Komentari na vest

Parkeru se sprema otkaz posle Zvezde i Partizana

A

Asvel

pre 7 meseci

Pa dobro, poraz od Partizana je ocekivan i nije kiks. Sto se za poraz od Zvezde ne bi moglo reci. U svakom slucaju, nice Asvel sve bolji i bolji. Uzece oni dosta skalpova ove sezone.
m

matoriekspert

pre 7 meseci

T.J. strepi za svoje mesto kao i N.Č. za svoje! Ne ložite se , njemu je brat kupio i napravio klub da ima dete čime da se zanima. A ne kao ovi kod nas što su ukrali narodno , pretvorili u privatno da bi krali državno!
S

Sale Kg

pre 7 meseci

Šta će Nebojša kad nije imao da vidi kako je to Ostoja uradio, jednostavno se učlaniš i vozi, a ne da se zeza sa papirologijom i zakonom...
@

@matoriekspert

pre 7 meseci

...nekima je dovoljno da cuju kosarka i da pomisle na N.C. pa on je napravio klub koji je bolje funkcionisao od zvezde i partizana zajedno. sa igracima iz njihove skole partizan je morao da im otima trofeje.
K

Kemp

pre 7 meseci

Čovječe imaš 21 milion budžet, a rupa od tima.... msm šta reći, i onda posle Zvezda i Partizan moraju da strepe za mjesto u EL, jer ako neko od njih ne osvoji ABA ligu otpada... A ovi raspali timovi sa atmosferom "biroa za zapošljavanje" igraju ovo takmičenje... i Zvezda i Partizan su lično DENVER NAGETSI za ove talibane... pozz
T

Tomy

pre 7 meseci

Pravda za Tonija! Ne bih ni ja svom bratu davao otkaz, jer smo lični novac uložili u klub i EU licencu da bi Francuska imala tim medju elitom. Samo svojim postojanjem afirmišemo košarku u zemlji petlova i ragbija, lepo se zabavljamo, publika dolazi da gleda top evropske timove, i šta je tu loše? Ne postoji klub samo da bi pobedjivao i palio navijače kladioničare već i da pruži neki širi društveni interes 🐓
n

nek uzmu

pre 7 meseci

Bahara,biće uskoro slobodan a ne vraća mu se kući....
y

y77

pre 7 meseci

pa red bi bio kada vec imaju A licencu da imaju i trenera, jer ovaj to nije.

Crno Beli Partizan

pre 7 meseci

Gledam ga sinoć, čovek ne zna gde udara. Totalno je izgubljen u vremenu i prostoru. Ekipa u kanalu, on onako blene i kao vata se za glavu. To ti je kada nešto guraš na silu. Kamo sreće da se ta EL igra lepo na ispadanje, pa prve dve ekipe EK udju, zadnje dve iz EL ispadnu. E to bi bilo uzbudljivo, ne bi tek tako neki timovi mogli da se predaju u pola sezone, jer eto nisu izborili F8. Nego krljanje do kraja.
a

all grobar

pre 7 meseci

Mi kad smo osvojili 1992 iz Spanije su igrali Huventud i Estudijantes, jer su naravno bili 1 i 2 u ligi. Mnogo pravednije je bilo u to doba nego danas, danas se gleda samo novac i po svaku cenu zele da ubace u EL Pariz i London. Mi, i Partizanovci i Zvezdasi, se samo zaludjujemo A licencom, malo smo mi trziste i verujem da bi cak i pre dali licencu nekoj Poljskoj ekipi nego nama. Inace, same reakcije Parkera (hvatanje za glavu) pokazuju njegovo znanje, iako Asvel i nema bas tako lose igrace, on ih je ukanalio totalno.
G

Gostarevic

pre 7 meseci

Pokušao sam da nađem na internetu podatak koliko ovaj "trener" ima pobeda i poraza u Evroligi, ali nisam uspeo. Mislim da to govori dosta. Prilično sam siguran da sam video na utakmici između Zvezde i Asvela, kada je Evroliga prikazivala neke statističke parametre, da ima skor otprilike 35 pobeda i tipa 68 poraza. Ja ne znam da li postoji i jedan trener u istoriji EL sa sličnim % pobeda. Ovo je stvarno skandal, bukvalno udžbenički primer nepotizma.
y

y77

pre 7 meseci

bio je pred pocetak meca taj podatak, ali ke u minusu svakako
A

Aqa

pre 7 meseci

Malo sjutra otkaz, sve dok je buraz tu ne ide on nikud.
g

gost0

pre 7 meseci

Ma kakvi, pa gde bata da mu da otkaz i onako mu je kupio igracku, da se dete igra! Koja sramota je ova EL, ubacite i London i Dubai u EL, a Partizan i Zvezdu izbacite, sramote jedne!
m

matoriekspert

pre 7 meseci

Slažem se da ubace London i Dubaji ali da izbace samo Zvezdu, njoj svakako nije tamo mesto koliko god ih vlast gurala
@

@matoriekspert

pre 7 meseci

...u pravu si, partizanu je tu mesto jer ga vlast ne gura. aaaa, gura ga svom snagom? e, pa onda nista.