Partija karijere Bruna Kabokla za četvrtfinale Olimpijskih igara

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.08.24. | 12:46

Brutalna partija centra Partizan Mozzart Beta

Brazil je upisao prvu pobedu za Olimpijske igre! Dovoljno za eventualni prolazak u četvrtfinale! Bruno Kaboklo odigrao maestralno i doneo pobedu protiv Japana rezultatom 102:84 što je posle meča Grčka-Australija bilo dovoljno za plasman u narednu rundu.

Još uvek samo formalno centar Partizan Mozzart Beta odigrao je jedan od najboljih mečeva u karijeri. Dominirao je čitavom utakmicom. Radio šta je hteo i na kraju zabeležio čak 33 poena, 17 skokova i jednu asistenciju za 29 minuta na parketu za spektakularan indeks 43.

Izabrane vesti

Brazil sada čeka rasplet u ostalim grupama kako bi se videla konačna koš razlika. Podsetimo da iz svake grupe prolaze dve najbolje ekipe, potom se traže i dve najbolje trećeplasirane. Tu svoju šansu traži tim Aleksandra Petrovića jer se u njihovoj grupi za prvo mesto bore Nemačka i Francuska, poraženi će biti drugi.

Brazilci su dominirali skoro čitavu utakmicu jer je Japan igrao bez Hačimure. Sve to je iskoristio već pomenuti Kaboklo koji je odigrao zaista izvanredno. Pomenuti igrač se nada da će ovim partijama sebi obezbediti NBA ugovor pošto se sasvim sigurno neće vraćati u Humsku, ali to je neka druga priča.

Japan je ovim porazom okončao učešće na OI bez pobede. Najbolji je Hokinson sa 26 poena i 10 skokova, ali to nije bilo dovoljno za pobedu protiv Brazila.

Pored Kabokla, Benite je ubacio 19 poena, Uertas 13 uz osam asistencija, dok je plejmejker Crvene zvezde Jago Dos Santos imao sedam poena, četiri skoka i četiri asistencije.



tagovi

Pariz 2024Bruno Kaboklokošarkaška reprezentacija Brazila

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara