Nenad Stefanović (© Star Sport)
Nenad Stefanović (© Star Sport)

Panteri već oštre kandže

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.07.22. | 09:33

Ekipa FMP Železnika danas počinje sa pripremama za narednu sezonu

Ekipa FMP Železnika je posle letnjeg odmora polako upalio motore. U petak u ranim jutarnjim časovima u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije, prva grupa igrača je obavila detaljna testiranja. Podeljeni u tri grupe u kojima su bili – Ranko Simović, Nenad Nerandžić, Marko Pavićević, Aleksa Stepanović, Milutin Vujičić, Vasilije Pušica, Trent Frejzer, Ognjen Matović, Luka Vudragović i Andrija Vuković.

U narednim danima ekipi će se priključiti i obaviti lekarske preglede i ostali igrači koji su zbog reprezentativnih, privatnih i administrativnih obaveza dobili ’’produženi odmor’’. To su: Nikola Šaranović, Nikola Manojlović, Ebuka Izundu, Jakob Zajc, Čarls Dženkins, Bo Bič i Marko Gušić.

Izabrane vesti

Prema prvobitnom planu prvi trening KK FMP bio je zakazan za ponedeljak, 1. avgust, međutim, na insistiranje igrača treninzi će već početi u subotu 30. jula.

Podsećamo, prva utakmica u sezoni zakazana je za 21. septembar i to će biti četvrtfinale kvalifikacionog turnira za Ligu Šampiona koji se igra u Beogradu. Prvi pripremni meč zakazan je za 17. avgust, a kompletan plan pripremnih utakmica biće objavljen u narednom periodu. FMP će u sezoni 2022/2023 nastupati u FIBA Ligi Šampiona, ABA ligi, Kupu Radivoja Koraća i KLS.



tagovi

KK FMPNenad Stefanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara