Komentari na vest

Parker opet na isti način spasio Barsu, Baskoniji klizi plej-of iz ruku

B

Budi u blizini

pre 13 dana

Immobile pozdrav, odlican komentar ne bih dodavao nista. Vec sam ti pisao na nekim vestima pre, nisi vise gledao... To je ogromna mana ovog portala... Dodao bih jos na tvoj komentar da je pogresio i sa dovodjenjem Jaga, Ivanovic je trebao odmah da pusti topica...
I

Immobile

pre 13 dana

Duško Ivanović je pokazao da nema pojma i ispisao istoriju Baskonije. Bez plasmana na kup Španije i bez plasmana u plej of španske lige. Korak do dna. Nakon haosa koji je kreirao u CZ sa upravom i Nebojšom Čovićem i njihovih igrarija, sada je nastavio tiradu u Baskoniji. Čovek je izgubio od najgoreg trenera u istoriji španske lige Focisa Kacikarisa, i to nije poveo. Da li su možda Vaisljević onako neobrijan i neuredan i Milan Dozet zajedno sa Nebojšom Čovićem gledali Khema Bircha sa 24 poena i 13 skokova? Centri: Moses Wright, Khem Birch, Mfiondu Kabengele. Uzima se Freddy Gillespie. Bekovi: Kyle Guy, Dylan Ennis, Shannon Evans, Xavier Rathan- Mayes. Uzima se Javonte Smart. Svi navedeni igrači su bili ili Free Agente, ili su imali izlazne klauzule za Evroligu. Pametnom dosta. Duško Ivanović uradio selekciju sve doveo sem Teodosića, a Nebojša Čović zakovao sa svojim poltronima i šlihtarama sa doselekcijom.
I

Immobile

pre 13 dana

Baskoniju preuzima Jaka Lakovič. Valensiju preuzima Pedro Martinez. I vrlo verovatno Ćavi Paskval preuzima Barselonu. Jedan info za velike poltički istruirane sportske radnike u ovoj zemlji i za one dobre sportske fanatike.