Partizan i Grobari čekaju AEK

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.09.19. | 09:33

Meč će se igrati u Areni sa prisustvom gledalaca

Partizan je odigrao odlično u pripremnom periodu, dobio je sve utakmice, ispred crno-belih su pali i Makabi i Fenerbahče, ali to ništa ne bi trebalo da zavara jer se ipak radi samo o pripremnim utakmicama. Međutim, svakako da treba da pruži dobar osećaj navijačima i nadu da bi crno-beli ove sezone mogli da izbore povratak u Evroligu.

Nova šansa za pozitivan utisak biće AEK večeras od 18 časova i to će biti prvi meč koji će Partizan igrati pred Grobarima, a ujedno i poslednji pred put na ABA Superkup koji se igra od 26. septembra u Zagrebu.

Izabrane vesti

Andrea Trinkijeri nije mogao da računa na prethodnim utakmicama na Stefana Birčevića koji je bio sa reprezentacijom i on je neizvestan za večerašnji duel pošto postoji šansa da će dobiti par dana više da se odmori. Markus Pejdž je imao problema sa ramenom, a i Nikola Janković je imao problema sa povredama. Svi ostali igrači će biti spremni za AEK u čije redove je ovog leta prešao i Stefan Janković. Tačnije, otišao je na pozajmicu iz Partizana.

Partizan čeka dolazak beka kako bi kompletirao ekipu, a imena koja se pominju do sada su Šon Kilpatrik, Vejn Zelden i Endrju Herison.

Kakogod, biće duel sa AEK-om novo merenje prolaznog vremena, a već o četvrtka sledeće sedmice Partizan će se boriti za prvi trofej u sezoni. Crno-bele posle ABA Superkupa čeka gostovanje Veneciji 1. oktobra čime će praktično biti započet Evrokup za crno-bele. U ABA ligi Partizan prvi meč igra 5. oktobra na gostovanju Igokei.

Cene pojedinačnih ulaznica za AEK su 600 dinara za tribine, 1.000 za parter, 800 za standard 2, 1.000 za standard 1, a 1.400 dinara za superior.

Ulaz u Arenu biće omogućen od 16.30, a za ovaj duel važiće sezonske ulaznice. Deci uzrasta do šest godina omogućen je besplatan ulaz, ali ona neće imati sedište, već će moći da utakmicu prate sedeći u krilu roditelja ili pratioca.

Foto: Manases Sandor/KK Partizan


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara