Kostas Papanikolau (©MN Press)
Kostas Papanikolau (©MN Press)

Papanikolau najviše voli da igra protiv Partizana i Zvezde

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.09.24. | 11:29

"Sjajno je otići i igrati u Beogradu. To su dva tima sa sjajnim atmosferama, fantastičnim navijačima, uživanje je igrati tamo", rekao je kapiten Olimpijakosa

Atmosfera koju naprave navijači Partizana i Crvene zvezde je ona u koju svaki košarkaš želi da oseti, pa zato nije ni čudo što je kapiten Olimpijakosa, Kostas Papanikolau. u razgovoru za Sport klub upravo apostrofirao dva beogradska rivala kao one protiv kojih najviše voli da igra u Evroligi.

"Sjajno je otići i igrati u Beogradu. To su dva tima sa sjajnim atmosferama, fantastičnim navijačima, uživanje je igrati tamo. Te dve utakmice, protiv Partizana i Crvene zvezde su mečevi u kojima možda i najviše uživam tokom sezone", naglasio je Papanikolau.

Izabrane vesti

On je takođe prokomentarisao šanse i jednih i drugih u ovogodišnjem takmičenju uz opasku da veruje kako mogu da naprave bolje rezultate od prošlosezonskih.

"Oba kluba imaju odlične sastave, moj lični utisak je da je Crvena zvezda dovela neke sjajne igrače tokom leta, biće veoma jaka u predstojećoj sezoni. S druge strane, Partizan ima jednog od najboljih trenera u istoriji Evrolige, legendu, kao i sjajne igrače, ali nemam trenutno sliku u glavi kako izgledaju kao tim da bih rekao šta mogu."


tagovi

Kostas PapanikolauEvroligaKK Olimpijakos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara