Komentari na vest

Partizan hendikepiran i u sledećem finalu: KLS suspendovala Željka Obradovića

5

56789

pre 17 dana

"SVAK JE RODJEN DA UMRE PO JEDNOM CAST I BRUKA ZIVE DOVIJEKA"
R

Robert Lewandowski

pre 18 dana

KLS treba da igraju FMP 1 i FMP 2, to je ionako njihovo privatno takmičenje.
V

View

pre 18 dana

Svi zaobilaze suštinu. Zašto nisu kažnjene sudije jar su bez ikakvog osnova prekinule utakmicu i izazvali gnev navijača? Vređanje V. Čović ne može da bude razlog da sudije prekinu utakmicu a kamoli da traže pražnjenje Arene. Ko je ovde lud?

Zna se na cijoj su strani

pre 18 dana

Sa suprotne strane je argument da se vredja porodica i da oni to nisu radili ali bi trebalo malo da preispitaju sta se peva kad su oni domacini onu njihovu kad si bio dete malo tu se pominje i otac i majka u toj pesmi i sudije nisu ni u jednom momentu prekinule....
i

igokei niko...

pre 18 dana

...ne moze da zabrani tu cinjenicu da ih dr.Nebojsa sa Zvezdom redovno metla🧹 u svim mogucim derbijima vise od cele pune zadnje Decenije, i da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 12-13 godina za redom,to je ta njihova "slavna" istorija kojom se toliko ponose,to treba uvek napominjati!
Г

Групни

pre 18 dana

👍🍭🔞

@igokei niko...

pre 18 dana

Da vas nije malo opalilo sunce Partizan jedini tim sa Balkana koji je u novom formatu Evrolige igrao plej off i zabelezio tu 2 pobede i to nije bilo pre 13 godina nego prosle godine ali znam da se pravite blesavi.
M

Metla x 8

pre 18 dana

BRAVO ZA KLS👏 BILO JE KRAJNJE VREME DA SE KAZNE ZBOG BEZANJA!

Lakrdija

pre 18 dana

Ko je pobegao sa parketa vasi ili nasi igraci ko je cekao da svi odu kuci pa onda izasao zajedno sa sudijama negde pre ponoci a onda je krenulo da se odbrojava ma toga ima samo kod nas.
S

Sale Kg

pre 18 dana

@Lakrdija Bolje vam je tako nego da smo vas opet pometlali, 8. put uzastopno.

Lakrdija

pre 18 dana

A da pobegli su vasi na -12 da nas ne bi omlatili ili da bi van terena okrenuli na +20 na to muljanje ste vecinu pobeda i ostvarili i sudije se pravili blesavi sve do te utakmice a onda idemo prekid.
S

Sila bato

pre 18 dana

Ovi navijči Igokeje misle da će im Hezonja doći, kao da još nisu shvatili šta je bilo sa Mirotićem. Kako vam više nije jasno da vam NE DAMO da dovodite top igrače. Džabe vam sve kada onaj GORE kaže NE MOŽE ahahaha ahahaha ahahaha ahahaha.
Г

Групни

pre 18 dana

чуо сам да су у Србији великитоплотни удари ...
K

Kikili

pre 18 dana

Vise necemo ni da igramo.
Y

Yes sir

pre 18 dana

To Partizan neće ni igrati, eventualno poslednji sa klupe prvog tima pojačani omladincima. Njih može da vodi i predsednik kada diplomira na trenerskoj školi.
G

Grupni

pre 18 dana

Šta nam sve vredi kada titulu nismo videli više od cele jedne Decenije. Šta nam sve vredi kada smo za 11 godina osvojili samo 1 Aba ligu i 3 domaća kupa. Šta nam sve vredi kada nas Zvezda metla gde i kada stigne. Pre ću dočekati penziju nego titulu.
@

@Grupni

pre 18 dana

Nemoj tako, ipak ste osvojili drveni pehar za 11to mesto u EL.
M

Mile led

pre 18 dana

Nešto pametno i ti da kažeš.
O

Ovo je providno

pre 18 dana

Iz kuhinje Nebojse Covica stize jos jedan napad na Obradovica sa ciljem da mu konacno bide muka od svega, da digne ruke od sbega i da ode. Stvarno je providno i degutantno to sto radi nesretni Grujin i privatna liga familije Covic. Inace istine radi nije Obradovic povukao ekipu vec je bio na terenu i cekao nastavak. Takodje sigurno nije izmisljeno da je postojala informacija da se mec nastavlja za 24 sata, cak je Obradovic i bio do rukovodstva KKCZ i do svlacionice KKCZ i razgovarao sa njima. Podmuklo i pokvareno se cekalo da igraci KKP napuste Arenu pa da se onda sprovede sramotni scenario i unapred pripremljena prevara na relaciji Covic - Grujin - delegat - sudija Uros Nikolic uz sramotan pristanak igraca KKCZ da u svemu ucestvuju. Bas sportski i drugarski!
G

Grobarcina

pre 18 dana

Hezonja u Partizanu za koji dan!!!
M

Mile led

pre 18 dana

Isto kao i Mirotić ⛔
M

Megaloman

pre 18 dana

Prejako. Još Džejms i moraće predsednik da im kupi pola Denvera.
G

Grr

pre 18 dana

Treba zamoliti Partizan da prestane sa ignorisanjem predgrađa. Ovi nesrećnici na sve načine pokušavaju da ga uvuku u mulj ali ne ide. Poludeli su ali nije tu kraj, očekujemo dalje "akcije. Napred Partizan! Samo ignor!
V

View

pre 18 dana

Željko povukao ekipu sa terena? Ovi su skoz ludi ali to više nije za šalu i sve ovo postaje mnogo opasno. Napravljen je ozbiljan monstrum u predgrađu i horda sledbenika. Samo da ne izmakne kontroli a blizu su da je pređu. C&R
c

crni73

pre 18 dana

vi ste horde zla ...ma niste vec ono kako se kaze kod nas selska rabota .... sudije krive savez kriv ...a da i vucko kriv ... merilo jedanesto mesto u evroligi a i tamo imate medjusobni skormlosiji od nas -14 .... Borusija bila vicesampion evrope a cettvrta u nemackoj i sad treba da kazu ko zeljko pokradeni su kako to srugi u evropi a. cervrti u nemackoj ... koje ste vi selendre zeljko vam prodaje demagofiju a vi to primate ko curani
G

Grr

pre 18 dana

@Crni73 Imaš sve predispozicije da postaneš crno-beli. Nikad nije kasno, mnogo vas brukaju ovi frustrirani političari koji su sve borbe izgubili. Šta će vam ovakva kls tutula, pa neki novi klinci će morati da nose balast ovih gluposti.
p

psyhhodelija

pre 18 dana

METLU im dajte
Г

Групни

pre 18 dana

👏🐴
8

8:0

pre 18 dana

Dovešćete Hezonju isto kao i Mirotića ahahaha. Onaj glavni kaže nono no no nono ahahaha. Imate zabranu dovodjenja top igrača ahahaha.
Г

Групни

pre 18 dana

🍭🦡
8

8:0

pre 18 dana

@Grupni. 🧹🧹🧹🧹🧹🧹🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵
Г

Групни вс 8:0

pre 18 dana

8 Х 🍭🦡
8

8:0

pre 18 dana

@Grupni. Klekni ispred nas, i čvrsto nam uvati gedoru.
Г

Групнивс 8:0/II

pre 18 dana

🧑‍🔧🔞🍭👍
8

8:0

pre 18 dana

@Grupni. Čujem da voliš na suvo, bez podmaza ahahaha ahahaha. Baš te briga ne boli te kada si razradjen.
s

saletufa

pre 18 dana

rumeni game over
a

ahahh

pre 18 dana

cek cek, suspenzija od strane KLS a ne KSS:) ahahahha
B

Bruka

pre 18 dana

Zbog čega kažnjen? Coviceva privatna liga gde se posle 2 utakmice sa FMPom osvajaju titule, a kad tako ne može, onda stupa na scenu zlo od Čović. Trebalo bi kazniti Čovića, Grubina, Nikolića zbog skandala, nameštanja utakmice, kriminala nezapamcenog u istoriji sporta, to je za zatvor. Da spiker pored delegata i sudija pored njega objavi nastavak utakmice za 24 sata, a posle poziva Čovića I Grubina Nikolić nastavlja utakmicu kad su igrači Partizana već napustili halu. A sta očekivati od zgadije i bagre, a ovi navijaci Zvezde nisu ništa bolji. 6 mil evra dato Zvezdi, a Partizanu uskraćeno 3 mil evra, ma normalno, sve se može. Kad tad, zapamtite kad tad ćemo vam sve vratiti.
k

ko o cemu

pre 18 dana

Zvezda drzavna mezimica a onda daj Mirotica ah da mirotic nas zeznuo daj nam Hezonju daj Majka Dzejmsa, licemecine jedne
Г

Групни

pre 18 dana

за сада (писање медија): Плавшић, Калина, КоТаМеТа,Браун, Кенан ....за Потлачене, Поноћне Каубоје, и Лакић (сигуран) , Клајбурн (ваши деманти да је Мишков), Хезоња (ваша наклапања да је наш брат Рват) и Ђуришић (ваша спиновања да се миримо са Мишком ) уа Пропалу сезону 10 вишље од 16 ... цигани сте, ал' сте нај ... (упишите сами)
U

Ujka Zitko

pre 18 dana

Hezonja se ne bi vodio kao stranac u partizanu.
M

MNM

pre 18 dana

Pa kad nije izveo igrače,šta se čude stalno,svašta:)) ometlani u evrokup samo mogu:))
з

значи

pre 18 dana

у полуфиналу ће намерно изгубити једну да већ тад играју три утакмице
z

zbunjen

pre 18 dana

Šefe, šarajte malo... ne morate pišati samo po nama...
@

@ssss

pre 18 dana

Vest da je Željko dobio kaznu u kojoj ne piše zbog čega je kažnjen!Super,oterali ste Divca,Danilovića,Vujoševića pa zašto ne bi oterali i Željka iz naše košarke!Podrazumeva se i Savić da ode u paketu sa njim.Bodirogu provlačite kroz vaše blato tako da ste sve što ste mogli da oterate oterali.E onda igrajte Čovićevu privatnu ligu i navijajte za njegove interese.A onda za jedno pet godina maksimalno se zapitajte zašto ćemo u košarci biti slepo crevo sveta.Baš kao što smo u svim ostalim oblastima jer teramo najbolje,a najgori ostaju!
M

Mjv

pre 18 dana

Ne zna se ko je veci gospodin od Divca, danilovica i vujosevica 😂
M

Mjv

pre 18 dana

Druze, zadnjih 10ak godina u kosarci imamo finala svetskih, olimpijskih i evropskih vise nego dok je taj vujosevic gepekovao sudije i vodio glavnu rec. Tako da izadjeite malo dalje od vasih samana i gurua i sagledajte realnu sliku. Niste bogom dani, cak ste najvise i unistili kosaeku vasim mesetarenjem.
Г

Групни вс Мјтјб

pre 18 dana

мешетарење, уништење, у последњих 10 више ... каква фикција ... гуру, шамани, шабани ... мислиш, Гуровић, Нејпир... цртај 🧹, боље ти иде ликовно него писмено ...
i

igor978

pre 18 dana

Sledeći put igrajte finale sami sa sobom…Neka Vučić vodi ovu drugu ekipu, svejedno je kako se zove da li FMP ili Zvezda, isto mu dođe u ovakvim okolnostima
M

Mile led

pre 18 dana

Kad stize Hezonja nas domaci igrac?
N

Nekoliko pitanja

pre 18 dana

Bio je suspendovan i ranije pa nije odradio suspenziju zbog čega iko očekuje da će sad? Partizan je već jednom igrao takmičenje prvog ranga iako po propozicijama nije smeo da bude tu već u dva ranga nižem tj trećem rangu takmičenja. Kako to da će biti oslabljeni u finalu kada takmičenje kreću od polufinala (iako ne bi smeli uopšte da učestvuju u njemu)? Kako to da ste ih već smestili u finale?
Г

Групни

pre 18 dana

свако ко мисли да Партизан мора да истрпи казну због неиграња од Европе прокаженог такмичења, два ранга мозга му заостаје за мозгом Хомеуса Питекуса ...
Г

Грпни

pre 18 dana

не разумем .... јел' то има неко жељу да овај човек нестане, испари !? коју хајку проводе, само зато што је својствен, указује на неправилности, неправду, нелогичности ... шта је све у саопштењима износио Лајави Крелац, никад последице није имао .... једном су на фору Генерала Дула отерали, па мисле довека .... шљам, мафија и све оно најгоре само зато што неће да се повинује .... извини Жељко, али знају зашто то раде ...
E

Ejjj

pre 18 dana

prso si sa mozgom
G

GETAFIX

pre 18 dana

Ne paranoiši, pravila su jasna. Gledaju mu kroz prste već dve godine.
Г

Групни

pre 18 dana

аха .... немамо мозак, утицао ТВ на мене, на њему : Партизан довео Тигра првог стрелца Северне Кореје, Остоја у преговорима са Конаном из братског Паока, играчи звезде кажњени због уласка на терен у 1 h по ноћи, Остоја изјавио да Човић има главу Квиска, и да је нормално да навијачи Партизана навијају Квискотетка, када уђе са женом у халу, Јокара чекао миг(25) да уништи најјачу Америку ... хе, хе, хе Саерома бабо, бабо, Саерома (нешто вас) одаје ...
M

Milojko Arsenic's

pre 18 dana

Obrni okreni sledi vam 🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹
Г

Групни

pre 18 dana

🐴👍
D

Djovani

pre 18 dana

Mi moramo da igramo ovu glupu ligu zbog sponzora, ali realno ruku na srce ako je tako kako kazu u sta iskreno sumnjam, onda brt igraj ali sa pola gasa sa klincima, a ne da se blamiramo gadjamo igrace napustamo ne pojavljujemo se itd itd
d

d.g.

pre 18 dana

A koja ti liga nije glupa ako srpska jeste?
G

Grober

pre 18 dana

Slabo pratim nasu kosarku, ali ono sto sam uspeo ovde iz novina i iz komentara da vidim, navijaci Partizana ne zele da prihvate da imaju losu sezonu sto je prirodna stvar. Plus mi nije jasno da vode 12 razlike i naprave onakav ispad sa gadjanjem igraca, pato moze smao neko ko ne voli svoj klub ili nije nesto narocito pametan
A

Ako, ako

pre 18 dana

Slabo pratis kosarku, prati svako saopstenje iz Zeleznika pa ce ti bude malo jasnije ima ih za sad jedno dvadesetak od pocetka do kraja sezone i tako već od kad se vratio Obradović u Partizanu.
P

Paa

pre 18 dana

Partizan je hendikepiran od svog nastanka.
Č

Čuj

pre 18 dana

Ovo Partizan hendikepiranih, ko kaze dali ce Partizan uopste i da ucestvuje u ovom cirkusu vise,ili ce da šalje samo kadete da igraju ovaj cirkus.
R

Rebel

pre 18 dana

Da li je hendikepiran? Jer ove sezone mi se cini kao da je hendikepiran sa Zeljkom na parketu
D

Darko1101993

pre 18 dana

Nek gospodin opet gospodski cestita namestene titule fmp1, a nek posumljeni Ostoja opet natera da igramo kls cirkus ligu
@

@Darko1101993

pre 18 dana

Jel se pravis glup ili? Pa kako zamisljas sponzore i to pogotovo drzavne da imas a da ne igras drzavno prvenstvo? u kom univerzumu zivis?
T

Top Gun

pre 18 dana

Pa dobro, ovo je i ovekivana kazna... u nekim ligama bi nas i izbacili. Dogodine pamet u glavu evo Vanja dolazi, pojacati se prvo domacim igracma pa tek onda stranci
M

MJK

pre 18 dana

Iskreno se nadam da nece biti tu sledece sezone jer ovo je bezobrazluk sta su nam priredilo ove sezone
V

View

pre 18 dana

Iskreno pojacani smo tada, jer KLS se igra na domace igrace a Zeljko forsira samo strane
G

Gost7788493

pre 18 dana

Ovi covicevi mucenici ne znaju razliku izmedju KLS i KSS ,a izlizase tastature. Smesni ste jako!
P

Pa

pre 18 dana

De da znaju kada ne znaju razliku izmedju sada je Zvezde i predhodne Zvezde a ce da znaju da KSS nema nikakva ovlašćenja nad kls, nego klubovi.
J

Jooooooj....

pre 18 dana

mukice pa ti si tu da nas naučiš šta je šta!!
M

MileJe

pre 18 dana

Kom finalu i u kojoj ligi?Shvatam da ima novinara koji bi da daju legitimitet kriminalcima da imaju klubove i peru pare preko njih ali ako mislite da ce neko ucestvovati i u njihovim privatnim ligama,varate se.Ozbiljni ste (valjda) ljudi.
b

brine

pre 18 dana

šta kaže "najveći" jel se i za kaznu zna tko je naredio samo se ne govori
Č

Čemu frka

pre 18 dana

U svakoj normalnoj ligi se ovakve stvari kažnjavaju, pa ne vidim zašto se neki bune. Da li mislite da je Obradović iznad pravila i propisa?
c

chicha59

pre 18 dana

ne lupetaj.. kakve veze Zeljko ima sa tim.. zasto nisu kaznili klub..nije Zeljko Partizan.. a pod dva, mogu da nas izbace iz te Covicrce lige i nikom nista.. ja je nikafa ne bih ni igrao
A

Ahahaahahahha

pre 18 dana

Pa niko se i ne buni, vidis da se svi smeju😂
J

Jova82

pre 18 dana

Ne vredi ova kazna! Sredice to Ostoja! Oni ne razumeju Srpski njihov govorni jezik jesu PARE! SAMO ZESTOKO PO DZEPU!
V

Vlada.T

pre 18 dana

Vreme je da nasa Igokea2 igra A1 ligu sa Cibonom.
V

Vlada T.

pre 18 dana

GRUJIN RAZOTKRIVEN Dešavanja u finalu KLS ogolila su ne baš inteligentnog poslušnika na mestu direktora KLS i njegovog nalogodavca iz Železnika. Posle nemuštih odgovora u hodniku dvorane i tehničkog propusta u studiju ArenaSporta, kada se čuo Nebojša Ilić kako prenosi gostima šta treba da pričaju, direktor KLS je nepromišljeno izjavio da su prvo vređani Nedović i Teodosić, članovi njihovih porodica, ali nije odgovorio zašto sudije tada nisu prekidale utakmicu, kao ni posle brojnih uvreda prethodno u Pioniru. Ne baš inteligentni direktor KLS, pokušao je neumesnim poltronstvom i ulizivanjem da sakrije da utakmica nije prekidana ni kada je vređan Predsednik Srbije, već jedino kada je skandirano supruzi onoga koji ga je i postavio na to mesto i koji mu izdaje direktive. Time je još jednom potvrdio da liga i plej-off posebno, odavno nisu srpski, već privatni, da ne služe nacionalnim, već interesima njegovog nalogodavca iz Železnika. Shativši šta je uradio, posle izjave o prvom, pa drugom upozorenju sudija, koje nije činjeno kada je vređan Predsednik države, te odluci o prekidu i pražnjenju hale pošto je skandiranje supruzi predsednika KKCZ bilo još jače…dan kasnije je promenio priču da je hala pražnjena zbog bacanja predmeta, ne bi li se izvukao😂 Posto smo ipak u 2024.godini, brojni snimci su razotkrili laž (poput one da je Naneli napao Lazarevića u hodniku Arene), jer je odluka sudija o pražnjenu hale, doneta pre nego se Nebojša Ilić našao na parketu i meti navijača zato što je ušao na teren da po direktivi posle telefonskog poziva, povuče ekipu nakon odluke sudija o pražnjenju hale zbog vređanja supruge predsednika CZ. NEISTINU da se nije razmatralo odlaganje utakmice za 24 sata, razotkrio je upravo tim menadzer KKCZ, pošto se na TV čuje kako telefonski prenosi upravo informaciju o odlaganju gostima u studiju Tv Arena, koji je potom i iznose pred kamerama😂 Posle novog, telefonskog poziva u dvoranu, kada je primećeno da su igrači Partizana otišli kućama, desio se iznenadni povratak i igrača i sudija na parket Arene, čije su tribine već pola sata bile prazne, pa su mnogo ranije mogli da se vrate, ali…košarkaši Partizana tada jos nisu otišli kućama😂
J

Jova82

pre 18 dana

Al placete po komentarima nema dalje ovo je milina citati!
O

Osmopulos

pre 18 dana

Bas je ovih 8 vezanih ostavilo traume na pojedine pisce komentara..😁
@

@Vlada T.

pre 18 dana

Od metlanja mi je draze ovo vase plakanje i teorije zavera
V

Vlada T.

pre 18 dana

Uroš Nikolić je kao prvi sudija utakmice u sredu prekinuo derbi zbog uvredljivog skandiranja, a pošto upozorenja nisu urodila, doneta je odluku o pražnjenju dvorane, prema uputstvima koja su izdata ranije. Pre četiri godine, Nikolić je zbog uvreda odstranio iz dvorane u Železniku suprugu predsednia KKCZ, a u “ eri prepisivanja i preuzimanja tekstova i vesti”, to je smeo da prenese samo jedan portal!? Nikolic je bio na udaru i zbog dešavanja u sudijskoj svlačionici nakon još jedne Zvezdine utakmice i upućenih mu verbalnih uvreda, te snimka koji je dospeo i u policiju. Posle toga u policiju, na beogradskom aerodromu, dospeo je i Uroš, da bi dao izjavu, zbog čega nije odleteo na Final for Evrolige gde je trebao da sudi, što je takođe preneo samo jedan portal (niko više nije preuzimao). Tu nije kraj priče, jer je na pretprošlom Kupu u Nišu , Urošu saopšteno da ne može da sudi ni utakmice KKCZ ni FMP, posle čega je napustio Niš, kao i tadašnji komesar za sudije, dok su se i neke njegove kolege solidarisale i nisu sudile zbog prigradskih pretnji i ucena. Toliko o pritiscima Partizana !?
b

brine

pre 18 dana

ala lažete ko opozicija ,utakmica je prekinuta zbog bacanja predmeta u teren
V

Vamos

pre 18 dana

Partizan NE TREBA da igra i daje legitimitet toj divljoj privatnoj ligi!
J

JsD

pre 18 dana

Tako je! Partizan treba da se vrati u rodnu Hrvatsku i tamo igra takmičenje svoje zemlje, a u gradskom derbiju sa Cibonom bi svakako imao više uspeha nego u Srbiji protiv Zvezde! Peticija za povratak!
R

Reall

pre 18 dana

Privatna liga a Danilović predsednik. Hoćeš da kažeš da je to njegova privatna liga.
M

MileJe

pre 18 dana

Apsolutno.Kriminalcu kome je cilj da svuda stvori mulj jer samo tako moze da funkcionise ne treba nikakvu paznju pridavati.Njegujmo sportske i normalne ljidske vrijednosti,nece ni on dovijeka.Biologija je neumoljiva,a i drustvo ce prije ili kasnije biti normalnije.
c

chicha 59

pre 18 dana

JsD i reall..mnogo ste glupi
N

Najveći

pre 18 dana

Jednostavan princip frankenstajna iz stejepana supanca, bitno je samo da se titule pisu, nije vazno kako, za 50 godina se niko nece pitati na koji nacin su ih osvojili, nacelo od osnivanja kluba. Nakvece antisportsko i antiferplej drustvo na svetu.
g

gostiVAR

pre 18 dana

zasto ste opet pobegli sa utakmice? nije vas sramota?

Kalčopolista®

pre 18 dana

Sta drugo ocekivati od ljudi koji se stide svojih osnivaca i koji se stide onoga ko im je nadenuo ime i to u tirani kada je izgovorio onu cuvenu kada je zvezda neka onda bude crvena!
Z

Zvezdaš 73

pre 18 dana

Pa nek dodje kad može, potpisao je na 2 godine

Kalčopolista®

pre 18 dana

@ gost majstore, jel jedno od tih “pravila” koja postoje u kls da se trazi i dobije tajmaut i kada nemas pravo na njega?
@

@Kalčopolista®

pre 18 dana

Momak toliko gresaka sudija ima koja je direktno na nasu stetu da treba da te bude sramota sta pises. Umij se malo razmisli o svemu, jednostavno imate losu sezonu i to je to kraj price, zasto se blamiras ovako?
S

SULTANUT

pre 18 dana

Ponovo ce AtamanObrad da prodje bez kazne sledece sezone
G

Gost233

pre 18 dana

Zar se nije FMP prvi povukao sa parketa?
P

Postaje dosadno

pre 18 dana

Dupla kruna u fudbalu, tripla u košarci, dobili su Zagorci neizlečiv kompleks. Sedam uzastopnih titula u fudbalu, devet u košarci, koliko smo im samo uništili živote.
Р

Реално

pre 18 dana

А толико су слепи и задојени мржњом да не желе да виде да их у оба спорта гурају само тако! Али њихов проблем!

@Реално

pre 18 dana

Ma bruka sto smo ne zahvalni , sta bi bilo da nam ne guraju duo VV i ponovo vracaju Fauna Stanoja zivi ne bi bili bez njih to su bre sve zivi geniji fudbalski znalci upravo tih 7 godina bez titule i poslednje 4 bez ikakvog trofeja. Sta bi bilo da nam u te 4 jednom namestili da igramo finale/polufinale protiv Zvezde na JNA a ne sve na Rajku da mi odredimo ko ce suditi ko ce biti na celu sudijske komisije a ko na celu saveza ali i bez toga mi se zaista guramo.
G

Grobarcina

pre 18 dana

Neka igraju sami sa sobom , Partizanu lopovska liga ne treba , videce se sve u Evroligi polako samo
P

Pera Trta

pre 18 dana

Zadrzati Nanelija. Coksijeva liga nas ne zanima.
C

Covic i Gruja lopovi

pre 18 dana

Tako je bre Zoc i ne treba nam ta liga !!!
r

rumenige

pre 18 dana

🌶️🍅 🧹 🤣
G

Gosttt

pre 18 dana

Ovo je liga Srbije. Drzave u kojoj zivimo, i iz koje Partizan dobija mnooooooogo para, najvise u istoriji ex-Yu kosarke ikada! I to sto se vama ne svidja da je igrate je vasa stvar, ali to ne znaci da mozete da je ne igrate. Jako jednostavno! Narocito ne u kontekstu da navijaci diktiraju kada i kako ce da se igra, i da ih boli uvo za pravila. Majstori, pravila postoje! To sto vi necete da igrate po pravilima, to je vas problem! Naucite pravila, i prestanite sa time da ih menjate na licu mesta ili dan pre. Ne moze tako. Nikad nije ni moglo. To sto ste vi sebe ubedili da ste vi nesto specijalno, da ste iznad svih, i da za vas pravila ne vaze, to je isto vas problem. Samo sto tako ne moze.
c

chicha 59

pre 18 dana

kako si ti neobavesten... koliko puta vam treba napisati da je KLS privatna liga, da nema veze sa Danilovicem, da nema vezr sa Kosarkaskim Savezom Srbije i da od te lige niko ne dobija pare... zasto ste toliko glupi i pisete a da nista ne znate o tome.. dakle, KLS je Coviceva liga i pomalo onog zalizanog iz Mege..oni odredjuju pravila a Partizan treba da istupi trajno iz te lige i pusti ih da se ugraju sami i da osvoje 100 titula u finslu sa fmp2
N

Nikako KLS

pre 18 dana

Ovo nije kosarkaska liga Srbije ovo je sprdnja od nekakvog glupog takmicenja po kup sistemu gde se domacin u finalu odlucuje na osnovu ABA lige zasto ne Evrolige koja je glavno takmicenje u Evropi, uostalom zasto nije pod okriljem KSS kad vidite ovog jadnog i lazljivog Grujina koji je sluga samo jednog kluba shvatite ko vodi KLS i koliko je bedan. Ako je liga Srbije neka se igra 10-12 timova pa makar i sa rezervnim igracima ili juniorima pa da se zna u zavrsnicibko ima prednost domaceg terena a ne ABA koja nema bas nikakve veze sa ovim privatnim nazovi takmicenjem gde se prvak dobija sa 4 pobede i gde igraju 2 tima ciji je jedan vlasnik i ovaj drugi uvek se naguzi ovom prvom!
G

Gostgost

pre 18 dana

Racionalizujte kako vam drago. Ovo je kosarkaska liga Srbije. I to je to. Tacka.
G

Gostgost

pre 18 dana

I da, na sva ta pitanja imate jedan odgovor - klubovi su se slozili da bude tako. I vas Partizan se slozio da bude tako. I to je to.
G

Guh

pre 18 dana

Turcin je totalno poludeo
G

Guh

pre 18 dana

Turcin je totalno poludeo
V

Vau

pre 18 dana

Kakav uspeh malog grujice,kaznite nas da igramo od 5 lige papci.
P

Pa kada ste.....

pre 18 dana

pobegli iz kss lige trebao je biti taj peti rang,zato nemoj tako teatralno a i pazi da ti se šminka ne pokvari....
V

Vau

pre 18 dana

Nismo mi pobegli iz KSS, nego ste vi jos pre 20 godina pobegli iz KSS u Aba ligu, pobrkao si i vreme i ko je kad gde pobegao, ali izgleda si klinac pa se ne sećaš.
G

GostO

pre 18 dana

Ok, pitanje je da li ce Partizan biti u finalu, za pocetak, a onda, i ako bude, mogu da prodju i bez njega i sa njim, zavisno od broja utakmica. Onda, finale nije zavrseno neslavno, nego je zavrseno tako da se Partizan obrukao nepoznavanje pravila i/ili laganjem. I to ide njima na dusu. Najbitnije, da li ce Partizan da igra ili ne nije stvar izbora. Uzimaju desetine miliona na godisnjem nivou od gradjana Srbije, ne moze igranje lige Srbije da bude opciono. Ako nece, zna se kazna, dva nivoa nize. Jednom im je proslo zato sto Danilovic nije hteo da ih kazni, ali drugi put nece moci. Pa neka se igraju, pitacu ih kako ce im biti kad odu u trecu ligu a slavina presusi.
N

NN7

pre 18 dana

Cvekla je ovo i prizeljkivao,da ne prisustvuje kad budemo opet metlali njegovu sektu od kluba
К

Косингас

pre 18 dana

Утакмица није прекинута због погрдних скандирања, већ због тога што су навијачи Партизана кошаркаше Црвене звезде гађали флашама воде, кованицама и тврдим предметима. Држите се извештаја делегата утакмице и изјава судија, а не небулоза и неистина које у јавност износи Остоја Мијаиловић.
G

Gost56723

pre 18 dana

Drzi se ti sns-a i sta te briga sto obraza nemas!
G

Gd

pre 18 dana

Drzimo se snimaka i onog sto smo videli, pogrdno skandiranje, sudija zaustavlja igru, posle 3. Opomene padaju predmeti, ali nebitno, nije trebalo biti zastoja ni 1. Opomene.
b

bože što delim vazduh sa ovakvima

pre 18 dana

Tako je, ne veruj svojim očima, već čitaj izveštaj i upali pink i informer...
c

chicha 59

pre 18 dana

nema razloga da Partizan igra ovu privatnu ligu.. nismo igrali 2 godine i neam pojma zasto smo se vratili.. kao, kazbice nas ???!! sta da nas kazne?? da nas izbace i iste?? smesno.. treba pustiti fmp1 i fmp2, da zajednonsa zalizanim iz Mege igraju sami i odredjuju pravila.. cuj. kaznili Zeljka 4 utakmice.. pa mogu 104 dq ga kazne ako mi ne igramo tu Covicevu ligu.. i sta onda ?? NISTA... Samo treba izboriti ili platiti licencu za Euroligu na 5 hodina i ne igrati KLS a mozda ni ABA.. pa neka se igraju sami
D

Domaćin

pre 18 dana

Apsolutna podrska! Mrs u lepu vasu!
B

Burek

pre 18 dana

A da li je KLS bila Čovićeva liga kad ste je poslednji put uzeli ? Odgovori mi argumentovano
b

budvanin

pre 18 dana

Nevjerovatno! Covjek je suspendovan 4 meca jer su mu navijaci FMP-a pjevali Zeljko turcine ...
Z

Zaboravio si....

pre 18 dana

....nap...š se k...čine!!!🐴😁
N

NN7

pre 18 dana

Pa on je ovo i prizeljkivao,kad ga opet budemo metlali da ne bude prisutan,jadna cvekla 😁
N

Nemanja02888

pre 18 dana

Metlan si 15 puta zaredom 😂
@

@nemanja

pre 18 dana

I vi vise od 20 puta, tokom perioda od 10 godina...
:

:) :)

pre 18 dana

Konačno da se država povuče iz svega ovoga…neka Čović i Ostoja obezbede budžete, a država da uloži u zdravstvo, školstvo i ostale narodu bitnije stvari
G

Grujin

pre 18 dana

Sedi dole, pusti me da kažnjavam.
K

Kako kako

pre 18 dana

Pa ovo je nagrada za njega, neće biti novog metlanja.
N

Nemanja02888

pre 18 dana

Metlan si 15 puta zaredom 😂, FMP navijač ladno računa pobedu u utakmici koju su gubili dvocifrenom razlikom i pobegli 😂
R

Realan skroz

pre 18 dana

Ludo sve majke mi...samo ljudi skapirajte da se on ne cima i ne nervira kao navijaci oko ovakvih stvari...
c

c c c

pre 18 dana

Ucinili mu uslugu, ne zanima njega ni Srbija, ni srpsko prvenstvo, ni dobrobit kosarke... Bitanga obicna, koja prodaje m. za bubrege...
G

Gost56727

pre 18 dana

Kakvo lupetanje,pa druze da li si ti normalan!? Auuu kakvi su vasi mentalni sklopovi,nije ni cudo da vam je pudla legenda.Eto on radi za dobrobit kosarke,hahahahahah kakvi mozgovi,sacuvaj Boze!
Ј

Јован Јовановић

pre 18 dana

Партизан и не треба да игра то говно од лиге.
L

Logično

pre 18 dana

Što i da igrate, kad svaki put dobijete po ušima?! :)
G

Guh

pre 18 dana

Majstor za trosenje narodnih para
H

Hdkg

pre 18 dana

Privatna liga porodice. Najbolje vec upisite i za 2025 da je zvezda sampion, ne mora ni da se igra. Jadno i bedno u banana drzavi.
П

Па...

pre 18 dana

...ово се може назвати историјом. По први пут је Партизан кажњен због бахатости, надмености и самовоље. Грујин је херој, а КЛС институција.
N

Nidksm

pre 18 dana

Samo budala bi ponovo igrala to privatno takmicenje
J

Jova82

pre 18 dana

Ocito si ne obrazovan. KLS je Kosarkaska Liga Srbije ako ne igras domacu ligu ti nisi onda Srpski klub. Dve godine je sredio Ostoja vise nema! Ako neces domacu ligu idi u Hrvatsku pa tamo igraj!
C

Chicha59

pre 18 dana

Jova82.. ti nekome kzaes da je neobrazovan a pises NE OBRAZOVAN... u prvi razred osnovne da sevratis, zavrais a onda dodjes da komentarises... a i KLS nine Srpska liga i nije u nadleznosti Koaarkaskog Saveza SRBIJE, tako da, ako Partizan nece da igra tu ligu, biko ga ne moze naterati.. kazu ovde tvoji istomisljenici, prebacite Partizan u 5tu ligu.. ama, moze i u desetu ali ne mora da igra ni jednu...KAPIRAS ILI DA TI NACRTAM I OBOJIM da bi shavtio..tupane
T

TD

pre 18 dana

Zasto mi ne objavljujete komentar?
R

Rule55

pre 18 dana

Jos vise i vise i jače voleti ZELJKA OBRADOVIĆA.
К

Косингас

pre 18 dana

Воли се мајка, отац, жена, деца, породица... Отаџбина! Е, мој ти југословену, неће Фрањо из тебе никад изаћи.
R

Rule55

pre 18 dana

@kongi Voli i ti tvog Robija legendu ko ti brani, i onako ste mu davali podrsku i igracima Dinama pred trening, sta se ti sekiras sto mi volimo Obradovića koji je dao nasoj Srbiji mnogo medalja i uspeha.
S

Sale Kg

pre 18 dana

Sreća po nas, to je nekoliko metlanja manje na onih 8 do sad.
S

Sreća

pre 18 dana

Da nije Dule koji ih metla 15 puta za redom, idemo dalje.
S

Sale Kg

pre 18 dana

Sačekaj tek je počelo, ovo je 8 metlanja u 2 meseca! Zamisli dokle će ići niz kada se nastavi sezona. Samo što je Dule “metlao“ Zvezdu koja je bila na dobrom putu da nestane, dok se ovde metla zna se ko sa top 10 budzetom Evrolige.
@

@@@@

pre 18 dana

Rumeni je opljackao gradjane Srbije
A

Ahaaahhahaah

pre 18 dana

Koja komedija i cirkus, ahahahahahaahahah, kaznili Zeljka, ahahahahahah e komedije.
p

prti

pre 18 dana

Je l povukao tim ? Sto ne sme da se kazni Zeljko? Zbog udbe i ubistva zene nije bio kaznjen pa sad ne sme ni za ove stvari ili je nesto drugo u pitanju?
I

Igokea2

pre 18 dana

Isti je Ataman.
F

Figaro

pre 18 dana

Dosta je bilo vreme je da se vratimo u svoju postojbinu
F

Figaro

pre 18 dana

A oni otišli prvi, ljudi moji gde mi živimo...
C

Crazy North

pre 18 dana

Mi smo vratili, vi niste, tako da logika ti nije jsča strana. Mi smo čekali vas, ne vi nas...
N

Nije tacno

pre 18 dana

Mi smo cekali vas i vi niste dosli sat i po vremena, zasto lazes? Koliko smo trebali da vas cekamo, do pet ujutru?
A

Ahhahahaha

pre 18 dana

@krejzi Gde ste čekali u teretani i gledali cekali kada igraci Partizana stignu kuci, i onda izasli, ajde osvojili ste posteno sportski titulu zar je to bitno sad to.
B

Baxter88

pre 18 dana

Jaaaaaadan Zelimir, bas mi zaooooo
r

realnoX

pre 18 dana

Vreme je da predjemo da igramo A1 ligu u rodnom gradu
o

olee

pre 18 dana

ti si samo mala igokea
D

Djuradj

pre 18 dana

Silno takmičenje gde direktor prvo priča da svi moramo da poštujemo predsednika voleli ga ili ne, pa tek onda sportu, a tu je tek pogubljen i ne može da objasni ništa.
I

Igokea2

pre 18 dana

Nestace mu kazna kao rukom odnesena
G

Guh

pre 18 dana

Pa vi igrajte i dalje ovu smejuriju
I

Igokea Svilajnac

pre 18 dana

Nedaj se psima Ostojinim Rumeni,
I

Ima logike

pre 18 dana

Navijaci pevaju, ajmo kazniti trenera. Hhhahah mislim da u Gvatemali ne postoji ovakav cirkus 😂😂😂
П

Па...

pre 18 dana

... није кажњен због навијача, него због бекства.
Z

Znik

pre 18 dana

Samo kaznjavajte, kakav teror dozivljava covek jer je pristao da se suprostavim ovom zlu. Ali zato i jeste Najveci, kad svi drugi beze on je dosao i zalegao, svojim imenom i reputacijom da spasi sto se spasti moze. Mislim da ce na sve nacine pokusati da ucene Ostoju da otera Zeljka da bi mogli da uniste KK kao i FK. Siguran sam da bi klub bio ugasen do sad da se Zeljko nije vratio i spasio ga. Zato se ovoliko i trude da ga opljuju da izmisljaju neke astronomske plate i ostalo. Ne razumeju oni sta je ljubav prema klubu.
О

Ово је...

pre 18 dana

...обична бајка. Зна се ко га је довео и обезбедио буџет.
D

Da,da,da....

pre 18 dana

ljubav od par miliona,svakako, koliko li godina imaš ti....
V

Vasilis

pre 18 dana

Zeljko: ,,Nisam bezao ako ste to mislili, vrlo polako i oslobodjeno”.
х

хахаха

pre 18 dana

А што две године нису хтели да играју то ништа! хахахах
m

msm

pre 18 dana

Grujin i kk vesna covic mogu samo da pljunu pod prozor!
B

Burek

pre 18 dana

Hahahahaha šou si
S

SULTANUT

pre 18 dana

Njemu je ipak najvaznije da dobije drzavne pare
R

RealNo1

pre 18 dana

Коначно да га неко казни. Махалашко понашање "великог тренера". Можда по трофејима, али по понашању је на самом дну.
R

Raskoljnikov

pre 18 dana

Sa tim izrazima idi u svoje Sarajevo pa tamo komentariši, eventualno na klix tačka ba.
@

@raskoljnikov

pre 18 dana

Ако ти тако кажеш. 🤣
p

ppp

pre 18 dana

pa vi volite musu i vrabca
B

Bljuc

pre 18 dana

Pa kaznjen je i prosle i kazna nestala pre pocetka KLS, ahahahahah koja sprdacina, drzavni projekat radi sta hoce.
E

Ehh

pre 18 dana

Pa kaznjen je i prosle i kazna nestala pre pocetka KLS, ahahahahah koja sprdacina, drzavni projekat radi sta hoce.
R

Realan014

pre 18 dana

Znaci osvaja Partizan sledece sezone...
A

Ahahahahahah

pre 18 dana

U GLAVI SAMO Žoc!