južnog Sudana stiže u Humsku

Nagovestili smo da je blizu, sada možemo da konstatujemo da je Karlik Džons novi košarkaš Partizan Mozzart Beta. Reprezentativac Južnog Sudana je prema nezvaničnim saznanjima Mozzart Sporta potpisao ugovor na dve godine sa klubom iz Humske i biće značajno pojačanje na poziciji plejmejkera.

Njegovim dolaskom Partizan je dodatno ojačao spoljnu liniju Željka Obradovića u kojoj su trenutno Arjan Lakić, Ife LundbergFrenk Nilikina Sterling Braun. U Partizanu od novih igrača tu su Ajzea Majk, Isak BongaVanja Marinković, Mario Nakić, Tajrik Džons i Brendon Dejvis.

Izabrane vesti

Međutim većina njih nije još uvek ozvaničeno iako je njihov dolazak ugovoren. Do sada zvanično su stigli samo Vanja Marinković, Ife Lundberg i Frenk Nilikina.

Što se tiče Karlika Džonsa, u pitanju je momak koji je zablistao na prošlom Mundobasketu kada je u proseku beležio 20 poena i 10 asistencija. Južni Sudan je bio najveća senzacija šampionata pošto su uspeli da se direktno plasiraju na Olimpijske igre gde će ponovo igrati protiv nacionalnog tima Srbije.

Tokom karijere nastupao Teksas Ledžendse, Dalas Maverikse, Denver Nagetse, Čikago Bulse, a poslednji angažman mu je bio u Kini gde je branio boje Šenšana.

Ostaje da se vidi kako će se snaći u Evroligi jer do sada nikada nije igrao u Evropi.



tagovi

KK PartizanKarlik Džons

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara