Foto: ABA liga
Foto: ABA liga

Partizan Mozzart Bet i Crvena zvezda istog dana igraju odložene mečeve

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.03.23. | 14:52

Arena Sport odlučuje o tačnoj satnici

Najzad su poznati datumi za odložene mečeve u ABA ligi. Crvena zvezda će u Ljubljani igrati posle ligaškog dela, baš kao i Partizan u Podgorici pošto je meč protiv Budućnosti zvanično odložen.

Izabrane vesti

"Utakmica 22. kola između Budućnosti VOLI i Partizana Mozzart Bet, koja je prvobitno bila zakazana za nedelju, 19. marta 2023. godine, zvanično je odložena za 22. april 2023. godine u skladu sa odlukom ABA lige j.t.d. sportski direktor Milija Vojinović. Istog dana (22. aprila 2023.) održaće se ranije odložene utakmice Cedevita Olimpija – Crvena zvezda Meridianbet iz 3. kola i Mornar-Barsko zlato – Igokea m:tel iz 14. kola", stoji na sajtu lige.

Tačno vreme početka utakmica tek treba da se utvrdi u skladu sa mogućnostima prenosa TV Arena Sport.

Partizan je sada prvi na tabeli ABA lige posle pobede nad Crvenom zvezdom u ponedeljak. Ukoliko crno-beli do kraja ligaškog dela pobede sve utakmice, ostaće na vodećoj poziciji koja garantuje prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Crveno-bele čekaju dueli sa Studentskim centrom u nedelju u Beogradu, sa Mornarom 26. marta u Baru, te Megom 3. aprila u gostima, Borac Mozzartom u Čačku, između 7. i 10. aprila i, u poslednjem kolu, sa Splitom kod kuće (između 14. i 17. aprila).

Partizan Mozzart Bet do kraja ligaškog dela igra u nedelju protiv Budućnosti u gostima, Cedevita Olimpije u Beogradu 26. marta, u Železniku protiv FMP-a 3. aprila, zatim između 7. i 10. aprila dočekuje Igokeu i, uoči plej-ofa, sastaje se sa Zadrom u gostima (14-17. april).



tagovi

KK PartizanKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Partizan
KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara