Joanis Papapetru
Joanis Papapetru

Partizan Mozzart Bet bez Papapetrua na Bajern

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.02.23. | 12:48

Zbog virusne infekcije Grk nije trenirao i nije se našao među putnicima za Minhen

Partizan Mozzart Bet otišao je za Minhe na megdan Bajernu, ali u oslabljenom sastavu. Naime, Željko Obradović neće moći da računa na Joanisa Papapetrua koji nije trenirao u sredu, a zbog virusne infekcije nije ni otputovao za Nemačku, potvrđeno je Mozzart Sportu.

Činjenica je da će ovo biti veliki udarac za crno-bele s obzirom na sjajnoj formi u kojoj je Grk, a svi su bili svedoci njegove partije u Kaunasu kada je bio najzaslužniji za veliki trijumf crno-belih nad Žalgirisom.

Izabrane vesti

Papapetru je do sada odigrao 16 mečeva u crno-belom dresu u Evroligi. Prosečno na parketu provodi 22 minuta, a postiže pet poena uz 2,9 skokova. Ipak, brojka zavarava s obzirom da je dratično popravio igru u napadu u prethodnih mesec dana, što se najviše videlo protiv Žalgirisa u prošlom kolu kada je ubacio 17 poena i tako lansirao crno-bele na sedmo mesto na tabeli.

Sada će bez njega morati da se izbore sa izabranicima Andree Trinkijerija koji i sami ne gube nadu kada je u pitanju mesto među osam najboljih. Nemci su trenutno 14. sa devet pobeda i 14 poraza, dok je klub iz Humske na sedmom mestu sa 12 pobeda i 11 poraza.

(1,90) Bajern (13,5) Partizan Mozzart Bet (2,05)

S obzirom na izostatak Grka, treba očekivati pojačanu minutažu Džejmsa Nanelija ili Uroša Trifunovića. Amerikanac je odigrao sjajan finiš protiv Litvanaca, a odličan je bio i na prethodnom meču ABA lige.



tagovi

KK PartizanJoanis Papapetru

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara