Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet će sve tri utakmice finala sa Zvezdom moći da igra u Areni, ali datumi su i dalje problem

b

biče dosta

pre 11 meseci

četiri utakmice....🏴🏳️🏴🏳️🏁
а

али

pre 11 meseci

Партизан изгледа има само једног навијача, пошто је све коментаре написао исти тип и двеста пута поновио реч "кукумачете". Ваљда је то једина сложена реч за коју је чуо, мада непостојећа.
F

Fenomeno

pre 11 meseci

Niti je Arena Partizanova niti je Pionir Zvezdin. I jedni i drugi su tu samo podstanari onoliko dugo koliko plaćaju. Rajko Mitić je Zvezdin, i samo Zvezdin i samo tu se može reći da je Zvezdin teren, a Pionir i Arena su državne dvorane. Sa tim u vezi nije mi jasno uopšte šta su ovi toliko zakmečali da moraju igrati domaće utakmice u Areni,baš kao da su oni tu navikli igrati, 50 ak godina najmanje.. Na kraju krajeva hiljadu puta se dokazalo da je Pionir mnogo mnogo bolji za atmosferu... Akustika itd...
p

pa reko sam

pre 11 meseci

partizan?pa nije samo on domacin.
L

Logitech

pre 11 meseci

Kad pocinje prodaja karata?
A

Ab

pre 11 meseci

Prvo pobjegneš sa terena da bi izbjegao još jedan poraz u borbi za trofej i to ne bilo koji neko TROFEJ PRVAKA DRŽAVE!!! Pa onda sljedeće godine ne "pošalješ papir" u roku i opet ne igraš NACIONALNO prvenstvo!!! Razvlačiš seriju protiv Studenata 15 dana... I očekuješ da će KLS i Zvezda da sve to posmatraju njemo i štimaju se prema vama?!? I navijači Partizana na sve to gledaju kao na najnormalniju stvar??!! Pa stvarno su za dijagnoze...

DžoniRS

pre 11 meseci

Eee, mora da shvatiš, razumeš i prihvatiš nešto o navijačima Partizana, kao i o njihovom klubu. Njima je sve okej dok god je Zvezda oštećena na neki način. Nemaju oni osećaj za fer plaj, za pošteno, ama baš ništa sportski.
d

danilo_echad

pre 11 meseci

Niko u ovoj situaciji nije 100% kriv ili 100% nevin. Generalno se gleda da jedni drugima uvale kosku i podmetnu nogu. Naravno, postoji ali. Partizan, Cedevita i ABA Liga su se u hodu dogovarali oko termina, onako drugarski. Partizan da ne bi igrao u Pioniru i Cedevita da bi prvo završila obaveze u slovenačkom prvenstvu. Dakle, ako jednom timu izađeš tako u susret, moraš i drugom. Zvanično KLS je prvi izašao sa terminima, pa tek onda ABA Liga. Nezvanično se pričalo o mogućim terminima u ABA, ali te "ljubi brat, završićemo" priče ne mogu da prođu i pravno gledano, KKCZ je ovde u pravu i podržavam da istera svoje! Zoran Nikolić možda ima više uticaja u Evropi, ali u Srbiji nema. Milija Vojinović tek nema legitimet jer jedno misli, drugo priča i treće radi.
K

Kako

pre 11 meseci

Cedevita zavrsila obaveze u prvenstvu zar nije 1:1 sa Heliosom?
d

danilo_echad

pre 11 meseci

Nema veze što je 1:1. Cedevita je prvo imala zakazane utakmice u slovenačkoj ligi i ABA Liga nije mogla tog dana da zakaže utakmice protiv Partizana, što je Partizanu odgovaralo da ne bi igrao u Pioniru, već u Areni. Jel ti odgovara ovako?

Dezurn1_Kr1vac

pre 11 meseci

KLS je prvi izasao sa terminima . Tacno ! I molim te reci mi kakvi su termini bili ?! Da se prvo odigraju utakmica finala ABA a da tek onda se igraju utakmice KLS i u cemu je onda problem ??
K

Kako

pre 11 meseci

Nema meni sta da odgovara, ako je mogla Cedevita uporedo da igra i slovenacko prvenstvo i Aba ligu sa Partizanom, moze tako i Zvezda da igra, a ne da kukumace da nece da igra Aba dok ne zavrsi prvenstvo, ako mogla Cedevita koja se nije bunila, valjda moze i Zvezda.
K

Kako?

pre 11 meseci

Pa sto vi niste igrali Kls i Aba uporedo?Pa sto niste igrali EL i Aba uporedo nego kukumavcete igrate 15 dana sa SC, i 15 dana sa Cedom.?
K

Kako

pre 11 meseci

@Kako? Nimo igrali zato sto smo usli u top8, kao ni vi sto niste igrali 2016 kad ste igrali isto top8.

Da se prisetimo

pre 11 meseci

@ Za Kako? | Zasto prebacujete nama sami kazete da smo za vas strano telo vi ste pravi Srpski klub tako sebe zovete i borite za interese domace kosarke pa kad niste nista napravili u Evropi igrajte Super ligu sa ostalima. Rekao davno i Stanoje za fudbalske nase klubove inace trener koji je sebe potpuno diskreditovao i kompromitovao ali tada je jos bio dobar i ta mu je bila prava pa kaze: ,,pomozite domacem fudbalu na nacin sto cete nesto uraditi u Evropi borite se na taj nacin a ne samo nekim napadima saopstenjima itd"
z

zvezda 91

pre 11 meseci

Igrače dve, jer će biti 3:0 !
F

Factor X

pre 11 meseci

ja mislim da ce Zvezda dobiti jednu i da ce biti 3:1
r

reb8888

pre 11 meseci

...sedma utakmica denvera i majamija, ako do nje dodje se igra 19. juna...16 ekipa u plej-ofu na 4 dobijene + regularni deo + plej-in turnir...
P

Poenta?

pre 11 meseci

Daj objasni pošto ovo nema veze sa nba
d

d. g.

pre 11 meseci

Pišete NA SVOM TERENU u Štark areni. Od kada je Štark arena vlasništvo jednog kluba?
P

Pa

pre 11 meseci

Na svom Partizan je tu domacin, Zvezda je u Pionir domacin sta ti tu nije jasno?
d

d. g.

pre 11 meseci

Niti je Pionir Zvezdin, niti Štark arena Partizanova već je onog ko je zakupi i plati.
P

Pa

pre 11 meseci

Partizan je zakupio na 5 godina Arenu, za Zvezdu ne znam.
Ј

Јосиф

pre 11 meseci

Можете ви да пишете и причате до миле воље, став клуба је јасан! Приоритет је КЛС! Да ми прво узмемо дуплу круни у својој авлији, онда може и финале АБА, које сем престижа недоноси ништа, друго, јер оба финалиста имају позив ЕЛ за сезону 23/24,тако да регионални првак незначи много али се зато домачим трофејима исписује историја сваког клуба. Позз
M

Ma

pre 11 meseci

Moze njima da bude prioritet sta ona samo hoce, sva ovlascenja su na Aba ligi, jer su su ovi iz KLS sva ovlascenja prebacili na Aba ligi, ali bice nekog kompromisa sigurno, tipa 12 KLS, pa 15 Aba, pa 18 KLS, pa 21 Aba i tako na 3 dana.

Sliks17

pre 11 meseci

Po tvom stavu si ispao samo pglu, jer niste ni igrali KSL prosle godine, pq samim tim ste neregulatno i u ABA i u kupu Srbije.
m

m@jstor

pre 11 meseci

Svakako ce proci fmp desetkovanu megu, posle ni ne moraju igrati cz i fmp jer se zna konacan ishod. Postoji li liga na svetu gde je prvaku potrebno samo dve utakmice do trofeja, cak i u kup takmicenju se igra vise utakmica.

Sliks17

pre 11 meseci

Pa da ste se pojavili mozda bi znali ovako ostace misterija...
E

Emperador

pre 11 meseci

Od svega bice sledece: zvezda ne moze da igra dve utakmice istog dana i tuzice aba ligu za namestanje datuma u dogovoru sa kk partizanom. Aba liga ce biti suspendovana i nece imati sampiona za ovu godinu. A mi znamo da ce grobari da kukaju i traze da se njima dodeli titula. Jedino tako i mogu biti prvi
O

Objasnjivac

pre 11 meseci

Partizan ce morati da saceka osvajanje KLS od strane Zvezde jer je prvi termin 10 jun ili 12 kad je i Aba finale a druga utakmica vec 13 juna tako da Zvezda ne moze da igra 10,12 ,13 i 14 jun zaredom! Zvezda se ne moze kazniti sa 20:0 rezultatom jer propozicije kazu da se to desava kad se ne pojavite iz neopravdanih razloga! Ovdje su razlovise nego opravdani tako da prvo titula KLS Zvezdi a potom i Aba 😉
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

"Slavlje nek' započne, Sever neka se raduje, baklje nek' se zapale, ZBOG TVOJE TITULE"
A

Are you talking to me?

pre 11 meseci

Šta ovde ljudi komentarišu, ne verujem. Datumi finala ABA su zacementirani. Ne pitaju se oko toga ni KKP ni KKCZ. Kome je do igre moraće se pojaviti 12 juna. Partizan je slobodan jer ne igra KLS, dok Zvezda mora odlučiti šta će igrati 12 juna.
!

!?

pre 11 meseci

Kad su zacementirani kako se pomeriše na 12. Jun!?
O

Objasnjivac

pre 11 meseci

Sine,ne mora niko nista! Zvezda ima opravdan razlog da se ne pojavi 12 juna jer 10 ili 12 juna igra finale tako da je to opravdan razlog,a u propozicijama stoji da se rezultat 20:0 proglasava ako neko neopravdano ne izadje na teren.
s

senseimaster

pre 11 meseci

Za ovog merlina mađioničara pitanje-u kakvoj smo mi svađi sa Realom,može biti da si nas pomešao sa nekom drugom ekipom,u kakvoj smo svađi sa Barsom,sa vama i milogorcima jesmo jer to je jedno isto s.....,neko drugi je menjao sud nadležan za sporove Abe,neko drugi je u svađi sa ligom svoje zemlje(ovo je upitno jer nismo sigurni da je Srbija njihovo mesto osnivanja).....nego ti nama reci sa kim ste vi dobro pošto znamo da ste se fizički obračunavali sa Zvezdom,Hemofarmom,Realom, skoro i sa Vojvodinom u rukometu,nekih godina sa Cetinjem u rukometu,o sukobima sa otimanjem igrača i da ne nabrajam trebalo bi mi pola dana,recimo samo neke Zvezda,Fmp,Hemofarm,Vojvodina,Radnički,Bfc....i naravno da ne zaboravim onoga sa kim ste najbolje-sudija Juras,pozoviga i pitaj kako bole dobri odnosi sa vama...
g

gost1101

pre 11 meseci

Mislim da je ok da se zavrsi KLS pa onda da se igra ABA,ne vidim kakav je to problem kad se vec oboliko kasni,KLS prvi objavio datume i to je to. Kazem kao navijac Zvezde al ne vidim sto bi to bio problem i Partizanu kad su i na njega cekali. Po meni kazem sve ok.
T

To

pre 11 meseci

Sto se ovi iz KLS prave pametni da kazu da se finale igra 4 dana posle Aba finala, pa posle odredjuju datume to Aba ligu uopste ne interesuje kao i sto rekli.
m

merllin_pfc

pre 11 meseci

Za 20 godina Aba lige jeli se ikada igrao KLS prije ABA lige ? Za 20 godina jeli ikada KLS izbacio raspored prije ABA lige ? Za 20 godina jeli ikada KLS imala prednost u biko kom segmentu nad ABA ligom ? Zasto nije bio problem 2016 kada je Mega cekala Zvezdu 32 dana da odigraju finalnu seriju ? Zasto bi se sada poslije 20 godina nesto mijenjalo ako je do sada Aba liga bila regularna ? Zasto se izdaje saopstenje iz KK Zvezda da se izgubila regularnos kada KK Partizan prvi put u zadnjih 10 godina ima prednost domaceg terena ? Moze li KK Zvezda da kaze kako je moguce da ima jedino dobar odnos sa FMP a u svadji je sa Aba ligom , Euroleagom , Partizanom ,Buducnoscu Realom , Barsom , Zeljkom , Savicem ,Bodirogom , Glinkmanom .........
@

@merlin

pre 11 meseci

Za 20 godina kad se finale Aba igralo u Junu?Hoces da ti kazem?Nikada.Posto izigravas mudrost neku.
G

Gost12345654321

pre 11 meseci

Svaka normalna osoba to misli. Ali Partizan, Ostoja, Savić, ko god, je sa ABA ligom zamesio ove datume, da natera Zvezdu da bira sta ce da igra. Cisto da obezbedi jedan trofej Partizanu, jer ipak oni posteno nikad ne mogu. A da sam na Zvezdinom mestu, lagano bih igrao oba paralelno, stelovao kad koja utakmica da se preskoci, i na kraju osvojio sve, samo iz inata!
a

ahe7

pre 11 meseci

Kad je Mega cekala 40dana je bilo se uredu a sam zvezda kuka nesto kao uvijek..
P

Pa

pre 11 meseci

Ona uvek i kuka, celu sezonu od oktobra do sad samo kukumacu i pisu saopstenja, da ti se zgadi vise i da gledas kosarku.
@

@ahe

pre 11 meseci

Pre neki dan ste rekli da je mega cekala 35 dana,pa onda 38 dana danas vec 40 dana. Za koji san ce ispasti da mega jos uvek ceka
@

@@ahe

pre 11 meseci

Bitno je da je manje nego sto ste vi cekali Partizan, cak Mega nije kukumakali i davala saopstenja sto vas ceka, a vi samo kukumacete celu sezonu,sta ce tek i kakva ce kukumakanje da bude ako Partizan osvoji Aba ligu.
U

U Tem Denveru

pre 11 meseci

Nema frke, cekacemo do avgusta
C

Cvbnn

pre 11 meseci

Ne vidim nikakav problem. Partizan je imao pauze između 2 meča po 7 dana. Sad Zvezda želi da igra KLS ne bi li malo osetila igru i utakmice. Kako se odlagalo za crne, tako će sada da se odloži i za crvene. Da je bilo ko drugi u pitanju poput Borca, Metalca bili bi izbačeni i sankcionisani. Sa obzirom da su u pitanju blizanci za koje navija 90% ljudi igraće se i na Marsu ako to zahtevaju.
S

Sta je problem

pre 11 meseci

Pomeriće KLS finale i to je to, kad se zavrsi finale u Aba ligi, odigrace se finale KLS i to je to.
h

hhhhhhg

pre 11 meseci

moracete sacekati nema nista na silu
v

v1ad

pre 11 meseci

Nece biti problema samo ne znamo u kojim terminima ce biti slobodno.
E

Eto 7

pre 11 meseci

Optimisticno...