Komentari na vest

Partizan dogovara dolazak najboljeg igrača Albe

D

Deki15

pre 2 dana

Ugnjetavani...vjecito
P

Pst

pre 2 dana

Nikako da se dotaknu prijateljskog kluba OFI. Sto se stidite procvrkucite.
S

Sid

pre 2 dana

A zasto se rekonstruise tim ako su sudije za sve krive, ne razumem. Neko je izgleda lagao sve vreme!
M

MNM

pre 2 dana

V hu
D

Djape45||

pre 2 dana

Dobro pojačanje, al da ulazi sa klupe.
j

jsd

pre 2 dana

Znaju li Zoc. Ostoja i Savic da postoji i srpskih kosarkasa. Raspad sistema.
S

Strahinja Ban

pre 2 dana

Nemaju oni lovu za domace igrace!
g

gost.123bgd

pre 2 dana

Da nisu igraci od Miska tesko
D

DUMRETE

pre 2 dana

Svi grobari odmah.
M

Moze

pre 2 dana

Posle tebe.
R

Reda 11

pre 2 dana

Jedna mala komparacija fudbal-kosarka. Sa jedne strane Dragan Stojkovic Piksi jedan od najvecih igraca Srbije Ikada. Kao trener nas odveo na dva velika takmicenja, doziveo neupeh na EP saglasni smo svi da treba da ode ma kako god se on zvao i kolika god je veličina. Sa druge strane Zeljko Obradovic tri godine sa ogromnim budzetom zvanicno 20 miliona evra ima 1 trofej. Ne uspe da osvoji cak ni ABA Super kup, izgubi od S.Centra. Nesretna Zvezda ga delje gde god stigne. Dovodi igrace ciji su ugovori bivali i po 2.6 miliona evra. Dozvoli mu se taj luksuz da dovede sta god pozeli u jednoj sezoni a vec u drugoj tj u ovoj koja sledi SVE IGRACE OTERA dovede nove!!! Sam izjavi "Ne zelim da zadrzavam nezdovolje igrace. ako igrac ima ogromne pare cime moze biti nezadovoljan TRENEROM! Koji klub u bilo kom sportu otera 15 igraca koje je LICNO trener birao a ne otera TRENERA? Sve domace igrace koje ima unazadio im karijere!! Andjusic, Avramovic, Vukcevic, Jaramaz, Smajlagic itd. Stranci beze od njega, Kaboklo, Dozier, Kaminski. Covek ubedi navijace da je veci od samog kluba,da to sto je on na klupi je vaznije od rezultata. Ubedi navijace da su trofeji nebitni vec je uspeh 11 mesto u EL. Ubedi navijace da radi u nemogucim uslovima a njegov predsednik izjavi da je budzet 20 miliona evra. Znaci imamo gore selekora reprezentacije koji je LEGENDA!! Ali zbog izostanka rezultata treba da ode. A sa druge strane covek TRI godine sistematski unistava klub, I njemu se veruje vise nego OCU!! Zeljko Obradovic je kao maćeha koja tuce tudje dete izivljava se, a otac gleda i veruje da je to za dobro deteta. ovde su navijaci Partizana ti očevi!!!
G

Ganeruu

pre 2 dana

Vise vi mislite o Zeljku nego mi, verovatno jer se plasite
b

bgcz

pre 3 dana

ne kažem da Zvezda nema veći budžet od Partizana, ali zašto nema transparetnosti u poslovanju oba kluba? time ostavljate prostora za manipulacije i mešetarenje. Gde je istraživačko novinarstvo? To su javni podaci, bez posebnih klauzula o zaštiti privatnosti i cifre moraju biti objavljenje. Zašto se ne znaju plate ni za jedno pojačanje Partizana? Nek su i 10 puta manje od zvezdinih igrača, pa da bar bude transparentno zašto kukaju. Kaži javno ako Braun igra volonterski iz ljubavi i za najboljeg trenera univerzuma, nije problem ali napiši cifru iz ugovora.
J

Jova82

pre 3 dana

to bi izazvalo jos veca sranja. Igraci bi se prvi bunili a tek mi navijaci, udarali bi i na svoje,Npr. Zasto Mitar ima 800 a igra losije od Vanje koji ima 500 to bi bilo totalno rasulo
I

Ivan3333

pre 3 dana

Ultra cirkuzant
0

099999

pre 3 dana

GURNEM TI GA MUTTER.🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹IIMATE FOBIJU OD METLE?
G

Grobarcina

pre 3 dana

Kada nam stižu Mirotić, Slukas i Hezonja, zna li ko???
В

Весна

pre 3 dana

и ја једва чекам да ми дође онај лепи мигрант што у Волту разноси пице....
G

Gost007

pre 3 dana

Kad ti mama uplati pare
P

Pedjahn

pre 3 dana

Pitaj Nebojsu kad ce da vam vrati nazad klub koji je kupio posle gasenja blazenopočivse Crvene Zvezde,mir joj i spokoj.
R

Radašin ovde

pre 3 dana

Ovaj će bide veliki pojačanje za nas. Sledeće sezonu igramo sigurni u top 8 evroligu. Šts se javljaju navijači efempea lel ste ljubomorni na Partizan koji je instritrucija za vas. Sveke sezonu ste na šesnesti mesto na tabelo u evroligu. Djabe se nadate jer Partizan ove sezonu će sve osvoji. A šta kaže doktor eksel tabelo jel se palite na zadnjo mesto u evroligu ahahaha.
H

Hgdbhc

pre 3 dana

Da je Vuk Karadzic ziv on bi izvrsio harakiri zbog tvoje pismenosti! I vi bre iz Mozzarta, sta pustate ovakve komentare! A jos ludji su mi ovi koji mu udaraju pluseve, a sta su razumeli, to neznam!
V

Vuk Stefanović Karadžić

pre 2 dana

“Ne znam” se pise odvojeno. Toliko o pismenosti obojice.
U

Ujka Zitko

pre 3 dana

Raspada se crno bela mezimica
P

Pa da

pre 3 dana

Platu necete da objavite
p

podesen

pre 3 dana

Sica neka, obrok u 4.juli ,mesecna bus plus i 50 000 din za hleba i tunjevinu.
P

Prdjahn

pre 3 dana

Pa iz Albe dolazi,znaci malo vise od Kenana iz prve petorke Olija.Jesi zadovoljan?
M

Mile led

pre 3 dana

Šta nam sve vredi kada titulu nismo videli 11 godina, više od jedne cele Decenije. Za 11 godina osvojili samo 1 Aba ligu i 3 domaća kupa.
G

Gost007

pre 3 dana

Ti je nikad neces ni videti zato sto si obican klosar
J

Jeli Mile

pre 3 dana

Zasto se zoves Mile led...da nije zbog zaledjene kkcz...sad si iznajmljen.
P

Perica1244

pre 3 dana

Titula u vašoj privatnoj ligi🤣🤣🤣
P

Polako covece

pre 3 dana

Razboleces se od tolike mrzlje i skupljanja negativnih emocija, prijatelju... Smanji dozivljaj malo i nadji malo zivota i van interneta. Na svakoj si vesti sa ovim nebuloznim komentarima...
b

bolje i to

pre 3 dana

nego da zaokruzujem 1 na izborima kao ti
U

Uuuups da

pre 3 dana

Zove se on i Decenijaš, Don Vito + još 1.000 nikova. Ne gledaj nik već prati liniju pisanja i kontekst. Pronaći ćeš podatak da su od, recimo 100 kom, jedno 30 njegovi. Čovek ima problema, treba mu pomoći.
P

Pedjahn

pre 3 dana

Mile pokusava da troluje ali ga genetika od tate i mame ogranicava poput trougla.
G

Grobarcina

pre 3 dana

Kidanje bre 💪💪
M

Megaloman

pre 3 dana

Ovde se načitah proročkih misli, posprdavanja, jačih trenera od Željka, kako je to mnogo slabije nego prošle godine itd. Ma, bravo. Ipak bih sačekao desetak pervih kola EL, pa da vidimo gde je ko. Niti mije želja da sprdam, niti da glumim budalu, komičara. Ono što vidim je da će Zvezda imati izuzetno jak tim i skup, Partizan je takođe na tom tragu, malo skromnije koliko vidim, ali verujem da će Žoc to utegnuti. Ovi koji su otišli čekani su 2 - 3 godine, imali su bljesak jednu sezonu, prosuli mleko i netom završene sezone počeli da jako padaju, gotovo svi. Bilo je vreme za reset i apsolutno podržavam to. Ako bih i ja da budem prorok predviđam siguran plasman oba naša tima u 10, pa čak i u Top 8. Prošla sezona je bila izuzetno loša, pa smatram da gore ne može. Potpuno iskreno, ne vidim veliku razliku izmeću 11 i 16 mesta.
D

DarkoSrbija

pre 3 dana

Iskreno i ja bi voleo oba tima u top 10,Ako uzmemo medalju na Olimpijskim igrama i nesto urade oba kluba u EL to bi bila super godina za Srpsku kosarku..pogotovo za dizanje popularnosti kosarke u Srbiji🍻
J

Jova82

pre 3 dana

Dokaz da ima normalnih ljudi i u crnom i crvenom dresu!
m

missisipi

pre 3 dana

Tako radi pravi klub, pojacava se sa nekim smislom, ne kao gospoda iz zeleznika koja se igraju menadzera i imaju neogranicen budzet pa daju Hteu i Najkiju, Svragelijama 3 miliona godisnje a zavrsavaju u EL medju 3 poslednja uvek
A

AV Partizai

pre 3 dana

Daj jos 30 miliona za naseg rumenka
S

Sferopulosov Fmp

pre 3 dana

Bolji igrač od Pantera, jeftiniji 9 puta, nije potrošač lopti, ne glumi zvezdu, baš kao i Lundberg. Rasteretili budžet, a već kvalitetniji na spoljnim pozicijama nego prošle sezone. Lično mislim da treba ostaviti Nanelija, jer će tek ove sezone biti pravi. Na centarskim pozicijama smo slabiji, jer je jako teško nadoknaditi Smajlija, Ledeja, Teistana i Kaminskog, a možda i Kabokla.
p

podesen

pre 3 dana

Jeste bolji od Panters ali kazes kako nadomestiti oflazsk Smajlija.Druze on inferioran kad igra protiv Ivsica dete od 17 g mu pravi malu decu.Tanaskovic je igrac za njega.
p

podesen

pre 3 dana

Jeste bolji od Panters ali kazes kako nadomestiti oflazsk Smajlija.Druze on inferioran kad igra protiv Ivsica dete od 17 g mu pravi malu decu.Tanaskovic je igrac za njega.
H

Hehehe

pre 3 dana

Novinari su izvrteli do sada jedno 15 igrača koji dolaze u Partizan po raznim portalima i promašili za svih 15. Shvatili su da Lundberg i Nilikina dolaze u danu kada su njih dvojica potpisali. Što znači da se u Partizanu sasvim dobro radi, ne cure informacije, klub sigurno neće imati samo 5 igrača u ekipi, tako da, opustite se i gledajte kako novinari nastavljaju da promašuju.
P

Pa da

pre 3 dana

Platu necete da objavite
П

Пијани брка

pre 3 dana

а јел хоћеш Ти да зарадиш 50 евра??После Ти и такси позовем...
B

Budimo realni

pre 3 dana

Nedostatkom predznanja dolazi se do olako napisanih stvari, ne samo u komentarima vec kao sto je decko koji vodi podkast, Pavi s punim pravom tada tvrdio da je Plej Zvezde iz Australije velika prednost u odnosu na Exuma. Znamo kako se dalje zavrsilo. Sterling je vece ime u svetu kosarke od Moneke-a svidelo se to nekom ili ne. Ja bi prvi platio da dodje Moneke ali on je decko sa sezonom jednom dobrom iza sebe dok Sterling ima ozbiljnu kosarku u svojim rukama i na svojim ledjima. Daleko je od loseg igraca a svoj potencijala kada bude igrao u konkuretnoj ekipi kada se protivnicke odbrane nece zasnivati samo na njemu ce pokazati tek koliko moze.
P

Pavi?

pre 3 dana

Brt, ko je Pavi?😂😂
T

TRUST THE PROCESS

pre 3 dana

???, MARINKOVIC, KLAJBURN (LEMB), MONEKE, ??? /// NILIKINA, LUNDBERG, ??? (MATEUS), ??? (ALEN), ??? /// SMIT, LAKIC, NAKIC/TRIFUNOVIC, ???, KOPRIVICA
0

0211

pre 3 dana

Ceo sastav 😂
I

I onda

pre 3 dana

po deveti put METLA!
3

369963

pre 3 dana

Zdravo 3+3+9 (kameleon);stvarno si previse informisan I intrigantan. Xnas sve a neces da kazes I samo lupas rebuse. Ko li te samo informise, a redakcija neinformisana??
T

TRUST THE PROCESS

pre 3 dana

@I onda, tebi u pedu!
A

AVAXED

pre 3 dana

Opet nista plata a? ok bitno da se zna koliko ima zvezdin domar. poz
M

Majko sveta

pre 3 dana

Da li si usao u ovaj clanak i potrosio 5 min svog zivota da bi video kolika je Sterlingova plata.
p

pravo pitanje

pre 3 dana

Odakle pare?
N

Ne, pravo pitanje je

pre 3 dana

Odakle vama pare?!
n

navijači

pre 3 dana

od navijača brt. vi to nemate
m

merllin_pfc

pre 3 dana

Fmp 2 vise prati prelazni rok Partizana nego svoj. Kako se pojavi koja vijest o Partizanu ili Zeljku eto ih u ogromnom broju. 🤣🤣🤣🤣
P

Pravi igrac za jsd

pre 3 dana

https://www.youtube.com/watch?v=4l4YNisqCu4
h

humska pfc_pfc

pre 3 dana

Shvatite vec jednom da ne dovodi Ostoja igrace ili bira kako god hoce te, vec Obradovic.. Partizan ima manji budzet od zvezde, ako gledamo sta je drzava dala 10 miliona manje.. zvezda je dobila 6 m od drzave samo na kraju sezone.. Verujte Obradovicu imace mo paklen tim
S

SSSR

pre 3 dana

Zaključak: za potpuni KRAH je jednostano kriv OBRADOVIĆ ŽELJKO.
B

Boners

pre 3 dana

Naravno, 12 miliona je manje od 20, posebno ako placas Pantera i Obradovica mimo tih 20 milijona. Vi sve privatne sponzore, takve koje ni dinar ne zarade mimo poslova sa drzavom.
I

Ijuu

pre 3 dana

Drzavna ljubimica rezima partizanka samo dovodi ove domace igrace , Resio Ostoja da napravi Rumenku 12 srpskih igraca :)
S

Sssss

pre 3 dana

Admin podgni malo kriterijum komentarisanja.Sve sami diletantski komentari navijackih fanatika.Odlicno pojačanje...ima kapacitet da ponovi Panterovu najbolju sezonu.
F

Figaro

pre 3 dana

Suteri su nam preko potrebni a Brown ima sasvim solidne brojke. 🔥
Х

Ха ха

pre 3 dana

30% за 3 је далеко од солидне бројке
Z

Završiće

pre 3 dana

U džepu Branka Lazića, kao i panter.
3

369963

pre 3 dana

Ostoja , kako mislis da rasprodas Arenu?Kome ce Zelimir da se izvinjava? Kako ce to da podnese najbolja publika na svetu? Ostoja, samo mislis na sebe. Oces da se svadjas sa svima pa cak i sa Miskom. Ostoja , stavi prst na celo ZADNJI JE CAS?
h

humaka pfc_pfc

pre 3 dana

Ne dovodi Ostoja igrace nego Obradovic gluperdo jedna.. Takvi kao ti nam i ne trebaju na tribini.. Jel znate vi da razmisljate svojom glavom, ili je i vama isprana od strane nekih drugih pa Ostoja, Ostoja.. Ostojin Partizan igra EL i zabole me kome on pripada.. Da nije Oatoje ne bi bio tu ni Zeljko.. I utuvite vise u glavu igrace bira Obradovic i Savic, a ne Ostoja..
3

369963

pre 3 dana

Zdravo 3+3+9, koji se stalno prestavljas razlicitim korisnickim imenom. Stvarno sam iznenadjen tvojim nivoom kosarkaskog znanja I nivoom obavestenosti.
0

09999

pre 3 dana

I NJEGA CEKA 🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹
i

imas li neki drugi

pre 3 dana

emotikon? Ili stavljas samo ono sto volis da gurnes sebi u straznjicu?
G

Guh

pre 3 dana

15-0🥱
П

Па...

pre 3 dana

...22-0 у време када гробари нису пратили кошарку.
@

@pa

pre 3 dana

A ti si pratio kosarku 1946? Hahhaha verovatno imas clansku kartu sa tribine Kalemegdana? 😂😂😂😂 imas 12 godina, internet ti mama uvela pre 2 godine hahah
S

Sledi kraj

pre 3 dana

Rumeni osiromasio ti nesto bankomat, sve sto je trulo i vestacki ima svoj kraj sekto crna :)))
M

Mile led

pre 3 dana

Pa zato je vama 2011 otkucalo a izgleda je potrebno i u fmp 2
a

auh

pre 3 dana

Turcinela se malo zaigrao
M

Mile led

pre 3 dana

Kalinicu ti si?
S

Sa vomke ti

pre 3 dana

Voli ona rumenka...
В

Весна

pre 3 dana

хммммм....Турчинела се римује са оним што волим да грицкам....
B

Bunt

pre 3 dana

I Kk je zreo za bojkot, krenuli da rade isto ko u fudbalu.
I

Igokea2 raspad

pre 3 dana

Vido zeljka ko da se slogiro
3

369963

pre 3 dana

Ostoja gde su,Djejms, Silds,Hezonja, Motli, Tavares, Ibaka.....???? Koliko se secam svi su izrazili zelju da igraju kod Zelimira da usavrse svoje karijere??? Ostoja oglasi se.
@

@brojilo

pre 3 dana

Svi su nas odjavili i otisli kod prelepog Nese i Vesnice u Zeleznik, zna se ko je kralj 17tog mesta.
c

c c

pre 3 dana

Kamerun 2.0
P

Prosecan zvezdas

pre 3 dana

Kako bih voleo, makar na tren, da dodirnem tuki velikoga Zeljka...
В

Весна

pre 3 dana

веруј ми да му је тврд!!!!
b

b200

pre 3 dana

😂😂😂😂
X

XYZ

pre 3 dana

Mi smo musavci najisfrustriraniji, najbolesniji! FMP, FMP, FMP!!!!
R

Realno samo

pre 3 dana

Partizan je skroz promenio pravac i to mi se ne svidja nikako. Definitivno sa Bongom i Braunom klub ne moze napasti dalje od osmog mesta. Realno ceka se tu prva opcija spolja, čeka se trojk, četvorka i vrv 2 petice ali generalno šaroliko i tanko. Doduse za ocekivati je da ove godine Virtus, Baskonia i Makabi ne udju u top 10, a da ih zamene Milano, Partizan i fmp. Za sada se previse okleva, opet stihijski, bezvoljno. Propusteni su Melli, Nibo, Motley, Dorsey…
Р

Реално...

pre 3 dana

... Партизан Топ 16 и то можда. Титуле ни под разно.
A

AVPartizai

pre 3 dana

Iscrpeli smo ceo bankomat pa sad samo mozemo ove crne za sektu iz lijepe nase
P

Ponajbolji

pre 3 dana

Iz Albe, Bajerna, Zadra. Pa to ekipa za top 18??? Daj Željko nekog sa F4 kao pre 3 godine, vikaćemo Učiću šećeru.
@

@ponajbolji

pre 3 dana

e ajde vi orani i gutani sa severa da prozivate nekog o pevanju? hahahahhhaaha cutite kao devojcice. Cuj kao, devojcice jedne sa suknjicom
M

Mile Zeleznik

pre 3 dana

Cak i sa 5 puta manjim budzetom kao i prosle godine u odnosu na fmp, opet cemo biti bar 5 mesta ispred njih, jer u Evroligi ne moze posteni nebojsa da delegira svoje sudije. Jos ne upoznah navijaca fmp-a koji ima IQ veci od sobne temperature!!!
o

osmica

pre 3 dana

I u EL bolji medjusobni skor ;)
П

Па...

pre 3 dana

... прошле године сте имали Топ 8 буџет у ЕЛ, а јуначки изборили Топ 12 и финале КЛС.
S

SSSR

pre 2 dana

Mile Zeleznik@Pao Boltauzer,pao sistem.E tu treba moj MILE IQ.
n

nema frke

pre 3 dana

Posto su navijaci igokea2 Oran Gutani sa nivoom sobne temperature ponovo ce da poveruju gospodinu Obradoglu

ROSSONERO97

pre 3 dana

Entilikina? Ozbiljni ste? Idite pogledajte kako on izgovara svoje ime pa se vratite
3

369963

pre 3 dana

Oko nove godine najavljivan bum, najbolji kosarkasi Reala, Monaka, Armanija, Fenera,Bajerna ... a sad najbolji igraci, Igokee, Zadra, Albe , Virtusa ..... STA SE TO DESAVA ZELIMIRE????
R

Realno samo

pre 3 dana

Desava se to da ti citas Informer i Telegraf. Desava se to da ti je Telegraf sredstvo informisanja i desava se to da ti je nivo intelekta na nivou jeremicke i sarape. Nista drugo.
t

tupane

pre 3 dana

Be sećam se Želimira da je ikad najavljivao bukove
K

Kop

pre 3 dana

To su mediji najavljivali
R

Ružičaste naočari

pre 3 dana

Sponzor pokušava na sve načine da popravi sliku o pojačanjima koja stižu u Partizan. Zato kad pišu o njima tu su epiteti kao "svetski prvak", "najbolji igrač" , "veliko pojačanje iz NBA". Naravno obavezno se ubaci i ime Željka Obradovića u celu priču, jer eto ne može da škodi. To prolazi kod većine navijača Partizana koji su ionako navikli da po svoje mišljenje idu kod Tegija, Ostoje i sličnih likova. Međutim oni inteligentniji među njima vide šta se iza brda valja.
S

Srki987

pre 3 dana

Vidimo, valja se nova metla 😂
G

Guh

pre 3 dana

Vi da ste inteligentni ne bi vam najveće legende kluba bile Čović, Ivan Marinković, Djuka Bizon, Sarapa, Jovana Jeremić i slični.
p

prti

pre 3 dana

Sta se valja ? Pa ovo sve sto je doslo do sad je pomocno osoblje tj drugi tim. Nudilo se 7m Hezonji nije da se nema nego i nije neki veliki izbor. Juri se Klejburn u top 3 na svojoj poziciji godinama unazad, Milutinov top 3 centar, Loyd, Moneke, Goas sve ozbiljna imena EL. Rebild se radi zbog koksa koji se povukao trenera izuzetno jako i voza ga i dalje i onda imas Avramovica koji se okrenuo Bogu jer cega se nagledao bilo je ili ili a stranci su svi do te mere bili sokirani da su se razbezali a nije da nisu naviknuti na lakse stvari...

Dezurn1_Kr1vac

pre 3 dana

Suva inteligencijo , prosvetli nas molim te i reci nama koji nismo toliko inteligentni sta se to tamo iza valja ?? 🤔

ZetaReticuli

pre 3 dana

@Dezurni krivac, evo ja ću da se umešam. Najbolji igrači ne žele kod velikog trenera Obradovića, jer ko je lud da trpi maltret i omalovažavanje, kad na drugom mestu za slične pare ti ljube stope. To im potvrđuju redovno i Panter, Ledej, i svi ostali koji su pobegli glavom bez obzira. Zato se dovode ovakvi mediokriteti, koje morate da preplatite da bi trpeli vašeg voljenog tlačitelja.
@

@zeta

pre 3 dana

Ima istine tu ali ne potpuno imaju uticaj i mediji. Strani mediji poslednjih 3 meseca se bukvalno podsmevaju prt naravno evo Panter ode odmah nekoliko dana kasnije prica kako nije sve bilo kako treba, Zek intervju Srecan sam sto sam se vratio. Ovo je vreme medija svi citaju, svi slusaju, svi se prave da sve znaju..
W

WhoAmI

pre 3 dana

Sa kim planiraju da igraju KRK i KLS
i

istinaa

pre 3 dana

Sta ti mislis sto su ovoliko prozivali ta dva takmicenja da bi sad mogli da bojkotuju i da ne igraju i dovedu legiju stranaca

Toto-ko-tunjo

pre 3 dana

Imaju malog Nakića, bar u najavi. 🤷🏻‍♂️
@

@KOSTUNJAVKO TOTO

pre 3 dana

A ti imas zenska ramenca, pa cak ti i emotikon ima zenska ramenca ahahahahahhaahaha pa ti si hit ahahahahahahahahaha ahahahaahhahahahahahahahaahahahahahaha
G

Ghost5

pre 3 dana

Prvo sam pročitao komentare dole ispod, pa da malo pojasnim. Ovo sam napisao već pre nekoliko dana, Sterling Braun je jedini slobodan igrač u Evropi koji je pojačanje. Nba kalibar, sa mnogo utakmica u najboljoj ligi sveta, odličan šuter. Da vam ne analiziram detaljno, većina je košarkaški nepismena. Odličan posao Partizana a kome nesto nije jasno, neka pita pa cu rado pojasniti. :)
p

pitanje

pre 3 dana

Kada je vec utihnula prica sa Zvezdom i CMM zar nije bolje njega da pojurimo i umesamo se u trku umesto Sterlinga?Da se vidi i Okobo , PJ Shorts, Chris Jones..
Х

Ха ха

pre 3 dana

Са 30% за 3 и 40% за 2, није ни испред зграде најбољи шутер
G

Ghost5

pre 3 dana

Ja licno ne volim CMM. Mislim da je imao sezonu života u Baskoniji i mišljenja sam da on nema kapacitet to da ponovi. Ali stvarno je odigrao sezonu iz snova. Igrac bukvalno bez suta, plej koji se muči da pogodi bacanje, o trojci da ne pričamo. Pojurili bi njega evropski velikani ali očigledno je procenjeno da on nema kvalitet da ovako igra u kontinuitetu, a činjenica da se nigde nije zadržao duze od jedne sezone govori sama za sebe. Karijera ako izuzmemo poslednju sezonu vrlo skromna, nije izabran na draftu itd. Braun nije idealno rešenje ali ponavljam, jedini igrac u Evropi koji je pravo pojačanje, a isto kao i ti, i ja očekujem vrhunskog pleja, Braun svakako nije plej.
А

Ајде

pre 3 dana

Појасни мени, пошто статистика каже другачије
r

reb8888

pre 3 dana

...zeljko se bas primio na ove visoke bekove...
@

@reb

pre 3 dana

A tvoja stara na Zeljka i samo Zeljko u glavi po ceo dan. Pa preslo i na pritupastog sina...
@

@ @reb

pre 3 dana

...pravi primer suve inteligencije. bolje se ostavi komentara i idi uci da popravis onog keca iz matematike u avgustu :) a inace, ne spadam u te koji bi voleli da im zeljko uglavi, i to sto mozda imas tih sklonosti, ne znaci da su svi u tom fazonu...sa bilmezima ne mozes lepo. ne shvataju bez prevodioca.
В

Весна

pre 3 dana

не волим Албу из Берлина,али волим у Берлину-Александар Плац,много сам пара тамо зарадила...
K

Koliko

pre 3 dana

...moraš da budeš bolestan....
b

besna

pre 3 dana

njakala sam ko magarica :D
A

Ako si...

pre 3 dana

....prijatelju njači i dalje,mislim to si ti...
M

Milojko Arsenić

pre 3 dana

Sledi kraj ovom drzavnom projektu
P

Pre svega

pre 3 dana

Ze zoves Milojko, je l treba dalje nastavljati?
b

bljak

pre 3 dana

Ala se trpaju pare u partizanku
@

@bljak

pre 3 dana

ala se trpa sve i svasta u onu sto te okoti.
9

970

pre 3 dana

Braun je zavrsen, ceka se samo objava, sutra u 12 ce biti on i bonga predstavljeni! Odlican igrac strpljiv zna da pogodi! Bas ono sto treba Partizanu.
E

Evo ga....

pre 3 dana

....čist poznavaoc prilika u partizanu i na tržištu inače budući menager,čovek koji lično menja Miška!
@

@evo ga

pre 3 dana

Jel te vise bole sto dolaze u Partizan ili si jednostavno besan od jutros, vrucina, posla nigde, botuje se za sendvic... tesko je to :)
G

Gosthjk

pre 3 dana

Navalica ucveljenih sa RSBa i ostalih iskompleksiranih bez kluba krece za tri, dva, jedan... a vec vidim da je pocela. Gde vide KK Partizan tu kompleks kulja kao vulkan podno Vezuva svojevremeno.
S

Samo pati

pre 3 dana

vidimo kompleks na vestima reprezentacije mukice male isfustrirane 🧹🧹🧹
K

Kako si...

pre 3 dana

...tabože duhovit,načitan pride, molim za jedinku sendvič!
@

@kako si

pre 3 dana

"Taboze"??? Pravi primerak orana i gutana sa tribine severne.
G

Gosthjk

pre 3 dana

Ako sam ja jedinka, onda si ti trepljar. Ma kakav trepljar to je slozeno, ti si amebica, blago zaostala za svojom generacijom amebica :D
S

Stiže....

pre 3 dana

....sendvaja za amebu....
v

vujamat

pre 3 dana

Ja vidim da ste obadvojica tipicni "krebili", nastali ukrstanjem kretena i debila
J

Joksa1986

pre 3 dana

Braun ne da nije najbolji igrac Albe vec nije ni najkorisniji igrac, prvo Tilman je po svim parametrima prvo ime Albe, drugo ime od koga zavisi igra Albe dosta vise nego od Brauna su mladi Italijani Spagnolo i Procida, da bude jos gore Braun nije ni najbolji suter tima jer po meni u Albi igra najbolji bijeli suter u Euroligi a to je Mat Tomas...Hermanson je neko lo donosi asiste i odbranu. U prevodu Braun je rol igra , Amer koji je dio tima i kao takav bi bio jako koristan Partizanu, ali ne treba uporedjivati i po meni Braun je vise 3 nego 2, nedostatak centi pa ga napadaju ledjima dosta ga zidaju ali ima raspon ruku i igranje odbrane je kod njega samo pitanje zelje i volje. Po meni bolji dosta suteri od njega su i Naneli, i Mur a i Dozier a pogotovu Avramovic, Andjusic i Smit.
G

Gosthjk

pre 3 dana

Ok boli, frustriran si, sve je to ok i razumljivo. Ali da si tolika hodajuca frustracija? :D ovi komentari efenpeovaca su jaci nego bilo koja komedija. :DDDD
G

Gost most

pre 3 dana

Evo opet ista priča. Ni jedan komentar o igraču i njegovim kvalitetima. Ili žalopojke i lamenti nad panterom, ledejem i nanelijem, ili divljanje botova iz železnika koje veze sa sportom nema, kao ni njihov klub, al' to je druga priča... U svakom slučaju, igrač ne spada u "gornji dom EL", ali je sasvim solidan. Korektan potpis. Ništa manje ili više od toga. Pozdrav svima.
E

Enzo

pre 3 dana

mislim da bi to bila greška, kao zvezdaš pričam. nekako mi delovao kao siledžija za šut previše
m

mixM

pre 3 dana

Bice borba sa fmp-om, Albom i Asvelom za 16.mesto.. Jasno je kao dan, zbog vredjanja svevisnjeg klub je ostao bez sponzora, ostao je na nama navijacima Partizana.. i bolje da je tako!!!
M

Milojko Arsenić

pre 3 dana

Sledi kraj ovom drzavnom projektu iz Laktasa ,samo polako , Ima boga
N

N P

pre 3 dana

Bog se piše sa velikim B! Sitnica...bitno da ga pozivaš... Koliko ovde ima kompleksa, gluposti, neznanja i zlobe...ee moj narode, moja Srbija. Zvezdo silna, od Boga nebeska, sa parama za KiM, što nisi državni projekat,a imaš skoro duplo veći budžet od države... O čemu se ovoliko raspravlja kad je sve jasno, samo treba prosečan um da shvati i bude objektivan, realan ( normalan ). Tužno...
u

uterak

pre 3 dana

tko je stavio toćku na crno bili svit a. tegi i grba b. dulo salo i salo c. rađa kukoč i hezonja d. žoc zoran i ostoja e.dr nebojša iz željeznika
Z

Zlo Srbije cz

pre 3 dana

Jel nsme da se ponudi novi ugovor Naneliju, zna li se sta?
d

dakle...

pre 3 dana

Da se zamaskira debakl u fudbalu na EP sultan odresio kesu za mezimce pa im dovodi sve najbolje igrace iz EL timova ne zaleci novca ovog preglupog naroda !!! Sto si neuspesniji to vise napredujes i dobijas jos vise para..Najbolji promer napredni Zocara koji je izgubio sve sto je mogao ali dobija sve vise i vise..I tako u nedogled...
d

dr nebojša čović

pre 3 dana

zadovoljan sam prelaznim rokom kk paltizan
D

DraganKojic

pre 3 dana

Jel moze neki belac ?
M

Milojko Arsenic

pre 3 dana

Sledi kraj ovom drzavnom projektu iz Laktasa ,samo polako , Ima boga
h

heroj

pre 3 dana

Svi su krivi samo cvekla nije
A

Aqa

pre 3 dana

Ugovor za Dzejmsa Nanelija!!!!
9

9ok

pre 3 dana

nije valjda da cveklimira izbjegavaju
@

@9ok

pre 3 dana

Ma kakvi pa tvoja stara ne izbija iz stana coveku, ne moze da je najuri, jos, pa jos pa jos Zelimireeeeeeeee
J

Jtd

pre 3 dana

Isti hr amerikanac od prosle sezone, a ako je vec neko iz albe Olinde je pet puta bolja opcija
K

Kop

pre 3 dana

Ako se već oslobodiš velikih ugovora od Ledeja i Pantera logično bi bilo da dovedeš dve bombe!! a to ni navidiku. Užas će biti ovaj prelazni rok!!
u

uplakano grobarčeee

pre 3 dana

Željko i Zoran rade u tišini
п

паћино

pre 3 dana

Ужас.. кога ми доводимо. Одлободиш онолике паре од пантера и ледеја и доводиш полупаног играча
D

Daj bre...

pre 3 dana

...zašto tako,koji novac od pantera i ledeja,kada kažu da su igrali iz ljubavi?
r

rea

pre 3 dana

Ovaj igrač ima više odigranih NBA mečeva nego Panter sekundi. Veliko iznenađenje je bilo kada se on otisnuo u Evropu prošlo leto i obzirom sa kakvim igračima je igrao u Albi, sezona mu je bila više nego korektna, sobzirom da je prva van NBA.
P

Pa...

pre 3 dana

....zar panter i ovaj prljavi šorc nisu igrali iz ljubavi prema tatku,kakve sad uštede....
S

Samo kradite

pre 3 dana

Samo neka Drzavna mezimica Igokea2 trosi narodne pare. Neograniceni budzet je to
Z

Zbsjs

pre 3 dana

Ako smo mi drzavna mezimica vi ste opozicija onda 😃😃😃
P

Perhane

pre 3 dana

Crvena zvezda Beograd FMP Železnik IDEA kao 16. plasirani tim nije zaradila ni cent od Evrolige. Pravo pitanje je odakle vama pare, od MVPa bruke zvane KLS?
B

Bata Brka

pre 3 dana

Zna se dobro ko ovde voli da krade..samo pitaj svog dr Nebojšu..tako da nemoj nas u isti koš sa vama..
W

Ww

pre 3 dana

Timan je najbolji igrač Albe. Ako i ovaj dolazi onda smo zvanicno propali
2

24.232

pre 2 dana

Nisu culi za Timana. A ni gledali. Da jesu znali bi...
M

Ma samo

pre 3 dana

Sipaj drzavo...
L

Lom

pre 3 dana

Biće nam ekipa sprdnja, kakav bre braun, bonga, onaj francuz, užas!!!! Spominjacete Pantera, Ledeja, Nanelija!
Б

Браво...

pre 3 dana

...напада се Топ 16.
z

zvezdAV srbijAV

pre 3 dana

Ja bih te zamolio da ne provociras, zna se ko je cuvar vatre 16tog i 17 mesta, ko je najpoznatiji klub koji igra EL a ne pali se na nju, jedan jedini kkczbgdfmpdivaradnickibasketivololaribar
А

А...

pre 3 dana

...зна се и ко је био последњи у ЕЛ три пута и последњи у ЕК. То ће бити заувек забележено.
r

reMa reCa

pre 3 dana

Sastav od domaćih igrača 😅

Realno123

pre 3 dana

plati porez ostojaaaaa
B

Bljuc

pre 3 dana

Zlo Srpske košarke i kamerun
@

@bljuc

pre 3 dana

Tvoja stara tvrdi suprotno. TVRDi, razumes? :D
P

Po ovim

pre 3 dana

Pojacanjima do sada, vidi se da je katanac neizbezan.
I

Iluminato

pre 3 dana

Najbolji igrač Albe bio je Johanes Timan, informišite se malo i nemojte samo lupetati.
P

Pfc

pre 3 dana

Po statistici ne bih rekao.