Komentari na vest

Panter: Cela država zna šta sledi; Smit: Očekujem američki fudbal protiv Zvezde

a

ahahha

pre 4 meseca

Zvezda ovo resava, nije bitno da li u 3, 4, ili 5 utakmica. Zvezda ima ono sto Partizan nema - domace igrece koji znaju sta znaci ova utakmica! Teodosic, Nedovic, Lazic, Mitrovic, ovamo samo Avramovic, i to ce doneti prevagu!
Љ

Љубиша

pre 4 meseca

Па зар назад у Пионир?! Па где да стану 12345 претплатника?! Мораће да се згусну...ццц... Догодине у Железнику.
Z

Zoki SU

pre 4 meseca

Bice ovo iznenadjujuca brza serija. 3-0 za KKP i postavljanje stvari na svoje mesto. Kome treba u EL ekipa koja 10g. zavrsi izmedju 14 i 16 mesta ? I jos se ne lozi na F8. Ekipa kojoj je najveci takmicarski cilj da se ugasi konkuretska ekipa (KKP) i da uvek finale igra s bratskim klubom Voli Buducnost.
2

2 na 2

pre 4 meseca

Al je zato dobra ekipa koju real nasapuna i koševima i pesnicama. Do juče niste ni znali šta je EL, pa vas svevišnji filovao lovom. Valjda je skontao da lova ne donosi rezultate. Još kad sad patrijarh i svevišnji bace anatemu na vaš, biće tek kmečanje.

Samo Partizan

pre 4 meseca

Ako neko nije znao sta je Evroliga onda sto to vi,kad je Partizan deceniju igrao i stizao do f4 vi niste ni pratili basket bar vecina vas.
C

CZV FAN

pre 4 meseca

Pomesao si terapiju pa ti se slosilo i prividja ti se! 3:0 moze da bude samo za KKCZV!
J

Javor i Pukl

pre 4 meseca

CELA DRZAVA ZNA DA SE POKRALI BUDUCNOST UZ POMOC JAVORA I PUKLA!
n

neshha

pre 4 meseca

Ovaj Smit se juce napogadjao trojki a grobari ga pljuju.Cini mi se da ga ne podnose zato sto daje korektne izjave i nikog ne provocira.Jednostavno,ne uklapa se u njihov sablon.Sto se tice same igre cesto je korisniji od "belog medveda" i "prljavog sorca"!
@

@nesha

pre 4 meseca

Kakav nonsens i laz da bi se mi napravili na djavola! Ja ga prvi nisam pljuvao, covek nije ni igrao do skoro, pa nisi ni imao za sta i da si hteo! Kad je dosao, igrao je lose onaj pocetak i sumnja u njegov ttansfer se pojavila u smislu sta ces nam ovakav i zar nije niko bolji mogao, prosto i jednostavno
T

Titula u Pioniru

pre 4 meseca

CELA DRZAVA ZNA STA SLEDI....SLEDI POVRATAK TITULE NA KALIS A JSD KLUB NAZAD U EK SL SEZONE!
G

Gost007

pre 4 meseca

Znamo i mi sta sad sledi..punjenje Partizana i vracanje na fabricko..uz Zeljkovu vecitu kuknjavu na sudije🙂🙂🙂👍
C

CZ CZ CZ

pre 4 meseca

Što ne istupite iz lige, kao iz KSS?! Ko vam brani
@

@kkcz

pre 4 meseca

Iz KLS-a. Ima razlike :)
A

Ajmo Srbi

pre 4 meseca

A nije vam ništa smetalo prošle godine, kada ste vi imali prednost domaćeg terena?! Zato sada TIŠINA i branite se kako znate i umete. A da ćemo vas maltretirati na sve dozvoljene i nedozvoljene načine - DA, HOĆEMO

KAS

pre 4 meseca

Ko nam kaze unazad 10 godina samo prosle niste imali domaci teren u finalu tako je trebalo biti one KOVID sezone ali ste se izvukli zbog ponistavanja ali ste dolijali prosle sezone i ni sada mnogi sa tim ne mogu da se pomire sto je izgubljeno.Opet su nasi bili mnogo korektniji bile su prozivke sto je neizostavno ali ni blizu onaj linc i bombardovanje topovskim udarima i svim ostalim predmetima.Znam da nam vi to necete uzvratiti ali se nadam da ce reagovati ko treba i odma isprazniti deo tribina.
K

KK drzavni orojekat

pre 4 meseca

Devojčice u crno belom su malo uplašene...
Z

Zoran Pušić

pre 4 meseca

A šta sledi majstore ako budete bokji pobedite...nemoj unapred praviti odstupnicu ...e nikakav ti nisi sportista 🤔
p

perut

pre 4 meseca

protiv Ledeja jedino americki fudbal i mozes da igras.
г

гост 1312

pre 4 meseca

Наравно да знамо, следе Петек, Пукл и Јавор, оно ваше стандардно кукање и запомагање, Жељково пренемагање како је он за фер и коректност увек, уз наравно Савићеве “анонимне” пријаве надлежним органима! Како сте ви опљачкали Будућност, сваки пут се изненадим дозом бесрамнисти коју поседујете као клуб!
J

Jodas

pre 4 meseca

Isprao pink🤔

Ajmo ovako

pre 4 meseca

Aj premotajte malo pa se setite onih finala vas protiv Buducnosti nije mogao Covic da se pomiri da ga je tri puta slabija Buducnost pobedila cak 5 puta u sezoni i na njegovom terenu pa je naredne sezone bilo do tada nevidjeno divljanje ,linc i kradja.Vi sada kao stajete na stranu Varvara kako ste ih nazivali to je bila mrznja kakva se ne vidja sve dok se nije Buducnost spustila i prestala da bude neka pretnja to je vama glavni problem ne trpite konkurente niko ne sme ni da pridje Zvezdi odma se proglasi za neprijatelja broj jedan.
n

neshha

pre 4 meseca

Ako treba platice i kauciju Boltauzeru!
n

neshha

pre 4 meseca

Ako treba platice i kauciju Boltauzeru!
c

cao cao

pre 4 meseca

opet kukanje. Ne umeju da izqdju i pobede
e

e

pre 4 meseca

Problem je sto sinoc cela drzava nije znala gde su zavrsile sudije na poluvremenu.Sad naravno svi znaju i u Srbiji i u Crnoj gori.
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Iskreno ne bi me cudilo da ovo ode u pet utakmica cisto da Partizan i Zvezda uzmu vise para na kartama.
m

mixM

pre 4 meseca

Pa kada ce svevisnji dozvoliti da Partizan uzme dve titule za redom??? Nemojte se zavaravati, stopiranje Mirotica je dokaz...
1

12345m12345

pre 4 meseca

pa vi srama nemate... ko vam je obezbedio zoca, igrace sa f4 evrolige, dupliranje ugovora samo da se ne ode iz kluba, kupovinu evrolige? ko vam je sve to obezbedio? budzete medju prvih 5 u evroligi... i opet je on protiv vas, opet vas unistava... dokle vise da kukate? sta je sa obrazom?
@

@1234blabla

pre 4 meseca

To budzet u prvih 5 Evroligi je apsolutna laz i to sam znas. Tacno se vidi ko kakav budzet ima u Evroligi manje vise i po rangiranju na tabeli iste Evrolige. Izbaceno je sa mnogih strana gde je ko sa budzetom, a i da nije, apsolutno se vidi ko kakav budzet ima. Cak je izbaceno ko koliko dobija od drzave same, Zvezda ipak vise dobija, a to je i Covic muceni objavio uz mucenog Ostojica, sto je dve eksel tabele hehe. I Zvezda je otisla u EL ove sezone kao druga u ABA ligi, sigurno nije gratis poklon bio. A ostale budalastine nema potrebe nema komentarisati, jer ti nabrojis jednu, ja dve, ti opet dve i tako u krug. Urazumi se.
R

Raffa

pre 4 meseca

Gasenje Igokee2 pocinje!!!👌🤣
G

Gargojle

pre 4 meseca

Tako se navlači suđenje, postaviš sebe kao najvažniji srpski projekat. Tipičan primer kako crnobela mašina ispira mozak svojo deci. Panteru nećeš moći da spavaš od tolikog otrova u sebi....
J

JeNeaH

pre 4 meseca

Kako ćemo bez Boltauzera?
N

Ne brini

pre 4 meseca

Tu su Javor, Pukl i Hordov.
Z

Zvezda 91

pre 4 meseca

Da li ce Zoc napokon osvojiti drugi trofej posle 15 propustenih...hahahah

Kalčopolista®

pre 4 meseca

Hoce li opet biti 3 dana zalosti kao prosle godine kada odbranimo titulu? Pitam za jakovljevica, djurovica, andjusa i slicne
Z

Zvezda 91

pre 4 meseca

Plakaces 😀
R

Raki Delija

pre 4 meseca

Vi onda dodjite prosle godine jer ove necete osvojiti sigurno
U

Urgija

pre 4 meseca

Koliko je vama dana žalosti u fudbalu? Ah da 365 😂😂😂
C

Cane

pre 4 meseca

Samo da napomenem da ova 2 ne gostuju na tv-u vjerovatno iz razloga da ne bi otkrili svoju naratorsku oskudnost(polupismenost),ali zato vrlo dobro znaju da zakljucaju sudije na poluvremenu,a da ih potom "posjete" i na kraju da ih isprate skroz do terena da ovi ne bi zaboravili sta treba da urade.Svu ovu mrznju izmedju ova dva tima je zapoceo "bezobzirni "D.Vujosevic , asve ono sto je doslo poslije toga je samo nastavak.Sjetite se njegovih ulazaka u teren ,kad god je bilo"gusto",najodvratnijih psovki upucenih sudijama,a koji na zalost nisu smjeli da reaguju ,jer bi vjerovatno imali probleme od onoh iz politickog vrha.Koliko je taj covjek unio mrznje najbolje govori podatak da je za branjivao svojim igracima svaki kontakt sa igracima Zvezde.Napominjem sve sto je slijedilo je samo nastavak,koji nijedan normalan covjek ne moze da opravdava i kojm se sigurno sve ovo gadi.

Kx

pre 4 meseca

I tako u narednih 100 godina koliko vi podsecate na ove iz aktuelnog rezima kad kazu e oni bivsi su za sve krivi oni su sve lose zapoceli i radili a mi samo dobre stvari. Koliko godina kako nema Duleta vi idalje vrtite Covic kada nije imao konkurenciju on izmisljao neke neprijatelje jer bez njih ne moze i svadjao se sam sa sobom klub vam sa njim stagnira ne napreduje vec dugi niz godina vi trazite problem u drugima.
I

Ivan..

pre 4 meseca

Znamo nazalost. Od vas moramo biti bolji 30 razlike, da bi pobedili na kraju na dva tri poseda...
B

Brine

pre 4 meseca

A je li prošle godine cela država znala šta sledi ,tada si bio mutav
B

Brine

pre 4 meseca

Ovi nisu ni ušli u pionir a već napunili gaće😂😂😂
П

Па...

pre 4 meseca

...у праву је, цела држава зна шта следи. Завршиће као Будућност против Томића.
G

Guh

pre 4 meseca

Grobari pazite decu i žene kada izlazite iz arene jer navijači crvenog zla opet napadaju po porodici.
Д

Да, да...

pre 4 meseca

... жене и деца, а кад вас зумира камера изгледате као мигранти.
G

Gost1234

pre 4 meseca

Dada-i jedno detence malo sa sekiricom malenom, takoreci decijom))))))))))))))))))))
z

zaks

pre 4 meseca

Zlo je uvijek u crnom, nikada u crvenom, razmisli malo.
a

aj sad

pre 4 meseca

zasto je iskljucenje kaminskog drugacije od iskljucenja ferela? zasto se ovoliko prasine nije diglo posle druge utakmice u cg? zasto se ovoliko prasine nije diglo kad ste imali onakvo sudjenje protiv sv debija? gazi partizane
P

Prcko33

pre 4 meseca

Prijatelju kome se ti pravdas ? Cim imas tu potrebu, jasno je onda i tebi!
T

Top Gun

pre 4 meseca

Da cigani misle da su bolji ne bi razmišljali gde će biti domaćini.
A

Aebre

pre 4 meseca

Pa da naprave atmosferu linca zato su maheri kako drugacije
Д

Да...

pre 4 meseca

... гробари мисле да су бољи не би им било битно где се игра.
B

Brine

pre 4 meseca

Mi smo od vas bolji sigurno i nije bitno gde se igra ,dobija te ga do koricaaaa
z

zaks

pre 4 meseca

@Aebre Naravno de će biti i toga ako bude potrebno za pobjedu.Vi ste , kao, mali anđelčići, je li ? Vi možete raditi šta hoćete , a drugi niko? E pa neće moći.
P

