Izgled sezonskih karata Partizana Mozzart Bet (©Star Sport)
Izgled sezonskih karata Partizana Mozzart Bet (©Star Sport)

Partizan Mozzart Bet ponosno saopštio: Prodato 11.500 sezonskih ulaznica!

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.10.22. | 15:20

Parni valjak postavlja standarde...

Apsolutni rekord evropske košarke u prodatim sezonskim ulaznicama postavio je - Partizan Mozzart Bet!

Košarkaški klub Partizan Mozzart Bet objavio je zvanično da je prodato čak 11.500 godišnjih karata, što će biti ogroman podstrek za Željka Obradovića i ekipu da u predstojećoj sezoni napravi istorijske rezultate i dalje pomera granice. Pomenuta brojka nije rekordna samo u evropskim, već i u okvirima kompletnog srpskog sporta. Naime, nijedan domaći klub, ma koji sport bio u pitanju, nije uradio ono što je Partizan Mozzart Bet ovog leta po broju prodatih karata! I to je podatak za ponos...

Izabrane vesti

Najtrofejniji srpski klub vraća se u Evroligu posle osam godina čekanja i sasvim je logično bilo za očekivati da će interesovanje biti veliko, a kako je crno-bela publika odavno poznata kao jako lojalna košarkaškoj sekciji, nije bilo dileme da će lestvica biti postavljena na nove visine.

Partizan Mozzart Bet je sezonu već otvorio trijumfom na gostovanju Ciboni u Zagrebu, dok će prvi evroligaški meč posle osam godina odigrati u petak od 20 časova protiv Albe u Berlinu. Armija navijača ipak će morati još da se strpi kako bi videla svoje miljenike na delu kod kuće pošto nakon Albe sledi put za Makedoniju na megdan MZT, potom i gostovanje Baskoniji. Prvi meč pred svojom publikom Partizan Mozzart Bet odigraće 16. oktobra protiv Studentskog centra (TV Arenasport, 21.00).



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetSezonske kartesezonske ulaznice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara