Komentari na vest

Partizan i Zvezda moraće da izdvoje po 750.000 evra ako žele u Evroligu

M

Ma da bre to

pre 23 dana

Oce li neko da objasni avangardi da su najgledaniji klub samo zato sto igraju u najvecoj hali. Real, oli, barsa svi bi imali vecu posetu da je hala veca. Evo da vam odgovorim zasto zvezda nema vecu posetu od partizana, jer zvezda ima uspehe u fudbalu. I to je jedna velika istina, koja boli grobare, da im je ta kosarka i El jedino sto je ostalo da prate. A i tu imaju u fulu nasminkane prepi*ke i likove kao da su spremni za nocni klub, a ne navijace. Tuzna istina, koju nece da prihvate, a potenciraju da su najgledaniji u evropi. Pao bi imao vise navijaca od njih takodje. Sportski pozdav!!!

Ox

pre 23 dana

Samo sto je Partizan i u gostima jedan od najgledanijih toliko gledan da se prosle sezone moralo zabraniti gostujucim navijacima da udju protiv Barse cini mi se da ne bi nadjacali domacu publiku i bili glasniji kao sto su to radili sirom Evrope.
M

Mesje Nuri

pre 23 dana

Budzet je predvideo sredstva za hitna placanja, u koja nesumnjvo spada ovaj slucaj. Dva fenjerasa vredi pomogati, jer se masa narodna lepo zabavlja i onda ne misli na politiku, inflaciju,poskupljenja..
-

- NEMA DILEME -

pre 23 dana

Evroliga je najjače košarkaško klupsko takmičenje u Evropi. Partizan je ove sezone u Evroligi igrao mnogo bolje od Zvezde, plus je najgledaniji klub, mnogo sjajnije istorije od Zvezde, koji je već igrao s NBA timovima i koji decenijama stvara NBA i top EL igrače, a sada je s klupe predvođen najtrofejnijim evroligaškim trenerom ikada.
D

Dileme nema

pre 22 dana

Metlaaaaaaa!
С

Срб

pre 23 dana

Метла без дршке!!! 3:0, 5 пут заредом ❤️🤍❤️🤍❤️🤍
С

Срб

pre 23 dana

Partizan i Igokea postali jedan klub 17.08.2007
Č

ČovkeVreća

pre 23 dana

Čovke će da sredi ove iz EL.!!!! Čovke je mag!!!!
F

Fikus

pre 23 dana

Evo i na ovoj slici se vidi da Željko hvata Zvezdinog trenera za vrat Hoće li i to netko da prijavi i sankcioniše
6

6:0

pre 23 dana

Tendencija ka 9:0
Č

Čovke Veca

pre 23 dana

Poslednje dve godine naš tata Čović pokušava da izbije u Evroligi ispred KKP i nikako, daleko je ispod na kraju, a pre toga babura za punjenje još veća bili. U ostalim ligama zatvorio lepo priču, pošteno sve podmitio i zapretio, ali ovde ne može da dođe do cilja, trnovit put, velike glave. Verovatno su videli kako je pošteno sve osvojio sa tom metlom pa sad za Evropu treba da plati da bi igrao ili da istu zajaše i odleprša. Samo napred FMP.
U

Ubububu

pre 23 dana

Ko zatvori priču sa Studentskim centrom u Superkupu? A, da to nije neko takmičenje...Tendencija ka 9:0.
M

Miloschichichci

pre 23 dana

Ja pisem godinu dana vec da osvajac nema direktnu kartu u evroligu i juce to potvrde a ovde i dalje dvesta komentara kako zvezda ide sto posto. Bio je sastanak pre tri meseca u beogradu na kom je predoceno i zvezdi i partizanu sve samo zvezda ne slusa ili nece da slusa. Parametre koje su dobili koje evroliga ocenjuje, u njima partizan dominira. I najbitniji je finansijski, zvezda predaje lazne finansijske izvestaje godinama i kaznjavana je sa to tako da su sanse zvezde za evroligu nikakve
G

Gyvuvy

pre 23 dana

Igra Zvezda kao šampion Aba lige.Možda igra i Partizan.Ne igra li Zvezda, ne igra niko.Razumeš, ili nećeš da slušaš- nema lopte!
F

Fudbalista

pre 23 dana

Kakve koske pred ovaj navijački napaćen i ostrašćen narod koji sve zna, u sve se razume i ima sve informacije proverene i sigurne. Glođite se jače, više, bolje i mrzite žešće jedni druge.
G

Grobarcina

pre 23 dana

Ja sam iskreno zadovoljan sto se vracamo u nas Evrokup s obzirom da nas je Zvezda ometlala cak 6 puta za redom ove sezone i uzela duplu krunu,tako da je Evrokup pravo takmicenje za nas koji gubimo 6-0 u derbijima!
G

Grobarcina pravi

pre 23 dana

Hahah ne znas sta ces od muke
Д

Дадо Нк

pre 23 dana

У праву си,била би небеска неправда да не игра Фмп ЕЛ,харају сваке год,да није судија који их краду задње 10 год јер им је загарантована безбједност,давно би је освојили.😂😂😂😂
Ч

Човићиста(али Групни)

pre 23 dana

искрено се радујем што ЕЛ не признаје суђење судија који краду парфеме, којима се не гарантује безбедност ако незнају правила домаћег терена, победе играча који провоцирају црне стрелце уочи самог меча .... искрено се радујем што смо у истом рангу са јединим Европским Српским Шампионом, па морамо да се изујемо и ми и они за учешће у ЕЛ, е, сада што се нама лакше дава, а њих порез дави, шта да се ради, нисмо исти ... искрено се радујем ... (а и ми)
G

GorostaseBriselski

pre 23 dana

Znam sta Cu. Sad cu da dodjem u kafic.
G

Grobarcina

pre 23 dana

Zvezda ce igrati EL provereno,a nasa igokea ide u EK koji smo igrali zadnjih 15 godina!
G

Grobarcina pravi

pre 23 dana

Plaky 🥲🥲🥲
F

Francuzi Objavili

pre 23 dana

PARIZ SIGURNO ULAZI U EL UMESTO IGOKEJE A ZVEZDA KAO POBEDNIK ABA IDE TAKODJE U EL 100%!
J

Jtd

pre 23 dana

Biznis liga a ne el, ne ulazi se po rezultatu, placas da bi igrao, ne mogu svi nego samo oni koje MI izaberemo, zalosno. Sta smo dobili od svega toga osim punih arena, pa manje vise nista, skoro pa nula. Kad gledamo igrace napredovanje njihovo u partizanu svi losiji, ili maks isti, u zvezdi zbog bolje hemije domacih malo bolje ali ulozeno dobijeno debeo minus. U sustini, poslovno da su ovo firme odavno bi bile zatvorene jer trose mnogo vise nego sto donose i tako vec godinama. Zvezd i part su tu da popune broj jer ako pogledate f4 tu i nema nekih iznenadjenja ili su veoma retka, zna se ko igra i ko osvaja od odabranih a ovi su tu zabave radi
A

AjdeuFiba

pre 23 dana

Ma šta je to,sitnis Panter kad ne igra toliko uzima. Neka odgovore i kazu EL evo vam 7 miliona i ne brukajte se sa 750 000e. Inače bod u svakom takmičenju u fudbalu u Ligi šampiona vredi 4 miliona. Toliko o fudbalu i kosarci.
M

Militin 15

pre 23 dana

Ne bojte se blizanci platiće to dtžava,na državnim ste jaslama od 1945,šta je za državu 1.5 evra,ipak ste vi "nacionalni" interes,drugi klubovi su ne bitni,ne moraju ni da postoje,ionako služe za dekor,čitam ovde sramne komentare protiv Bodiroge,igrača koji toliko dao za reprez.,onaj ko misli da Bodiroga odlučuje ko će igrati EL, veze sa životom nema,niti razume kako EL funkcioniše
V

Voip

pre 23 dana

Pa ni do sada za osvajaca ABA lige nije bilo sigurnog mesta u EL ali je uvek ugrao. Tako ce biti i sada. Dzaba se lozite.
J

JSD PFC

pre 23 dana

Da se ne zaj....amo, neka država uleti za oba naša tima i priča će biti gotova. Evo, npr, voleo bih da i Zvezda igra EL, zajedno sa nama jer tek onda je to ono pravo, sudar na više frontova i rivalitet unutar rivaliteta. Navijam uvek za protivnički tim kada je Zvezda u pitanju, ali voleo bih da igraju EL, kao i mi, naravno. Priznajem da bi bilo pusto bez njih.
J

Jednostavno

pre 23 dana

vi niste zaslužili da igrate ali ste navikli da vas država pokriva svake godine. Evo FC se zna da dobija pare za licencu a za BC će onaj što vam vredjate ponovo dati za učešće. Naravno učenike,dok je ovaca bice i vune. Isto bi bilo i da Arena prima i 50 000 ljudi.
H

Hbj u

pre 23 dana

Voleo bi ti da Zvezda igra ovo kao da je post od petoj maja! E vidiš ja bih voleo da Želimir ostane još dugo, dugo, dugo...Eto, vidiš kako smo fini!
G

Grobarcina

pre 23 dana

Place fmp fmp 🥲🥲🥲
1

13god bez EL

pre 23 dana

@Grobarcina... idete nazad u EK na jos 13 godina ko i ovih proslih koliko titule i EL videli niste,bice repriza!
R

Reč je reč

pre 23 dana

Zašto imam osećaj da se za ovu vest čekalo da se vidi ko će osvojiti Aba ligu.🤔 Ako je ovo tačno Bodiroga je najveća sisa koja postoji.
ž

žare11

pre 23 dana

aman ljudi, bežite iz tog lopovskog takmičenja!
M

Micko AV

pre 23 dana

Hladan tuš! Dzaba ste kraliii...
J

J jb

pre 23 dana

Misliš!? Hahaha...6:0..S,tendencijom na 9:0.
a

abcde

pre 23 dana

Treba i Zvezda i Partizan da odbiju EL,pa nek igraju sa Albom i Asvelom. Cuj 750 hiljada e???? Izaci iz EL ji to je to. Kao i politike koja vodi u EU. Kad te neko nece,dzaba se guzimo. Mislim da je vevi gubitak za EL nego za nase klubove. Onakvu atmosferu i imidz EL imaju samo zbog Zvezde i Partizana.
G

Grobarcina

pre 23 dana

Promenio si plocu sad
a

abcde

pre 23 dana

@Grobarcina@ Naravno,pa nismo i nikad necemo biti isti kao Vi. Ovde se radi o ucenjivanju,a za interes nase,kosarke do koga mi jako stalo nije dobro ako samo klimnemo glavom i prihvatimo njihove bolesne uslove. A sto se tice finala ABA lige,tu sam istog misljenja. Ometlani ste druze u pravom smislu te reci. Mozete samo da kmecite jos dugo dugo! Imate projekat koji se upravo rusi. Igraci beze i rasulo u svlacionici. Imate vi cime da se bavite. Posto vas domaci igraci i razvoj bas i neinteresuje mnogo. Razlika je....
B

Bajker

pre 23 dana

Iznos je ozbiljan,ali ne sumnjam da će biti problem da se plati. A onda sledi skok u budućnost oba naša košarkaška velikana.
M

Ma da bre to

pre 23 dana

Besmisleno, pa ovo je klasicna ucena i iznuda. Na ovo treba da reaguju i organi drzave i evropski sud. Da li postoje neka pravila u ovom takmicenju ili moze da lupa svako kome se kako digne? Po cemu su grci, nemci i italijani vise zaduzili kosarku u evropi od nas i litvanaca? Ajde spanci, francuzi....italija decenijama nema uspeha, grci na momente, nemci bili prvaci evrope 92 i sad prvaci sveta (ajde da kazes da prodje to)....zasto sampion svedske, rumunije, belgije nema nikakvu sansu recimo da ucestvuje u EL? Napravis sistem gde 12 klubova (trenutno izbacen CSKA) odlucuju o audbini 5-6 timiva, ucenjuju, iznudjuju novac, da bi igrao. Cekace do jula ili avgusta da odluce, do tada ce veliki da pokupe sve sto iole valja od igraca na trzistu, oa ti onda kupuj skart i pravi tim. Jos imaju duplo vece budzete. Ne zanima me prepucavanje partizan-zvezda. Ovo je oreslo sve granice vise, ovo je vece od zvezde i partizana. Cirkus sta rade. Drzava da je pametna da tuzi EL, pa da zabrani nasima da igraju. Ko plati i oce neka trazi halu u evropi i neka igra.
d

dobar znak

pre 23 dana

ovo je dobar znak da okrenes ledja euroligi, napravis svoju domacu kvalitetnu ligu, igras fiba ligu sampiona, svake sezone izbacis po 2 mlada igraca kako Zvezda tako i Partizan, uzimas od njih neku lovu, ne ulazes uzalud nas novac u Euroligi, boris se u Fiba Ligi sampiona do f4 i plivas kao jedan normalan klub evo Unikaha koja je odbila Euroligu i njihov Eurocup a sigurno ces biti postovan u Fibi Ligi sampiona i cenice te rukovodioci a ovako ovi se sprdaju ubaciju 3 francuske ekipe, onda gura se Dubai jebes ti ovo mi smo ljudi i narod velikog Srca i onako nas ne vole na zapadu i ovi ljigavi litvanci
o

ovaj je poceo

pre 23 dana

Bradonja punom parom odradjuje napredni zadatak od sefa da se zaboravi METLANJE pre par dana...Ali svi zajedno mogu da pop..use ku.rcinele !!!
m

metalika moj dobar

pre 23 dana

bacanje para ..i jedni i drugi su kanta za punjenje u EL ..
@

@ovaj je poceo

pre 23 dana

Cim vam nesto nije po volji pokazujete svoje pravo lice. Zao mi sto se odluka donosi u Juli, a ne u Decembru, da vas slusam kakopenite i skičite.
i

ipak izgleda

pre 23 dana

da ce ga popusiti fmp...cao evroluga
p

psyhhodelija

pre 23 dana

Opet će drzava da plati i jednim i drugima,samo jedni znaju to,drugi misle da to plaćaju sezonskim kartama koje su navijači kupili,ali rekoše da je to Panteru na platu otišlo..Dug za porez nema veze,to su vam ovi sto bojkotuju Sns FK, a jako podržavaju sns KK.... Zamislite to ludilo ..Na kraju vredjali Predsednika KKP Ostoju,a prosle godine on nije smetao...Znate kako,nisu krivi igrači i trener..Znate ko je kriv? kriv je "fmp" sa Malog Kalemegdana sa rekordnim brojem trofeja u Zvezdinom muzeju...Kriva je metla...
@

@psyhhodelija

pre 23 dana

A zato vi cutite. Ja mislio jer vam prete vredni neimari, a vi samo posteni.
N

Nesssa

pre 23 dana

Au derane....
B

Bojan 75

pre 23 dana

Opusti se malo, bez nerviranja... Igra se kosarka i u Evrocupu.... Te muljaze kojim se vi sluzite se vide u Evropi, tamo nema ko da vam dozvoljava ovakve kradje
P

Prava istina

pre 23 dana

Francuski mediji objavili vest da se EL nice prosirivati naredne godine i da postoje samo 2 slobodna mesta,jedno pripada Zvezdi kao osvajacu ABA lige a drugo Parizu kao osvajacu EK i da ce ta dva kluba sigurno igrati EL i niko vise jer nece biti mesta posto nema prosirivanja,to je jedina i prava istina,sve drugo su spekulacije!
B

Baxter88

pre 23 dana

Ma ovo sto se pise su lupetanja novinara! 1000000% ce igrati Pariz i Zvezda kao osvajaci a sve ostalo je neizvesno...
K

Koska1234

pre 23 dana

Daj link, posto siris lazi. Evo listam sve francuske portale nigde nema te informacije, drugo nisu spekulacije jer je ovo rekao prvi covek Evrolige
B

Blaki

pre 23 dana

Ajde ne kenjaj francuski mediji bolje znaju od generalnog menadžera Evrolige.
P

Prava istina

pre 23 dana

Francuski mediji objavili vest da se EL nice prosirivati naredne godine i da postoje samo 2 slobodna mesta,jedno pripada Zvezdi kao osvajacu ABA lige a drugo Parizu kao osvajacu EK i da ce ta dva kluba sigurno igrati EL i niko vise jer nece biti mesta posto nema prosirivanja,to je jedina i prava istina,sve drugo su spekulacije!
C

Cg

pre 23 dana

Ne moze i fmp i zvijezda ))))))))) placu li delije zbog rezolucije? )))))))))))
D

Don Vito Corleone'

pre 23 dana

Zbog rezolucije??? Sprdaš se sa tim??? Kada Srbije bude izlazila na more, glasaće se opet za rezoluciju, ona ćete morati da tražite drugu državu, vas malo što ostane .
D

Dkdjhdhs

pre 23 dana

Polako...Već sad se od Ulcinja do Budve krmenadla ne može pojesti...Najgore je, što ćete kada dobijete nogu u zadnjicu ovamo bežati kod Strikà, ujkà..Nema goreg naroda.Pljuje državu u kojoj se leči i školuje...
D

Don Vito Corleone'

pre 23 dana

Limaru, džabe puštaš ceo dan dezinformacije kako Zvezda ne ide u EL, kako mora da plati itd itd. Hoćeš da skreneš pažnju sa ovog ponižavanja u finalu Aba lige 3:0, hoćeš da skreneš pažnju sa 6 rutiniranja u nizu, hoćeš da skreneš pažnju sa još jedne očajne sezone bez trofeja i ako si imao za 10 miliona evra veći budžet od Zvezde. Džabe ti sve, sledi ti još 3 rutiniranja u finalu Aba lige, a onda te neće oprati ni Sava ni Dunav.
K

Koska1234

pre 23 dana

Nije pustio Limar, vec strani sajt basketnews blizak evroligi, imali su intervju sa LItvancem, jel se ti pravis lud ili si stvarno lud?
Д

Дунав

pre 23 dana

Такмичење затворено. 11 "изабраних" који одлучују о судбини осталих. Премије смешне. Зарада никаква. Такмичење финансијски неисплативо. Суђење катастрофа. Организација још гора. Календар пренатрпан. Превише утакмица. Дупла кола. Тимови који у децембру изгубе сваку шансу за плејоф. Нејасни критеријуми. Мењање правила у ходу. Селективно спровођење истих. Могу до сутра овако. Поставља се логично питање која је поента играти ово ако није само оно због игара и хлеба!? Ово сад што гледамо су последње године овог циркуса званог ЕЛ која ће кроз коју годину да пукне као звечка. Нема пара. Зато панично траже Арапе, Париз, Лондон мислећи да ће отворе ново тржиште.😂Не схватају они ништа. Изузев Медитерана и Литваније нико жив не прати Евролигу. Овде је фудбал религија као и у читавој Африци и Јужној Америци и арапским земљама Азије. Такмичење је изгубило сваки смисао када је постало затворено. Сама идеја да неко одлучује ко ће да игра а не пласман и резултат и коефицијент је још један разлог зашто у суштини Европљани не воле ово см.ће од такмичења звано Евролига. Зато је фудбал закон! Врте се милијарде, огромна је зарада а опет шампион Гибралтара има прилику да заигра у Лиги Шампиона. Ми да од.ебемо ову Аба лигу и вратимо се нашој лиги и Фибиној Лиги Шампиона. Вратимо се игрању са нашим клинцима и пар странаца и наравно да се испружамо колико смо дугачки. Па ако има интересовања и публике, биће и зараде и спонзора, ако не, ником ништа. Барем да се не бацају паре у бунар играјући онај циркус од такмичења са 34 утакмице у регуларном делу.🤣 Бедна у.рана копија НБА лиге.
m

miile

pre 23 dana

brale,u centar...bravo
P

Pst

pre 23 dana

Kari ti li si.
S

Skksjsks

pre 23 dana

Znaj koliko je sati čim su Boltauzer Ford, Sreten Radović redaljka i Ljuljaj Javore ugledni arbitri sa dugogodišnjom licencom...
D

Dva po 2

pre 23 dana

E sad se dovodi u pitanje to sto ti pises...da li bi nasa publika dolazila da gleda nase mlade igrace ...naravno da ne...jer su svi generalno vezani za sou...da to budu top ekipe da se gledaju najbolji...sve i da odustanemo od evrolige i da se npr pridruimo fibi...nista ne bi postigli po pitanju igraca...samo bi opala gledanost kosarke u nasoj zemlji... e sad za nase igrace je totano drugacija stvar...kako pola grcke igra za oli i pao...znaci ima prostora za nase igrace
L

Laktasi top 12

pre 23 dana

Ovo su sve dezinformacije iz limarske kuhinje ne pecajte se ljudi na ove lazi,Zvezda ide provereno i direktno u EL, to je cak i Eurohops danas potvrdio javno,a Pariz kao pobednik EK ulazi u EL sto znaci da igokea ispada jer su jedini klub u Evropi koji apsolutno nista osvojio nije ove sezone i kao takav bice iza Pariza sto znaci da ispadaju iz trke i vracaju se u EK naredne sezone,eto videcete i sami uskoro kad to bude i ozvaniceno!
J

Jel si ti normalan?

pre 23 dana

"Eurohoops javio danas". Pa ja ti kazem da PRVI COVEK EL je izjavio: "Zvezdina titula NE VREDI NISTA. Ne zna se ko ce U EL." Ti verujes medijima a ne CEO EL.
R

Rasputin

pre 23 dana

To ce mozda da plate ovi koje vi sponzorisete… Mi kao sampioni ABA lige necemo, bar za narednu sezonu… Od 2025 se mozda nesto i menja, ali ne moze da se u sred ove sezone da menjaju pravila za narednu, to cak ni u hokeju na travi ne prodje a ne u ozbiljnom sportu kao sto je kosarka…
D

Dinga

pre 23 dana

Pa zar niste u fudbalu preko FSS menjali pravilo o strancima u sred sezone?
G

Grobarcina pravi

pre 23 dana

Ode Zvezda pravo u EL sl.sezone eno objavili svi Evropski mediji,a nas igokeik nazad u Evrokup koji smo igrali Deceniju ipo,istorija se ponavlja!
G

Grobarcina pravi

pre 23 dana

Ode Zvezda pravo u EL sl.sezone eno objavili svi Evropski mediji,a nas igokeik nazad u Evrokup koji smo igrali Deceniju ipo,istorija se ponavlja!
z

zecm

pre 23 dana

bodiroga srbine🤮🤮🤮🤮
G

Grobarcina

pre 23 dana

Zvezda ce igrati EL 1000% provereno kao i svake godine do sad kad je osvojila ABA nista se tu nece menjati, a nasa fuzionisana igokea ide nazad u EK,nema nista od EL za nas ove godine jer Pariz ulazi u EL na to upraznjeno mesto koje je zauzimao nas klub iz laktasa,sledi nam opet novih 13 godina igranja EK ko i celu ovu deceniju sto smo igrali koliko nitu jedne titule i EK videli nismo,bice repriza!
Z

Zema

pre 23 dana

Jelsam vam reko da Fmp neće da ga zovu u evroligu zna se ko je indtitrucija u košarku i koga poštuju cela Evropa a toje Partizan naravno. Nemože Zvezda dase meri da Partizana u košarke nema šanse. Partizan će igra evrogigu a Fmp će igra evrokup aj zdravo.
i

iriri

pre 23 dana

Ovde jedino sto ne moze da se izmeri jeste tvoja nepismenost!
D

Dkjdjdjfj

pre 23 dana

Nisi ti ZEMA ti si SELJA! A selja mora u školu, pa taman po slovu zakona!
S

Samo nas Oskar spasava

pre 23 dana

Dace Oskar 1,5 milki za oba kluba i svi mirni. Samo opusteno.
U

UEFA

pre 23 dana

je EVROPSKO takmicenje, EL je PRIVATNO, prvo donosi novac svima, drugo je osmisljeno da neki sa manjkom pameti kao mi pune dzepove onima koji su ga izmislili dok su u minusu neizbrojivom
j

jugoplasti

pre 23 dana

muka mi je vise od prepucavanja blizanaca,dve prosecne evro ekipe,ajde ova zvezda je nekad i bila nesto u evropi u kosarci bitno,partizan nikad i nista... samo se tripuju voleo bi da izvise i jedni i drugi za el
K

Kiki Golub

pre 23 dana

Sine ti ili si mnogo mlad,ili lud ,ili glup a najverovatnije provokator.
B

Bvb

pre 23 dana

Kakva je ovo sprdnja! Ej, em platis em ne dobijas pare od TV prava dok drugi zaradjuju na tebi. Da je neke srece da NBA sa FIBA napravi novu LS pa da se to igra, a ne ovaj cirkus. Odvratno odvratno! Na sve to, ovo cekanje do pocetka jula je i osiguranje za klubove sa licencama da se ne drzne neko da im uzme igrace pre nego sto oni medju sobom proberu. Pocetkom jula sve ekipe bi vec uveliko trebale da imaju kompletirano 80 posto rostera za sledecu sezonu.
S

Slobodan Mihajlovic Bob

pre 23 dana

Meni ovo takmicenje lici na EU, raspada se, svi beze a mi hocemo u nju, tako i ovde izbacili Ruse, Makabi nema gde da igra a uskoro ni igrace, Tenerife odustaje, Unikaha nece, guraju Francuze i Nemce koje kosarka interesuje kao nas opera, Virtus bez sponzora, Valensija bez finansija...nije cuda radi Covic rekao juce ako se ne raspadne, i pored svega, nasi jos hoce da budu odrani da bi igrali nesto sto na sve sem ozbiljnog takmicenja lici
t

tru

pre 23 dana

Šta je to za državu? Ja im ne bi dao ni dinara, nek se sami snalaze.
B

Bodiroga

pre 23 dana

Partizan u Evroligi nazalost fmp u evrokupu !!!
R

Realni Arth

pre 23 dana

za Bodirogu: Po svim parametrima, mozete slobodno od veceras da s epozdravite a Evroligom! Znaci jedini spas za vas je da Valensija popusta, inace ne gine vam Evrokup. Zvezda igra Evroligu, a vi zapravo niste je ni zasluzili, da se razumemo, prosle godine kao prvaci ABA, ok, zasluzeno predprosle ne, a i ove godine ne! Znaci, da mi neko objasni zasto se mora igrati Evroliga, sta li je dobit od toga? Mlade igrace ne forsiras, svako putovanje pa cak i smestaj sam placas, ako slucajno dobijes neku tekmu doijes mizernih 30.000 evra sto zapravo kosta jedno prenocenje igraca, strucnog staba i osoblja u neki hotel. Svaki put kad god krenes takmicenje t odmah u startu znas da si u minusu pa makar i osvojio EL. Ja ne razumem, po kakvom dogovorom ovih 10 ili 12 klubova, nastavljaju takmicenje kad su unapred osudjeni na deficit, koja je to finansisjka logika, ili ima mozda nesto drugo? Pogledajte timove, ni jedan tim kao okosnicu tima nema svoje igrace, ni mi, ni Spanci, ni Turci, ni Italijani, ni Francuzi, ma niko bre, sve neki ameri, i mesavina ziva, nema niti jednog mladog igraca da se naigrao! Zalosno, ja bih ovo sranje od Evrolge ugasio odmah, neka se igra kao uvek Liga Sampiona, i ubedjen sam da bi imali vise finansijskih dobitaka od ove EL.
I

Idete u Evrokup

pre 23 dana

Pariz ulazi u EL a vasa igokea ispada,to su objavili svi Francuski medili,Zvezda ce kao jedini pobednik ABA ici direktno u EL kao i svih proslih godina,dzaba se nadate u babarogu,nista on tu nece moci da vam pomogne jer Pariz zauzima vase mesto!
I

Idete u Evrokup

pre 23 dana

Pariz ulazi u EL a vasa igokea ispada,to su objavili svi Francuski medili,Zvezda ce kao jedini pobednik ABA ici direktno u EL kao i svih proslih godina,dzaba se nadate u babarogu,nista on tu nece moci da vam pomogne jer Pariz zauzima vase mesto!
R

Rasputin

pre 23 dana

I kad se probudis svatis da ste ometlani sa 3-0 u finalu
6

6 puta

pre 23 dana

...za redom po igokei💦
K

Ksksjsjjsj

pre 23 dana

Na zalost, umrla bi košarka! Probušimo loptu a iz ladice se vadi onaj predmet- Tender dvofaznih brojila, jer si se kao nacionalni sportski heroj drznuo da i pokrades ovaj narod.Ko veliš, jbg imo sam dva driblinga, zasluzio sam!
U

Urke777

pre 23 dana

Punis tribine, pravis spektakl, salje se fenomenalna slika u svet i ti od toga nemas ni cent? Uzimas pare od naroda, drzave da bi igrao ligu za koju pravila se menjaju kako nekome dune? Najveca kosarkaska skola evrope nema licence, mora sa placa da bi igrali? Mi smo jako jako jako jako jako glup narod, koji je vodjen jos vecim glupacima i budalama. Pravimo regionalnu ligu, ubijamo se da je odrzimo, da napreduje, koljemo se da bi je osvojili, i na kraju sve to za jedno veliko nista? Svaka cast svima, majke mi. Ajde lepo da izadjemo iz ABA lige i da napravimo nasu onako kako treba. Ako hoce neko sa strane da igra, moze, ali da plati. Neko hoce naseg domaceg igraca - moze, ali da plati (KSS to da regulise pravilom). Pa polako. Korak po korak.
D

DarkoSrbija

pre 23 dana

Bas tako..pa licenca,putovanja,smestaj,hrana itd ih ukupno kosta sigorno peko 2-3 mil..neracunam plate itd..ja bi jos voleo da se ponovo uvede da igraci do 22 godine nemogu igrati za strane klubove..sve polako da se regulise i ulaze i imacemo jacu ligu od ABE
f

fancy

pre 23 dana

Alal ti vera
M

Metlanje

pre 23 dana

EJJ CAK 6 PUTA I TO ZA REDOM...PA TO JE METLA ZA GINISA! 🧹🧹🫵🧹🧹
M

Ma

pre 23 dana

Bravo za vas, eno stigao poklon od Evrolige drška bez metle.
S

Stvar je vrlo prosta

pre 23 dana

da se nekim ludim slucajem desi da Partizan ode a Zvezda izvisi to bi verovatno oznacilo kraj Partizana, momentalni presek finansija bi usledio, tako da ili oba ili samo Zvezda
P

Porota

pre 23 dana

Tako je, slali bi nam sve moguće inspekcije ili bi morali da promenimo ime u CZV
D

Djjdjdjd

pre 23 dana

Tako je! Za Porota- nema nikakvih inspekcija, nema para, shvataš?!
G

Grobarcina

pre 23 dana

Mene iskreno bruka da vise navijam za klub koga Zvezda sa cak 6-0 redovno Metla u finalima svih nasih liga a jos na sve to da bude gore, titule i EL videli nismo Deceniju ipo sto je za kosarkaske udzbenike!
F

Fußballspieler

pre 23 dana

U prevodu, džabe se takmičite cele sezone i borite za trofej jer morate da platite da biste igrali protiv devetoplasirane ekipe iz Španije za koju nije prepreka ni to što u domaćem takmičenju nisu ušli ni u plej of!
D

DakaCZ

pre 23 dana

Da ima sloge i pameti oba nasa kluba bi im se zahvalila i otisla u Fiba ligu sampiona.Pa neka im igraju razne albe lioni i ostali pozorisni klubovi.Gade mi se odavno a tek sada,ne mogu da ih smislim jer su pravo lopovsko udruzenje za zgrtanje para tih sa A licencom a ostali da popune broj.FUJJJ
Z

Zeljko1212

pre 23 dana

Nije problem biti 16-ti,problem je kad drzis rekord po broju utakmica izgubljenih na strani,a to je Partizan, tada u to vreme po 4 ekipe u grupi, 2- 3 god nisu dobili nikog na strani a igrali su protiv opasnih ekipa sa velikim budzetima poput Prokoma, Strazbura, Bamberga, Olimpije Ljubljene, e to je istinska sramota,u ovakvoj situaciji gde se igra po 30 i vise kola sve se desava, Barsa izgubi 30 raz od Monaka, bude iznenadjenja, a i to nije bitno sto gube gde god stignu od Zvezde, bitno je da su bili bolji od nje u EL, to je merilo, trofeji nisu bitni

Diks

pre 23 dana

Od tih navodno malih timova iako su tada bar igrali uglavnom sampioni svojih drzava za razliku od sada vrlo je moguce da je i od njih imao manji budzet jer je komletan roster bio jeftiniji od plate jednog Nejpira sada.Pa zato ne cudi sto nije pobedjivao i jurio neku statistiku kao Zvezda a imao je neuporedivo jacu konkurenciju u regionu i domacoj ligi nego sada u borbi za trofeje koje je uzimao redovno.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 23 dana

Znam da je to teško uraditi, ali bi ovde bilo najpoštenije da klubovi raspišu neku vrstu referenduma. Igraju zbog navijača, navijači kupuju sezonske, klubovi se finansiraju iz budžeta koji mi punimo kroz porez itd. I onda lepo svako ko ima člansku kartu, glasa. Elektronski, preko sajta. Da li želite da i dalje igramo EL ili da pređemo na Fibino takmičenje?
J

Ja i ja

pre 23 dana

Mašite poentu, a ona je jasna. Neće EL da dozvoli da im u takmičenje ulazi neko iz nameštenog prvenstva. Cele sezone u EL budu među poslednjima, a onda od aprila krene dubro uvežbavani scenario. Prozivke, pritisci i sve što ide uz to. Onda se na te načine uzme nazovi titula i obezbedi EL. Šta EL onda znači takav klub? Mislite da nisu ispratili celu finalnu seriju?
R

Realni Arth

pre 23 dana

I to namesteno svih 6 puta redom, jel? Nek te Bog mili cuva i vodi, jer si slep od mrznje!
N

Nemanja30

pre 23 dana

Teši se.
S

Sjjsjjsjs

pre 23 dana

A zamisli da dozvoli da se umuva neko ko namesta, ali badava...Ili neko ko je izgubio od nečega što se zove Studentski centar!?
.

....

pre 23 dana

Ma nek se nose. A ako ABA više nema prolaz u EL izgubila je svrhu. Zašto onda da se igra?
G

GAGI PFC

pre 23 dana

U prevodu dzaba ste krali
S

Sjjsjd

pre 23 dana

U prevodu 9:0
R

Rajko 1234

pre 23 dana

Ljudi, batalite to takmičenje!!!! Jedno loše, nesportsko takmičenje, bez ikakvog sistema u kojem se jedino priča o novcu. Prestanimo da se ponižavamo. Ima drugih i normalnih takmičenja. Naravno, napustiti ABA ligu, ukoliko je tačno da više ne donosi apsolutno ništa, jer za šta onda navijamo zapravo?
@

@rajko

pre 23 dana

auffff, a ABA I KLS SU JEDNO SPORTSKO POŠTENO TAKMIČENJE AHAHAHAHAHAHA
P

Providno

pre 23 dana

TREBA OPRATI SRAMOTU OD 6 PUTA ZA REDOM,PA ZATO DAJ OVAKVE TEKSTOVE PROTIV ZVEZDE...KLASIKA!
g

gost4

pre 23 dana

zasto toliko platiti i biti ponovo na 16-om mestu u EL?
I

Ivanoo

pre 23 dana

Zašto igrati košarku, kad 10 godina ne može ništa da se osvoji, bar neki trofej?
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 23 dana

Već smo apsolvirali da su u EL najbitnije pare. A oni znaju da su naši klubovi državni projekti i finansirani od strane države. A mi nismo jaka i stabilna država. Cela priča može iznenada da pukne i neće da rizikuju. Ovako im je lakše da nas cucaju iz sezone u sezonu. Ako ne možemo da isfinansiramo, ćao, ima ko može. KK Barselona se finansira od FK. A čak i kad je FK bio u problemima, i pored smanjenog budžeta, košarkaški klub je opet imao tim za F4. Kod nas nije tako.
2

2 na 2

pre 23 dana

Mante se glupavih dojava i koje čega. Ovo je naša idealna prilika da otkažemo ovo besmisleno takmičenje. Ej, finski pajser sa par bankrot klubova (pre ili kasnije će da ispliva cela kriza sa budžetima) određuje ko će da igra? Pri tom uništavamo sopstvenu košarku, trošimo lovu na strance, kao juri se trofej koji bukvalno nema nikakvu vrednost jer si spucao pare, zarad svađanja navijača... Pa to samo kretenski narod može.
g

gonpi

pre 23 dana

Pisi kuci zavodelo i pravac RUSIJA!
6

6 za redom....

pre 23 dana

Ljudi ne lozite se na ove dezinformacije i lazi koje se namerno plasiraju iz laktasa,pogledajte Francuske sportske sajtove i sve ce vam biti jasno,Zvezda ce igrati EL i tu nema nikakve dileme kao i Pariz koji ulazi u EL umesto fuzionisane igokeje koja ispada i vraca se u Evrokup,eno Francuzi sve potvrdili u njihovim vestima,sve drugo sto se ovde plasira je cista izmisljotina usmerena na to da se smanji sramota od Metle i 6 puta za redom,sad to treba malo oprati ovim dezinformacijama koje se plasiraju znate svi od koga....
G

Grobarcina

pre 23 dana

Na KK portalu crvena zvezda mi ne deluje kao laz a
P

Prle Radujko

pre 23 dana

Tekst o tome kako murinjo preuzima celsi...niste to objavili...
R

Redža šumadinac

pre 23 dana

Takoje brale..
K

Komentarnamocartsportu

pre 23 dana

Platiće to Lesor, Lidej i Panter, oni igraju u Partizajiu zbog ljubavi!!!
a

asas33

pre 23 dana

Kakav glup komentar.
P

Prava istina

pre 23 dana

LJUDI NE VERUJTE U LAZI,ZVEZDA CE IGRATI EL 1000% KAO POBEDNIK ABE KAO I SVAKE GODINE,A PARIZ ULAZI U EL UMESTI PRTIZANA KOJI IDE U EK!
p

pitaj

pre 23 dana

Pa ako pitas evroligu da odluce zvezda fmp pionir ili Partizan zapitaj se koga ce pozvati...pozdrav
O

Ok

pre 23 dana

Visegodisnjeg ucesnika El.
F

Figaro

pre 23 dana

Igokeu2 zlo Srpske kosarke zakatanciti tu sektu
N

No pasaran

pre 23 dana

"Kako Tanjug javlja" Zvezda nece igrati Evroligu, a Partizan hoce. Pozdravio vas Bodiroga. Znaju u Evroligi vrlo dobro kako se igra ABA liga i sta Čović radi. Najvece zgražavanje proizvela izjava da se sudijama ne garantuje bezbednost, citaj ako Zvezda ne pobedi, i pretnja krivičnom prijavom čelnicima ABA lige, non sens, skandalozno. Prošle godine Zvezda dibila licencu zahvaljujući Bodirogi i Zeljku Obradovicu, vec je bilo gotovo da Turk Telekom kao klub turskog sponzora ucestvuje.
i

igokea evrokup

pre 23 dana

@pasaran... Kako javlja vas pantic i fegetlija haha...🤣 Dobili ste metlu od 6-0 i vracate se u EK sledece sezone 100% a Zvezda pravo u EL,dzaba plasirate ove izmisljotine iz limarske radionice,nista vam pomoci nece Evrokupovci!o
D

Djule13

pre 23 dana

Nek smo mi Vas isprasili opet metlom pa makar mi i ne igrali, totalno mi je svejedno, onaj osjecaj kad dodjem ujutro posle metle na posao a CRNI se poklopili po usima a do prije mjesec dana sampioni svega, e taj osjecaj mi je ljepsi od titule u EL...pozzz
G

Grobarcina

pre 23 dana

Djule Djudjule idete u Evrokup jos nisi svestan svoje nesvesti da Partizan je veci od vas ima Zoca najboljeg trenera najbolju istoriju reputaciju kluba osvojenu Evroligu i najbolje navijace, drugi najgledaniji klub u Evroligi zato smo ispred vas, vi stalno ste dole pri dnu zato i zèle de vas skenjaju !!!
@

@grobarcina

pre 23 dana

A ocete li i dalje igrati sa crnim odelima i kravatom ili leptir masnom. Nisam skoro gledao Topalovice. Koji im je stajling. Po novinaru nije bitno sto ste potrosili ogromne pare rezultat zero i sto ste pometlani bitno je sto se babi snilo. Nebitno sto vas igraci tuze i beze glavom bez obzira. Institucija.
e

e

pre 23 dana

Koliko ja vidim,svake godine isto,drze nase klubove na ledu,dok ostali ne pokupe igrace i naprave rostere kakve zele.Kad nam kazu da igramo El,ostaje nam samo da nekog dovedemo iz lige Luksemburga.
B

BokiUSA

pre 23 dana

Bravo za komrntar. Mi uvek poslednji krecemo sa sastavljanjem timova. Sramota.
d

d.g.

pre 23 dana

Izaći iz aba kad već nema prohodnost i igrati srpsku ligu. Abaligaši i još tri četiri kluba i eto lige. Da su večiti složni i da pređu u lš. Olimpijakos i Panatinaikos u startu beže 6 milioona. Znači trkaju se jugo i ferari.
@

@@@@

pre 24 dana

Čekamo Kneza Lazara da se vrati iz Njujorka. Da čujemo njegovo mišljenje.
s

slavice se pobeda

pre 23 dana

nedelju dana ( citaj shoping ) i stizu ..sa sve zastavom ( patriotizam je zadnje utociste hulja- bolji primer neces naci )..
F

Figaro

pre 24 dana

Igokeu2 zlo Srpske kosarke zakatanciti tu sektu
F

Figaro

pre 24 dana

Igokeu2 zlo Srpske kosarke zakatanciti tu sektu
N

Nazad u Evrokup

pre 24 dana

Nema nista od EL za igokeu jer Pariz ulazi u Evroligu provereno objavili sportski mediji u Francuskoj,igokea se vraca u Evrokup koji su igrali zadnjih 13 punih godina a Zvezda ce igrati direktno EL kao pobednik ABA lige bez obzira kakve se dezinformacije poturaju iz limarske radiinice po sajtovima!
V

Vl@dimir

pre 23 dana

што је баби мило то јој се и снило
M

Metla 6-0

pre 23 dana

@Vl@dimir... Idete nazad u EK jer apsolutno NISTA osvojili niste pune 3 godine za redom a i ove takodje,dzaba vam pare i babaroga Pariz ulazi umesto vas u EL to je zavrsena stvar!
J

Jesi to sam smislio

pre 23 dana

Ili ti je neko pomogao?
P

Pariz u EL umesto jsd

pre 24 dana

Ovo je ciata laz, Francuzi danas objavili na svim vestima da Pariz sigurno ulazi u EL umesto prtizana i zauzece to slobodno mesto a Zvezda ce igrati EL kao pobednik ABA finala,to je 100% sigurno,sve ostalo su izmisljotine!
n

nadam se da bude tako

pre 24 dana

da rasteretimo budzet, igramo evrokup, budemo konkurentni...Nikada ne bi platio i ulupao jos tolike milione za evroligu...nikada..
X

Xao

pre 24 dana

Može izvor?
V

Vl@dimir

pre 23 dana

Дај линк чланка де пише да звезда као освајач аба сигурно игра ел следеће сезоне ал да је написан јуче или данас
M

Metla 6-0

pre 23 dana

@Vl@dimir Eno ti svi Francuski sajtovi objavili,ali posto ti nisi pismen ne vredi ti objasnjavati!
G

Gorostaski.kafici

pre 23 dana

Izvor - kafic
D

Don Vito Corleone'

pre 24 dana

Ali da Crna Gora glasa ZA rezoluciju ehhhhh 😪 Prodali ste se za šaku pirinča. Podrška svim Srbima u Crnoj Gori, a to je pola Crne Gore.
N

Niksic

pre 24 dana

Crna Gora nije glasala jer nije bilo glasanja glupane, glasali su kao i uvijek političari ali glupanu kao tebi je to teško objasniti.
d

druze

pre 24 dana

sve komsijske i sve demokratske zemlje su glasale za..e sad ako to tebi ne govori dovoljno...meni dovoljno
Z

Ziveo M.Ratko

pre 24 dana

@druze... Mislis, sve Fasisticke zemlje su glasale Za!
A

Asics

pre 23 dana

@druze "Demokratske zemlje", haha, vuj ovog, pa gde zivis ti covece??? Zar do sada nisi shvatio da demokratija ne postoji, samo interes.
E

Eksalator

pre 23 dana

Idealno je kad nacija koja je istrebili indijance, dakle počinila genocid, "pošprica" dve svoje pudle koje su počinile genocide, Nemačku i Ruandu, spada u demokratske zemlje. Kad neko o istoriji nema pojma, daleko je bolje da ćuti. Odaje znake pameti... Braćo Crnogorci, ako su glasali političari... Sutra ispišite po celoj Crnoj Gori genocidne parole, pošto parole ne ubijaju, kao što su vašljiva ćebad pobila Indijance... Čisto da znamo da ste uz nas... Jer sa glupošću "civilizovanog" sveta jedini se bori ovakvim protestima.
S

Slaba odbrana

pre 23 dana

Vito sine jesu li se prodali abolirali Dzaja,robijaš Terza,tamo neki Kokeza,mali Alek i ostala bulumenta za šaku pirinča ili možda dzak.Prodao si se i ti,koga foliraš,šta glumiš ludilo,pljulješ po tim istim Srbima cele godine a sad suze roniš...Robi...
u

u tim

pre 23 dana

fasistickim zemljama je zabranjeno velicati osudjene ratne. zlocince...
D

Don Vito Corleone'

pre 23 dana

@Nikšić. Mamlaze, ti političari predstavljaju Crnu Goru, a narod je izabrao te političare. Hteo si da ispadneš pametan a ispao žešća dalabu.
t

ti koji velicas ubicu

pre 23 dana

a kriv je i za smrt gardista na Topcideru, odseli se u prijateljsku ti Nikaragvu..
D

Don Vito Corleone'

pre 23 dana

@Slaba Odbrana. Koliko godina imaš kada sam ti ja "sine" jel imaš 60+???? Ja NIKADA nisam pljuvao po srbima nego po VAMA Rvatima.
S

Slaba odbrana

pre 23 dana

Don Vito Corleone'-Mladji sam od tebe.Pljulješ po Srbima cele godine,dzaba se pravdaš.Valjda su i ti Hrvati neki Srbi Krcune,i ti crnogorci,valja ti Robi,po njemu ne pljulješ.Pola familije ti iz Hrvatske,čega ste stidiš....
D

Don Vito Corleone'

pre 23 dana

@Slaba odbrana. Te seljačke fore, pljuješ po Srbima itd ostavi za tvoje selo dok sediš na gajbi kada piješ pivo sa pajtosima ispred prodavnice. Ja nikada nisam pljuvao po Srbima, ne mogu da pljujem po svom narodu. Ja sam pljuvao po vama osnovanima u ZG 45' kakve vi veze imate sa Srbijom????
T

Televizor

pre 23 dana

Hvala Bogu sto sam na vreme otisao iz Srbije. Neverovatno je koliko su vama isprani mozgovi, koliko puta treba da vam se ponovi da je rezolucija osudila samo ucesnike u zlocinu, dakle direktne izvrsioce, ne i narod, zato sto je to nemoguce. Cela ova galama oko ovoga je za unutrasnju stvar, odnosno izbore.
R

Raki Delija

pre 24 dana

Izgleda vise nije na ceni sportski rezultat vec samo ko ima para taj ce igrati
G

Gost9

pre 24 dana

Najbitnije je,da je radila🧹🧹🧹🧹🧹
Z

Zeljkoglu

pre 24 dana

Zaokruži na milion za Zelju našega
h

humaka pfc_pfc

pre 24 dana

Fmp nece nista da plati, jer nece biti ni pozvani.. Nije im ovo Aba Čovic liga, da se sudijama ne garantuje bezbednost, a utakmica se igra, da moze da se laze, krade i manipulise.. ovo je El, a tu kaze da ste NAJGORA TRI TIMA EL.. Laze te kako ste prodali 12000 sezonskih, jel vas ubijaju kompleksi, a onda se igra u Pioniru.. E to u EL ne prolazi..
a

also

pre 24 dana

sreća vaša da se nije igralo na pet pobeda, bilo bi 5:0 za Zvezdu
@

@humska_pfc

pre 24 dana

rece covek ciji je tim sa ultra skupim strancima za 2 godine jednom usao u 8 a placa igrace kao nekad cska, vi da ste imali budzet kao zvezda sce ove godine srusili bi onaj negativan rekord buducnosti
@

@@@@

pre 24 dana

💪
E

Eskalator

pre 24 dana

Da, u EL prolaze tuče na terenu, lopovluk sudija,timovi puni amerikanaca i afrikanaca, budžeti od 40,50 miliona uz zaradu od 10-15. Tako prosečan grobar zamišlja sport u kome je neko instalacija koja mora da igra sa gospođom, a onda se sa tom gospođom maklja i juri po terenu... Sačuvaj me Bože grobara i srama
g

gost23 #

pre 24 dana

Nešto vas nije bilo ovih dana. Kako ste izmileli !
.

....

pre 24 dana

Pa kad imaju Panteru i Nejpiru ostalima za ugovor po 3-4 milke imaju valjda i za licencu 750 hiljada...
G

GohSt

pre 24 dana

Gresis. 248 miliona za Pantera i 229 miliona za Nejpira.
Ж

Жоржо

pre 24 dana

Подигнеш цијену улазнице за 3€ и то је то. Тражимо, платимо, гледамо.
D

Dalibor CZ

pre 24 dana

Napustiti ovu besmislenu ligu pod hitno okrenuti se FIBA ligi i srpskoj ligi ovo je van svake pameti.
n

nadrealnooo

pre 24 dana

Zar neko misli da bi Željko produzio ugovor da nema 100% garanciju da ce da igra EL?To ko god je pomislio je naivan,tj glup,dobio je garancije zna se od koga da ce da je igraju 100% i da ce se platiti koliko god da treba!!!Isto vazi i za Zvezdu!!!Postavlja se pitanje koja je svrha ABA lige? Ne kapiram,za sta se to trenutno igra? Osvojili smo mi ove ,oni prosle,ali koja je poenta? Ne kapiram....
B

Ben Akiba

pre 24 dana

Dobiongarn
B

Ben Akiba

pre 24 dana

Dobio garancije? Cirkus od lige... Dobijaš garancije da igraš nešto a nemaš rezultat. Zavisiš od polubankrot države 50% koja pri tom više voli drugi klub (ako je verovati navijačima) i imaš petlju da daš garanciju!!! Nadrealan svet u kome mitomani žive
h

humaka pfc_pfc

pre 24 dana

Fmp nece nista da plati, jer nece biti ni pozvani.. Nije im ovo Aba Čovic liga, da se sudijama ne garantuje bezbednost, a utakmica se igra, da moze da se laze, krade i manipulise.. ovo je El, a tu kaze da ste NAJGORA TRI TIMA EL.. Laze te kako ste prodali 12000 sezonskih, jel vas ubijaju kompleksi, a onda se igra u Pioniru.. E to u EL ne prolazi..
5

56789

pre 24 dana

KAKO DA GARANTUJU BEZBJEDNOST KAD SU NAVIJACI CZ SUDIJE NAPADALI SA STOLICAMA U EL
S

Slaba odbrana

pre 24 dana

Mene samo zanima da li stvarno mislite da takmičenje poput Aba lige zaslužuje da ima 1 mesto u Euroligi.U toj Aba ligi ne zna se ko pije ko plaća,nijedna godina ne može normalno da se završi,uvek neki skandali,tuče,pretnje,raznorazna saopštenja itd.
Z

Zvezdas1989

pre 24 dana

Tako je svuda,nego ti ne pratis
L

Lala #

pre 24 dana

partizanu ce kao drzavnom projektu i kao i uvek i kao u svakom sportu platiti drzava a mi cemo se vec nekako snaci!!!!
B

Bida

pre 24 dana

Jel ti to poverovao narod u srbiji slatko si nas nasmejao krcunovicu
M

Ma

pre 24 dana

Jadni vi, sigurno cete da prodajete limenke.
I

Ivan...

pre 24 dana

Klubovi su krivi što pristaju da učestvuju u toj lakrdiji. Umesto da se dogovore da kolektivno izadju iz te spansko, grcko turske lige, i ostave ih da igraju tu regionalnu ligu, oni se klanjaju njima kada dobije vajld karte.
R

Reč je reč

pre 24 dana

E sada da nismo govna kao što jesmo pa da složno odjebemo EL ali naravno kod nas je uvek bitnije da komšiji crkne krava.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 24 dana

Da li je iko od vas dobro čuo Čović evu jučerašnju izjavu na B92 gde je doslovce rekao:Crvena Zvezda će igrati Evroligu ako se dotična liga ne bude raspala. Ako je ovo što vi pišete tačno onda je Čović u pravu. Alba neće da plati ovoliko para za pozivnicu, Virtus nema budžet za takmičenje i neće ni on da plati. Pariz hoće da plati ali za licencu u trajanju od 3 a ne od godinu dana. Makabi zbog rata ne može da zadrži ili dovede igrače jer ne znaju ni gde će igrati. Valensija gradi novu dvoranu, Asvel nema veliki budžet itd, itd,Dubai se ne spominje više. Ako se stvarno nešto ne promeni ova liga će se definitivno raspasti, samo je pitanje dana jer neće imati ko da plati da bi igrao.
h

humaka pfc_pfc

pre 24 dana

Hoce da se raspadne, jel zvezda ne igra.. Mnogo si glup, zbog takvih Čovic i lupeta po televiziji, jel video i on da ima navijace ispranog mozga ma moze da manipulise sa njima..
m

ma

pre 24 dana

Kako da igras El,ako nisi u mogucnosti bar jednom da pobedis sampiona Aba?
Z

Zvezdas1989

pre 24 dana

Ako oni stvarno misle tako,bolje da ni jedan ni drugi nas klub ne igraju to neprofitabilno takmicenje.Najgledaniji su nasi mecevi,a tamo neka Alba i Asvel imaju stalnu licencu.Kad bi na primer Fiba i Rusi napravili takmicenje bolje to da igramo.750,000 ulaznica ma ko vas j3b.Formirati Kls ligu,jer aba liga je izgubila svaki smisao jer osvajac ne ide u Evroligu
2

2 na 2

pre 23 dana

Alba je jedan od retkih finansijski rentabilnih klubova. Ako neko u EL zaslužuje učešće to je Alba, a ima još 2, 3 kluba koja su zaokružen sistem. To što mitomani misle da je sportski rezultat imati budžet od 30 miliona, a zaraditi 10, rezultat... Teško da se igde u kapitalizmu zove rezultat. To se svuda zove gubitak i dug. Rezultat se zove kada imaš realne prihode da platiš igrače i troškove, stvoriš 2,3 svoja igrača i plasiraš se recimo do F4. Sve ostalo su navijačke sujete i gluposti.
Г

Гост

pre 24 dana

Платиће држава својим државним пројектима и црном и црвеном, али ће опет да кукају и једни и други иако су исти.
G

GohSt

pre 24 dana

Ma ko im...mater. Da nije Zvezde i Partizana morali bi da smanje broj ekipa koje ucestvuju. Oni da imaju koga drugog da ubace mi bismo ispali iz svake price. Ajde realno ko malo dublje prati kosarku da mi kaze ko bi trenutno popunio ligu kada bi Zvezda i Partizan odustali!?
i

ivan,

pre 24 dana

Otkud sad partizan u prici za evroligu
D

Don Vito Corleone'

pre 24 dana

Nešto se pričalo da Fiba i Nba hoće da naprave ozbiljno Evropsko takmičenje, daće Bog da do toga dodje jer ovo šta radi Uleb, to je klasičan kriminal. Ispada da ni jedan šampion svoje zemlje nema zagarantovano mesto u EL, ne samo šampion nego i ostale ekipe i tih liga. Nego ko poturi više para on dobije pozivnicu. Ucenjuju klubove, bar da su nagrade od EL bar upola kao u LŠ pa da kažeš da imaju prava da te ucenjuju bar ćeš lepo da zaradiš učešćem, a ti od EL nagrada ne možeš da pokriješ troškove putovanja. Najodvratnija organizacija na Svetu. Ako se ne varam prvo je Aba liga imala dva zagarantovana mesta u EL, finalisti Aba lige i čak je treći klub iz Aba lige igrao kvalifikacije za EL. Pa su ukinuli kvalifikacije, pa su ukinuli drugi klub iz Aba lige, sada hoće da ukinu i šampiona Aba lige, traže da se plati 750 hiljada evra da bi šampion Aba lige igrao u EL????? Koja tragikomika. ULEB NAJODVRATNIJA ORGANIZACIJA NA SVETU. Treba izaći iz Aba lige i igrati našu domaću ligu koja ne bi bila ništa slabija od Aba lige, i treba igrati Fibino takmičenje, jer ovo sa Aba ligom i ovo sa Ulebom, više nema nikakvog smisla.
2

2 na 2

pre 23 dana

Svaka čast na komentaru... Al ajd objasni dokonih srbadije čiji jedini životni uspeh sedenje na stolici, čvakanje telefona...

Marko Pavlovic

pre 24 dana

Plati pa klati, omiljwna šifra za WI-FI. Tako i treba, realno.
B

Braco Srbi

pre 24 dana

Za 2-3 godine ni jedni ni drugi nece igrati EL. Do A licence ne mozemo , ostalo je neisplativo. Imate neki prihod od plasmana na tabeli, koji ce da pokrije tu ,,pozivnicu". Prihod od karata pokrije plate 2-3 igra i to je to. A ni razvoj mladih igraca nece biti moguc, sve sto valja palice za Ameriku i razvojnu ligu. A vi se samo prepucavajte.
K

KES

pre 24 dana

Samo FIBA LS.
W

Wert

pre 24 dana

Gorivo do sutra ide na 220 din…
S

Slaba odbrana

pre 24 dana

Cedevita i Igokea kadar nevera...
D

Dajvak

pre 24 dana

750.000e je pravo malo bogatstvo, ali samo za nas, sirotinju raju. Ako ne vrijedi učešće u Evroligi plate jednog od gorih igrača Partizana ili male crvene onda ne znam šta vrijedi. 🖤🤍
p

pa ne vredi

pre 24 dana

sl. godine mogu traziti 1.5 M i sta onda.. Da su pametni da i ne konkurisu i cao.. Zvala bi ih evroliga sama,, ili bi igrali evrokup i ne bi stala kosarka u Srbiji..Zvezda je od starta kanta u evroligi a isto postaje Partizan.
B

Bibibibi

pre 24 dana

9:0 u najavi...hihihihi
J

Jöle 39

pre 24 dana

Igokea2 je zlo Srpskog sporta i ne treba da igra evroligu
B

Beda

pre 24 dana

Opet laži. Kakve veze ima Partizan sa Igokeom? Bio sano ugovor o poslovno tehničkoj saradnji, nikad fuzije, dokaz uvek su se jedan i drugi tim takmicili u ligi. Boli vas ono Čovićevo "Fmpu niko ne moze da zabrani kako ce da se zove i od danas FMP uzima ime C.zvezda Beograd ". E to je bila fuzija, a posle Radnicki basket promenio ime u FMP. Au kako vas boli pa kao papagaji ponavljate laži sa Igokeom. Boli i bolice vas uvek jadnici.
K

Kako se

pre 24 dana

zove poremecaj kad umislis da si institucija i bitan a u realnosti kup sa studentskim centrom ne mozes da osvojis, molim nekog strucnog da objasni tu dijagnozu
Š

Šamarac

pre 24 dana

A zamisli tek to da upregneš sve strukture u državi i regionu kako bi osvojio ABA ligu, a onda ti iz Evrolige kažu da ti nije garantovano ućešće. Džaba je onaj mučenik skakao na Nanelija.

Bojan Urosevic

pre 24 dana

Prosto KK Partizan osvajač 4 evropska trofeja 1X prvak Evrope i još 4X učesnik fajnal fora 3X osvajac evropskog Kupa Radivoja Koraća ili ti sadašnjeg Eurocupa a Zvezda osvojila 70te godine po važnosti neko treće ili četvrto evropsko takmičenje 1X u kupu šampiona pa kasnije u euroligu bez zapaženih rezultata pitaj ako te interesuje još nešto to što računate da ste u Srbiji po titulama najtrofejniji to ti je Trla Baba Lan pošto one 10 osvojene titule na Letnjoj ligi kalemegdanske šljake samo vi brojite košarka u Jugoslaviji je prešla u profesionalne vode i da se igra prava liga tek 1960te godine.
G

Guh

pre 24 dana

Igokeu2 u cipiripi kup
@

@@@@

pre 24 dana

FMP I FMP2 U FIBA KUP.
O

Oko

pre 24 dana

Po ponašanju i kradama vi niste ni za Eurokup
К

Кљаки

pre 24 dana

Окренути се ФИБА ЛШ. Базирати игру на домаћим играчима +2,3 странца. Може се играти са тимовима из тог такмичења. ФИБА се не глупира са оваквим стварима. Партизан је имао шансу 2016. Нуђен новац+ вишегодишњи уговор. Онај са пресађеном косом одбио. Можемо да нагађамо због чега/кога.
D

Daki...

pre 24 dana

ako ti mislis da je Partizan klub za ligu sampiona,da igra sa tofosom i tenerifeom onda ti nisi bas cist
К

Кљаки

pre 24 dana

@Daki... Није Партизан за тај ранг. Околности су такве. Или можеш да гарантујеш буџет рецимо 10 година или не. У нашем случају нисмо у могућности. Околности су такве.
D

Dragoo

pre 24 dana

Samo ako su budale nek plate. Kakva je poenta uopste igrati ovo? Zarada?? Nema zarade Promocija srpskih igra? Nidje veze, stranci igraju i to debelo placeni . Koji ce nam ku*ac ova evroliga.
V

Vavilon x

pre 24 dana

Pa ne placaju oni, sta je s tobom? Drzava to daje.
Г

Групни

pre 24 dana

да направимо разлику између домаћинског и страначког суђења, да докажемо ко је вечити 16 , ко нпр 8 или 10ти ... ко доведе 20 000, а ко првом приликом одлази на цифру 5000 ... ко је препознатљив, а за кога се пита ко су ... због кога долазе из Литваније, Ирске, Републике Српске, Српске Спарте, Македоније ... ко има префикс Мундо, ко Ступац ... има ту много тога зашто ...
U

Uvuvuh

pre 24 dana

Ovo je urnebesna komedija! Ovi su bezobrazniji i nesposobniji od Ðordija!Ovo kao turnir u malom fudbalu u Maloj Krsni..Eto porežite,se vi za pehar, dresove sami štampajte, igralište je,školsko ali prvo nama uplatite kotizaciju...Naši klubovi ovo, izgleda, moraju da igraju.Valjda moraju.Bilo bi dobro da se ova hohštaplerska vašarska tvorevina raspadne.
A

Alex20

pre 24 dana

Grupni@ nemoj molim te da zaboravis onog iz Karsijake 😂😂😂,avangardo umisljena i obolela,crn8 vi,jeste zastranili,metastaziralo😀
@

@Grupni

pre 24 dana

Ne loži se. Dobiješ 6 puta po tamburi, osvojiš jedan trofej za tri sezone, i još deliš neku pradu. Idi spavaj klinac.
2

2 na 2

pre 24 dana

@Grupna metla Kad budeš izvadio svoju lovu da platiš arenu komercijalno (a ne partijski), kad budes ti plaćao igrače putovanja... Onda možeš da meris titulu, 10,16,18 mesto... Na stranu što to nikad neće biti tvoj uspeh, već budalaština dokonog srbijanaca. Da se nije pojavio kapitalisticki trener uživali bi mi u 18om mestu Zvezde sa zadovoljstvom jer za 4,5 miliona evra je to to. Za 30 miliona legija crnaca ni u jednom vremenu i prostoru, kod svih pristojnih i normalnih navijača oba kluba neće biti uspeh. A ti se još loži na suđenje i ostale gluposti
A

Astral

pre 24 dana

Dace drzava iz budzeta, kao i 80 godina unazad.
K

Kalabasas

pre 24 dana

Kakve su to pare ...rasfordova dvonedeljna plata....ima da se igra...da zvoni
S

Sibin Dzamic

pre 24 dana

Evo ne morate da mi verujete… Zvezda ima licencu 1000%. imace i partizan,ali ce morati da plati.
i

i ne verujemo

pre 24 dana

ti
G

Gorostas.Kafic

pre 24 dana

Znao je ovo Zelja pa nije hteo da se cima.
U

Ubibub

pre 24 dana

Oko trofeja? Ma ja.A, nije ni oko Superkupa.Na iskustvo, ni oko čega se taj više ne cima!
L

Lolol

pre 24 dana

Otkaciti EL i ULEB i preci na FIBA takmicenja. Pa ovo je smesno.
n

nebrinite ništa...

pre 24 dana

sve je ovo ušlo u projekat Expo 2027...
k

khu

pre 24 dana

treba ugasiti evroligu i zabrsniti Bodirigi da se bavi kosarkom kao finkcioner i Paulijusu isto
Г

Групни

pre 24 dana

трбва збрнусити тбви тстртсуру ! а и овај, Бодирога, стварно претерује ...
I

InformeRacije

pre 24 dana

Juče jedna priča danas druga a ni jedna tačna🤣
5

56789

pre 24 dana

COVIC IMA VELIKI UTICAJ U EVROLIGI MNOGO VECI NEGO ZELJKO OBRADOVIC TAKO DA JE ZVEZDA SIGURNA A ZA PARTIZAN CE MO VIDIT!
G

Grobarcina

pre 24 dana

Haha jeste brate i ja mislim tako
K

Kaciga

pre 24 dana

Evo predloga, neka Partizan onda plati milion i po za nas i za njih obzirom da smo mi učešće izborili na terenu, mislim da je pošteno.
h

h00die

pre 24 dana

Nema tu problema Rešeno je to. Režim ce sigurno isplatiti 1.5 miliona evra naših para iz budžeta R. Srbije, kako bi ova dva gubitaša, ove dve rupe bez dna jos jednu sezonu zabavljale neuki i pogubljen narod i kako bi se skretala paznja sa bitnih tema.
B

BODIROGA I MOTIEJUNAS.

pre 24 dana

ALBA I FMP OUT…GODINAMA SU DNO EVROLIGE…PARTIZAN, PARIS, VALENCIA I VIRTUS IN … INSTITUCIJE ZA OVA DVA TIMA KOJI ISPADAJU IZ TRKE.
1

1912

pre 24 dana

Po čemu je Partizan nekakva institucija pa mora da dobije plaćenu pozivnicu? Devet godina niste uzeli domaću titulu. Pusti ti uspehe od pre 30 godina ili praistorijske Kupove Koraća kada nije važilo pravilo za tri poena.
R

Realno istina

pre 24 dana

Donji ste(2:6) i iskreno mi je svejedno sta ce biti. Ja nisam neki evroljubitelj zbog mnogo cega.
B

Babaroga i dvotarifno brojilo

pre 24 dana

Platićete vi sve ovo što je popijeno i pojedeno!
@

@1912

pre 23 dana

INSTITUCIJA SMO ZBOG TITULE PRVAKA EVROPE, SVIH TITULA KOJE SMO OSVOJILI POSTENO A NE OVE VASE SAMO U POSLEDNJIH 8 GODINA KOJE STE OSVOJILI I VRAPCI ZNAJU KAKO, TRENERA I IGRACA KOJE SMO DALI SVETSKOJ I EVROPSKOJ KOSARCI, PO MNOGO CEMU SMO INSTITUCIJA ZA MNOGE TIMOVE EVROLIGE A KAMOLI ZA VAS MALI fmp.
M

Missisipi

pre 24 dana

Za Partizan nije problem vrati pare kroz sezonske, ali kako fmp da vrati pare kad poklanjaju sezonske
A

Astral

pre 24 dana

Sta je s tobom druze, pa drzava sve to placa, tj. poreski obveznici.
H

Hvhvu

pre 24 dana

Kk Paćo jedini profitabilni klub do NBA
M

Misuri

pre 23 dana

KK Partizan ni porez ne može da plati.
K

KIMI 85

pre 24 dana

Lik je pricao pre 4 meseca da prvak Aba igra evroligu..Sta li se to promenilo, bas me cudi.. Taj Motejunas se pita koliko i onaj muceni glikman. Ima da sastance posle fajnal fora ko dobija vajld kard, ko ce da istrese vise kesa i to je to. Postaje privatna liga, treba bezati odatle, igras fibino takmicenje i zdravo. Pa nek im igraju Londoni, Dubaii, i ostale papazjanije..
D

Deno

pre 24 dana

A oni se skoro poubijase, I još moraju da plate.A jesmo glup narod.
5

56789

pre 24 dana

EVROLIGA BIRA ONO STO JE NAJBOLJE ZA NJIHOVE INTERESE A TO JE GLEDANOST (TV PRAVA) KOJA EL I KLUBOVIMA VLASNICIMA EL DONOSI ZARADU.
B

Bnj

pre 24 dana

U cemu je onda svrha Aba lige?
D

Drukac

pre 24 dana

Jaca i bolja konkurencija, napredovanje igraca kroz jace utakmice, takmicenje gde BG blizanci ne mogu da nameste dve utakmice. Zato je bolja ABA liga.
@

@Drukac

pre 24 dana

koje napredovanje petorazrednih NBA igraca? pa tu samo Mega stvara igrace.
D

Daj faul

pre 24 dana

@Drukac… po cemu je bolja i jaca utakmica npr Zvezda-Krka nego Zvezda-Vojvodina ili Spartak ili Borac…?
D

Drukac

pre 24 dana

@Daj faul Pitas gluposti. To je kao u fudbalu da me pitas po cemu je bolja utakmica Crvena Zvezda-Dinamo Zagreb u odnosu na utakmicu Crvena Zvezda-Napredak Krusevac.
G

GostP

pre 24 dana

Sad potezi veze Zoc, oa da znaju kad vredjaju zasto te vredjaju, potezi one koje imas najjace, vlasnike, trenere, kumove Bodija, sportske naravno, ne političke kao neki, da pukne pozivnicia crno belim bojama.....drugi nem misle o svom uticaju il nek im završi onaj sa svojim zapadnim prijateljima koji su ga i danas podrzali za rezoluciju
e

e

pre 24 dana

I onda taj kog prozivas,ne da pare i mozes sa svim tim "vezama "da se slikas.
H

Hihuvuv

pre 24 dana

Taj vam je i doveo i Žoca i kumove..Nego, znaš kako ne igra Zvezda- ne igra niko.I da...soremajte se za 9:0...Institucijo!
p

pobeda je

pre 24 dana

U toj istoj ligi 35000 evra. 20 pobeda samo i na nuli si.
D

Dragoo

pre 24 dana

Bas tako, cirkus takmicenje. Ne znam koja je racunica?
B

Bnm

pre 24 dana

E PA I TREBA DA NAS J.BU SVAKE SEZONE. DOK SE MI KRLJAMO MEDJUSOBNO ONI LUPAJU PO USIMA. IGRACE NASI EL SVAKE GODINE A KARTA CE BITI SVE SKUPLJA, A IGRACE JER DRUGI KLUBOVI NECE DA BACAJU PARE I PLACAJU REKET. JOS GORA JE ODLUKA DUBAI U ABA LIGI, ISTI TAJ DUBAI CE IGRATI OD 2026 SA SVE LICENCOM A MI CEMO I DALJE GLEDATI KOLIKO TREBA LOVE DATI. DOKAZ DA JE TO PROPAST OD POTEZA JE TAJ DA IH NIKO NECE SEM ABA LIGE!
K

Kaciga

pre 24 dana

Prvo, Evroliga je totalni cirkus od takmičenja. Drugo, ABA liga onda potpuno gubi smisao i treće smešne pare za naša dva kluba obzirom da nas finansira država a da je košarka u Srbiji nacionalni sport. Za šta izgibosmo onda ako za milion i po oba kluba igraju evroligu, pa to je pola Panterove godišnje plate. Momentalno napustiti Abu i formirati jako nacionalno takmičenje.
ć

ćupić

pre 24 dana

slažem se al ajd iskreno priznaj...ko je prvi 2000 i neke prvi potrčao hrvatima u zagrljaj? Partizan? nešto se ne sećam....
P

Pera genije

pre 24 dana

Kao prvo, rasturiti ABA ligu, kad već nema nikakve garancije za EL, samim tim nema ni Dubaia! Kao drugo ne plaćati nikakve kotizacija za učešće i druge razne gluposti. Ako oni misle da će nam faliti neće, a neće ni oni (EL) srpskim klubovima. Igraćemo FIBA takmičenja a tamo sam siguran da bi i Zvezdu i Partizan dočekali raširenih ruku. Od svega ovoga bi reprzentacija imala koristi jer ne bi morala da se obazire na prozore i čeka milostinju EL za igrače. Naravno da ovo neće proći jer Partizan već ima spremljenu trogodišnju licencu koju im je obezbedio g. Bodiroga.
A

Astrofildzan

pre 24 dana

Rasturis ABA ligu i...? Dobijes isti krs od lige kao i u fudbalu gde su sve utakmice namestene za BG blizance. Jako si pametan.
P

Pera genije

pre 23 dana

Izvini Astro pametni, nisam te poznao, evo ovako da rasturiš ABA jer sledeće sezone Srbija ima 6 predstavnika ( Zvezda, Partizan, Mega, FMP, Borac i Spartak), i njima dodaš Vojvodinu i Zlatibor i još dve ekipe i igraš srpsku ligu. Pitanje da li misliš da Split, Zadar, Krka, Cibona, Cedevita, Budućnost, SC...više daju nego naši klubovi? Ja mislim da ne! I da mi njima trebamo a ne oni nama.
G

Grr

pre 24 dana

Posle jučerašnjg teksta, umesto autor da se izvini zbog dezinformacija, on opet nastavlja sa novim dezinformacijama.
Č

Čekaj

pre 24 dana

Pa ovi crveni rekli da platili samo 200 000 hiljada, odakle sad da je 500 000 pozivnica, samo spinujete protiv Zvezde😂😂
M

Mauro Tasoti

pre 24 dana

Alba nema novac i razmišlja da li se isplati igranje EL zbog skupe pozivnice a našima to nije problem.Plašim se da je sva ova priča oko dva naša kluba u Evroligi veštačka i naduvana.Propadaju Zadar,Split,Olimpija,Cibona i jedva opstaju a mi kao da živimo u Eldoradu,po 20 miliona budžeta.Lepo je gledati Evroligu ali je ovo preskupo zadovoljstvo.
P

Papagaj777

pre 24 dana

Do jutros navijaci zvezde su bili zadovoljni i pricali (po obicaju) kao igracemo EL, ide F4, bla bla. Partizan ide u Evrokup. Mi smo elita. I sad od jednom ne valja EL?? Nece da je igrate? Bolje FIBA? Pa idite! Ko vam brani. Javite "nas EL ne zanima". Pustite ostale da igraju taman se zna ko su ta 4 ucesnika i to je to. Okrecete price kako vama odgovara. Nemate uopste vas stav strasno...
I

Injbjb

pre 24 dana

Ne njake..Spremite se za 9:0...Pričamo sta nam se priča...Ne budemo li mi igrali ne igra iz Srbije niko, to ti je jasno valjda?
@

@injjb

pre 23 dana

A zasto to? Ti mislis da se nesto tu AV AV pita? Da bi bilo tako vec bi vam sredio EL titulu. Ako se glasa da letite iz EL a Partizan igra, veruj mi da ce KKP imati te 750.000€.
V

View

pre 24 dana

Potpisnik ovog teksta juče nije znao da prvak ABA lige ne fdobija mrsto po automatizmu. E gle čuda sada kao i juče "zna" koliko košta pozivnica.😂😂😂
R

Retro

pre 24 dana

Ma da. Nece zvezda igrali igrace zoc hahaha
P

Pjer Karden

pre 24 dana

Ili novo takmičenje ili prelaz u FIBA LŠ,nema ovo nikakvog smisla,NBA jeste zatvoreno takmičenje i franšizno ali tamo se okreće nenormalan novac,ovde za pozivnicu ne možeš da zaradiš.EL je privatna zajebancija za one sa viškom para za bacanje.
L

LE vs LS

pre 24 dana

Ajmo realno, kada ne gledate klub za koji navijate, da li gledate utakmice LE ili LS u kosarci? Ajmo da ne ka*imo mnogo, svi mi gledamo LE jer je tu najbolja kosarka, najbolji timovi igraju, najbolji igraci..Ta prica "NeCeMo U lE kOgA bRiGa" ne pije vodu, svi zelimo da igramo protiv Reala, Barse i ostalih.. E sad, to sto su najbogatiji kupili LE i plasman nije bitan, jer ne zele oni da se sramote protiv Partizana Zvezde, a da ne zarade (i to debelo), nas ne treba da cudi.. Problem je nas sto mi ovo takmicenje ne koristimo da pruzimo mladim nasim kosarkasima priliku da igraju LE kad vec placamo ucesce, i sto ne vracamo nase igrace nego placamo strance.. Sve ovo bi onda imalo poentu, ali ovako je suludo, placamo strance, nemamo zapazene rezultate, nista ne dobijamo na duze staze...
K

Kg

pre 24 dana

Da im latiš da bi igrao a kada, se, dele pare od tv prava i reklama ne dobiješ ni evro. Bravo baš viteški. I onda da se takmičiš sa njima. Bravo prava ravnopravnost. To je kao da inaš 2 boksera i onda jednom bokseru vežeš jed u ruku i kažeš da je sve ravnopravno a borba fer. Fuj
k

krle33

pre 24 dana

Zvezda je sigurni ucesnik, ovde je problem nastao jer je zeljku neko pogadjajte ko obecao da ce sigirno igrati el i naredne sezone sto je ovaj i potvrdio na konferenciji za stampu posle izgubljenog derbija. Taj ko mu je obecao njje racunao na to da ce zvezda da uzme aba ligu i sad ne znaju sta da rade pa kao sto ste vi ovde napisali, posto ocigledno valensija i alba nece da odustanu od el, naterace pariz verovatno da ne igra jos ove sezone el da bi partizan igrao i to je to.
M

Mc Lovin

pre 24 dana

Ako je tako, Partizan onda ima veci uticaj u Evropskoj kosarci od Real Madrida. Svasta sam sad procitao.
V

Vazurica

pre 24 dana

Molio bih da se malo vise informisete, pozivnica kosta 750.000 ali pobedniku ABA Lige to placa ABA Liga sto je bio slucaj uvek dok onaj ko ne osvoji mora izdvojiti iz svog budzeta.
p

podeden

pre 23 dana

Ne lupaj,aba da plati,sta pricas bre.
V

Vikktor

pre 24 dana

Najveći uspeh ove godine državnog projekta zvani Partizan je što šampion Aba lige ne ide direktno u Evroligu!!! 0 - 6
2

23542

pre 24 dana

Ne izmišljajte, znamo ko su vam sponzori. Ostoja izjavio pre par meseci da prvak ABA ide u EL i dobija 500k, a drugi mora da plati WC u iznosu od milion. dakle razlika je milion i po evra. Može da se nađe interviju kod Koleta i Edina, ima na Youtube.
P

Poreski inspektor

pre 24 dana

Otkud Partizanu 750.000€; pa njih nema zašta kuče da ujede?!
T

Toljaga

pre 24 dana

Dace drzava, kao sto je dala i FK Partizan.
Б

Блок

pre 24 dana

Што би Звезда платила ,ако добије позивницу као освајач?
G

Gost74

pre 24 dana

Kad vidim potpisnika ovih redova, izgubim volju da procitam tekst.
H

Haha

pre 24 dana

Opet pokazuje svoju "neobaveštenost" blago rečeno neznanje.
F

Ffff

pre 24 dana

Sve je to lepo kad Zvezda i Partizan igraju evroligu i prave se onakve atmosfere i sve to ali evroliga je jedno smesno takmicenje. Klubovi moraju da plate da bi igrali i moraju da ozbiljne budzete a prihodi od takmicenja nikakvi ovo sto su naumili u evroligi nece jos mnogo trajati jer svi klubovi iz sezone u sezonu idu u ozbiljne minuse.
L

Lazaros

pre 24 dana

Људи, ово западно лудило се прелило одавно и на спорт!! Који ће нам клинац Евро Лига. Два наша клуба на месечном нивоу прате преко 100.000 људи. Правимо такву атмосферу на утакмицама да други клубови једва чекају да дођу и доживе то!! Играчи, воле да играју овде што због такве конекција навијача са играчима (парама исто - условима) да и сами причају!! И на крају да им се плати да би играли. Треба оба клуба да бојкотују Еуро Лигу и АБА лигу. Нека играју Европска и Регионална Г... сами без нас!! Па нека виде
A

All Star

pre 24 dana

Nesto mi se javlja da drzava nece imati para da plati pozivnicu za oba kluba. Za koga ce li se odluciti, hmm?🤔
5

56789

pre 24 dana

STA AKO SAMO JEDAN KLUB DOBIJE POZIVNICU????
T

Ti

pre 24 dana

Stvarno mislis da je milion ipo mnogo za drzavni vrh koji je pokrao milijarde.. Pa svaki od njih moze to iz svog dzepa da pljune i da ne oseti, mrtvom partizanu daju 3 miliona da igra evropu i fudbalu i ako se zna da ce im neki da ci dati 7 golova... Ovih milion ipo za dva kluba je nista bukvalno

Realno123

pre 24 dana

pa partizanu su vec platili u fudbalu bilo bi i realno da plate samo zvezdi u kosarci. Imate ostoju koji nije ni porez jos platio a omlatio vas za pare
S

Stomak

pre 24 dana

Izbaciti Dubai iz Aba lige, pre nego što je i ušao, pa da vidimo koje će drugo rešenje ponuditi za njih. A grobare razumem što se raduju, iako je ovo na duže staze loše i za njih. Ipak je to što pobednik Aba lige ne ide direktno u EL njihov najveći uspeh u sezoni. Avangarda.
@

@Stomak

pre 24 dana

Njihov još veći uspeh je titula PAOK-a u fudbalu i plasman PAO-a na F4
H

HAHAHAHAHHAHAHAHAHA

pre 24 dana

treba NBA da spisti obestecenja na 500 evra i da vas ponizava sto vise i sto duze, evroliga ime i ono sto je u sustini imaju veze kao jupiterovi sateliti i paprika u leskovcu, ako je ovo tacno bezi od ovoga i ne okreci se
Q

Qca

pre 24 dana

Kakav glupi tekst.
M

Mozzart spin

pre 24 dana

Čitamo spinove o euroligi, rukometnom vajld karti. Jedan dan smo prvi kandidat, na kraju nas neko pretekne. Prvak ABA bio je učesnik eurolige. Sad čitamo intervju, da nije garant. Pa zašto se takmičiti. Onda i fudbalska liga šampijona. Partiza i Benfika navijaju za Leverkusen. Roma za Atalantu, a sada za Bolonju i Juve. Zar mora sve biti tako komplikovano.
D

DamjanDDD

pre 24 dana

Treba izaci iz ABA liga i da igraju za pocetak: Zvezda, Partizan, Mega, FMP, Spartak, Vojvodina,Borac, Zlatibor, Radnicki Kragujevac, Vrsac....oformiti Metalac, Nis, Leskovac po mogucnosti i da imamo pravu ligu!!
G

GAGI PFC

pre 24 dana

Opet 2 Sonetova kluba u istoj ligi...kako da ne
m

mnogo ste smesni

pre 24 dana

kako bas danas to saznaste? ovo je samo vas spin nista drugo
V

Vicki

pre 24 dana

Eto koliko nas cene. Ovo je sramno od strane organizatora. A mi se ovde krvimo zbog gluposti. A beži bre...
F

Figaro

pre 24 dana

Samo da tkz zvezda predje u Evrokup da više ne bruka ovu zemlju koja nosi epitet zemlja košarke.
П

Па...

pre 24 dana

...у ЕК нас је обрукао Желимир јуначким испадањем у Ф16 од великана европске кошарке чувеног Тути Фрутија чији је главни играч био Холанд.
A

Aebre

pre 24 dana

Forsirati mlade igrace i Partizan i Zvezda uz dva tri iskusna i dva stranca i igrati fibinu ligu sampiona.
E

Epson

pre 24 dana

Ako, sta je to za budzet nase zemlje, valjda je logicno da smo posle ovih 12 godina postali ekonomska sila ne samo u Evropi vec i u svetu. A cekaj, nismo izgleda... ? Nema veze, izdvojice se taj novac nekako. Kako dopustiti da veciti ne igraju elitno takmicenje?
G

Gost997

pre 24 dana

Momentalno napustiti ovu farsu, nek igraju medjusobno, ostace da ih gledaju tetka Lepa i Motejunasov stric, samo lud covek je u stanju da plati da bi posle jos dodatno otisao u minis i jos ga sudije prave budalama, ni dinar bise iz drzavne kase za EL
L

LXXIII

pre 24 dana

Nešto mi se javlja da je došlo do velike uzbune u jednoj našoj samozvanoj instituciji. Spin je pokrenut jer lepeza interesnih sponzora je u najmanju ruku izgubila "entuzijazam". Biće veselo ovo proleće.
з

за ђиласа

pre 24 dana

је ово смешна цифра
L

LXXIII

pre 24 dana

Nešto mi se javlja da je došlo do velike uzbune u jednoj našoj samozvanoj instituciji. Spin je pokrenut jer lepeza interesnih sponzora je u najmanju ruku izgubila "entuzijazam". Biće veselo ovo proleće.
G

Guh

pre 24 dana

Eto šanse da fmp ipak zaigra u Evroligi
t

tre

pre 24 dana

sektas koliko ti dusa pati…i jos si dobio metlu…
M

Milan888

pre 24 dana

Metla
S

Srbija!!!

pre 24 dana

Pa zasto onda igramo ABA ligu kad nema mesto u EL, razigravamo propale klubove iz regiona?
V

Volverin

pre 24 dana

Ti timovi iz regiona razigravaju Zvezdu i Partizan, jer da nema tih timova, i Zvezda i Partizan bi bili poslednji u Evroligi. Poenta, ABA liga je vise nego potrebna.
k

kilhrv

pre 23 dana

@volverin A što nam je potrebna? Sledeće sezone imamo 5 srpskih klubova, plus Vojvodinu koja isto može da igra egal. To je vec 6 ozbiljnih klubova. Nadjes još 6 klubova u Srbiji i eto ti vec 12. Plus Dubai 13 :)))
S

Stap i sargarepa

pre 24 dana

Nije sve u ljubavi, ima nesto i u lovi.. Ma blago nama kad je Bodiroga tamo centralna figura, faktor promocije srpske kosarke!
B

Burek

pre 24 dana

Znači, EL mesto se dobija samo sa novcem, ne sa trofejima. Ponoviću - živeo Čeferin !!!
S

Slaba odbrana

pre 24 dana

Mali Alek i genocidna Zvezda...
t

toponica

pre 24 dana

Leči se druže...
У

Ултра ...

pre 24 dana

Шест пута за редом ПА И ЈЕСТЕ ГЕНОЦИД ХАХАХА
S

Slaba odbrana

pre 24 dana

toponica-Leči se ko ti brani,put pod noge ima ustanova i za takve kao što si ti.
Z

ZV

pre 23 dana

Ustateheben
J

Jambb

pre 24 dana

Ako im srpska kosarka nista ne znaci na evropskom kontinentu, nek im igraju Pariz, London i Dubai!!! Treba da nas mole da igramo takmicenje, a ne ovo pre**ravanje, ucenjivanje i doplata more mars!
K

Karlo Veliki

pre 24 dana

Bez obzira na sve posle naredne sezone formirati srpsku profesionalnu ligu od 16 timova u Prvoj, 16 u drugoj, i 16 u trecoj. Igralo bi se dvokruzno, a prvih 8 idu u plej of, a drugih 8 u plej aut.. Nakon toga bi poslednja 2 tima ispadala iz lige a usla prva dva iz nizeg ranga..Treba se vezati za FIBA, s tim da nasi timovi ne smeju u rosteru imati vise od 4 stranca, a davanje naseg drzavljanstva ne blamirati izigravanjem zakona..U nekoj narednoj perspektivi sa Rusijom i jos par arapskih zemalja formirati novu GASPROM ligu, ili sa Kinezima ALIBABA,... Kako vreme bude odmiicalo tako cemo imati sve vise problema sa Zapada, pa ih treba na civilizovan nacin neutralisati...
D

Dex911

pre 24 dana

Opet,ako u upravi Zvezde i Partizana imaju bar malo mozga odbice ove specijalne pozivnice ovog lopovskog takmicenja sa gnusanjem i preci u FIBA takmicenje. Od igranja sa Realom,Barselonom...nikakva korist.Isti broj navijaca docice ce i na meceve sa klubovima u FIBA LS.Klubovi ce ustedeti silan novac a usput nesto i zarade. Ali dobro,to u nekoj paralelnoj realnosti.U ovoj ce se Ostoja i Covic ako treba i pobiti samo da bi igrali ovo idiotsko takmicenje
m

mnogo ste smesni

pre 24 dana

kako bas danas to saznaste? ovo je samo vas spin nista drugo
R

Rokas

pre 24 dana

kakav debilizam, osvojis aba ligu i nemas mesto u evroligi nego da platis 750.000e? dok se plate hoteli, carter letovi, igraci, strucni stab sa platama itd, gde je logika? a ko osvoji dobije 2 miliona... skuplja dara nego mera, glupost nevidjena od takmicenja, i onda na sve to ti dodju ovi javori, boltauzeri itd
J

Junker

pre 24 dana

Danasnja informacija je iskljucivo zarad klikova i tipova koji ne prate 1% kosarku vec samo pisu nebulozne komentare. Aba liga NIKADA nije davala sigurnog ucesnika EL. Prosto je, u nekom nerealnom slucaju da osvoji Mega, Igokea, Cedevita, sigurno ih nece pozvati u EL. Naredne sezone ce igrati i Zvezda i Partizan i to se znalo, tj znao je svako ko iole prati i korsti mozak. Samo meni ovo vise nema smisla. Evo veciti plate po 750k, izdvoj za plate, prevoz, Arenu/Pionir (ako uopste placaju), logistika, ostalo oko zaposlenih. Sve i da osvoje, a nece, premija iznosi 1.5 miliona, dakle u debelom minusu zavrsis takmicenje. EL mora da se ugasi i da se nesto novo smisli jer je najgore mogu e organizovano takmicenje. Finansija nema, uzasne sudije, sistem takmicenja, nacin ulaska, prevoz, spoznori, kalendar, sukob sa FIBA-om, bukvalno nema jedna pozitivna stvar oko tog “elitnog” takmicenja.
A

AK10

pre 24 dana

Katastrofalno privatno takmičenje 11 klubova Evrope od kojeg naši klubovi nemaju apsolutno ništa i u kojem ćeš završiti sezonu u minusu makar zabeležio 39 pobeda na 39 mečeva koliko je minimalno potrebno da se odigra da bi se došlo do trofeja. Da su pametni i jedni i drugi pa da učestvuju u Fiba LŠ, koja TEBI PLATI da je igraš, kao što bi i trebalo (i to po milion), a ne da ti plaćaš da bi igrao neko privatno takmičenje koje će te do bankrota dovesti.
A

Atos

pre 24 dana

Istupiti odmah u svim sportovima iz svih naci-zapadnih takmičenja! Živela Srbija!
z

zvezda 91

pre 24 dana

Bodiroga sisa !
P

Princip G.

pre 24 dana

Bolje ti je da ćutiš!Da nema Bodiroge ne bi vi ni pozivnicu dobili.
m

mnogo ste smesni

pre 24 dana

kako bas danas to saznaste? ovo je samo vas spin nista drugo
p

pipo_inzagi87

pre 24 dana

Nisam bas siguran da ce Beograd imati dva ucesnika sledece godine. Eventualno ako Pariz ili Alba finansijski ne budu mogli da isprate. Ako budu imali 750k za ulaz, sve mi se cini da jedan veciti ispada..Po ovoj prici od danas Zvezda je bliza da ispadne iz price…
p

po ovoj

pre 24 dana

prici od danas partizan je blize da ispadne
D

Dr Excel

pre 24 dana

Sad ću ja da vam objasnim. Ako moramo da platimo, ne garantujemo bezbednost sudijama!
M

Mirenzi

pre 24 dana

Ma to nije neke velike velike pare, kad imaš punu Arenu ili predsednika države koji daje pare. 🙄🙄.
M

Majkaodmajkadzejmsa

pre 24 dana

Kako pohlepa moze da unisti sport evo najboljeg primera.
j

jjjjjjjjjjjjjj

pre 24 dana

ha ha ha krece tabloidizacija i ispiranje mozgova posle metle, ne ide pobednik, svi placaju isto i ostale gluposti , na kraju ce se videti da je ovo jos jedno manipulisanje
m

mnogo smešno

pre 24 dana

bas sad saznaste posle ove izjave danas , smesno je bre
C

CBR11

pre 24 dana

I jedni i drugi da odustanu od Evrolige i okrenu se Fibinim takmicenjima. Tu je buducnost kosarke. Evroliga ima ogranicen vek trajanja u ovom formatu,blizi se kraju...
7

777

pre 24 dana

Realno smesne pare to zaradim za jedno 70godina
K

Kop

pre 24 dana

Isto😂😂😂😂

Gost17

pre 24 dana

900e plata... I malo ti.... /s
а

али зато шолак

pre 24 dana

то заради за тили час у Саутемптону
@

@Gost17

pre 24 dana

Imam 600 nego lakse mi bilo ma okruglo na izracunam 🤣
e

ej bre

pre 24 dana

Javili vam ovo iz centrale kod Ostoje?
S

Scaloneta

pre 24 dana

Da su drugačiji odnosi u srpskoj košarci i izmedju 2 kluba pa da i jedni i drugi odbiju učešće ove sezone..
N

Nekoiznutra.

pre 24 dana

Bravo 👏👏👏
k

kblo7063

pre 24 dana

stvara se prica da Partizan ima para...
g

grah

pre 24 dana

Glupo kapitalističko takmičenje