Ppp

pre 4 meseca

Ma kakav linč, igraj košarku, Denver gubi 2 kuci, sinoć dobio u gostima,nebitno gde igraš....ukoliko su u pitanju druge stvari izađeš sa terena i to je to...
G

Gabimise

pre 4 meseca

Ove utakmice - derbiji b itrebali da budu praznik, da svako navija za svoje a ne da maltene bude "rat" svaki put kad igramo. Zbog toga ne pratim vise sve ovo. CIRKUS
R

Raki Delija

pre 4 meseca

Sledi vam metla i malo ce vam biti dva oka za plakanje
r

realno85

pre 4 meseca

nesto se ne secam da je ovaj naduvenko minut odigrao protiv zvezde ove sezone pa da nesto prica. drekavci vec poceli da kulaju pa nije ni pocelo braco. al da ce da boli, hoce... bidite sigurni
C

Comi81

pre 4 meseca

Dušice malene prepoštene...😉🤣🤣
C

Crvenoguze

pre 4 meseca

Pripremite maramice...
M

Milojko Arsenic's

pre 4 meseca

Mi se kao nadamo nešto a za 11 godina osvojili samo 1 Aba ligu i 3 domaća kupa.

Dule

pre 4 meseca

E ta tri kupa osvajali smo i sa 5 puta jeftinijim timom od Zvezde.
M

Mile led

pre 4 meseca

Zvezda nas je 3 puta u nizu rutinirala, nemamo nikakve šanse.
M

Milantom

pre 4 meseca

Legija skupo plaćenih stranaca sa sve najskupljim trenerom u Evropi protiv Topa, Tea, Nede, Mitra, Branka, Dalibora, Lazarevica, Davidovca.....
G

Gooxy

pre 4 meseca

A vi stranaca nemate?od tih nabrojanih igrat ce teo i lebranko,nedara ce biti povrjedjen ili ce igrati vrlo malo i dati kos sa pola terena,pa ce biti sto bi rekli navikan.
g

gdndn

pre 4 meseca

Tobi,Tompkins,Jago,Hanga,Giedraitis,Nejpir,SMit,Gilespii....Ekipa sa najvise stranaca je upravo tovja..
Љ

Љубиша

pre 4 meseca

И наравно Џеј....Догодине у Железнику.
m

miki34

pre 4 meseca

Posle ove kradje bolje da cute umesto sto pricaju gluposti
D

Dell

pre 4 meseca

Prošli put se na finalnu seriju čekalo tri nedelje, jer je nekom to odgovaralo. Od kud sada za tri dana da počinje?
a

ako nekad

pre 4 meseca

budete bolji od top 16 videces sta se ceka....jbg
P

Pa

pre 4 meseca

Valjda je stubu Srpstva valjda prece KLS da se odigra prvo, pa onda finale Aba, mada ni oni sami vise ne znaju ni ko su, ni sta su, ni gde igraju, kukali kako im Partizan zauzeo Arenu, sada beze u Pionir, ko zna mozda i posle Pionira ako zagusti, da igraju u Zeleznik da drmaju koseve.
П

Па...

pre 4 meseca

... што ви не будете бољи од топ 16? Партизан и Алба завршили такмичење истог дана. Мало вам је 30 милиона?
z

zaks

pre 4 meseca

Pa trebali ste o tome misliti ranije i riješiti problem u dvije utakmice jer su termini već bili određeni.
b

brine

pre 4 meseca

inače taj smit je dete kkp i jako dobro zna kako je igrati protiv Zvezde ,da nije smešno bilo bi tužno
P

Pa sta god

pre 4 meseca

da je izjavio takvi kao ti bi nasli primedbu...
r

rea

pre 4 meseca

Momčino, to kako je igrati protiv FMP-a u ABA ligi zna svaki čovek koji iole prati evropsku košarku, nebitno da li je dete Cibone, Reala, Olimpijakosa, Unikahe, Huventuda, Partizana, ili pokojne Crvene zvezde.
Z

ZapadnaSrbijaCrnoBela

pre 4 meseca

Greska zeljka i zorana je sto cute,ne gostuju po jutarnjim programima i ne prozivaju drugi klub svake nedelje,ne prave atmosferu linca itd a sa onim nesposobnim nesojima i bandom ne moze drugacije...Dule je to znao pa ih je maltretirao i ugasio im klub i naterao ih da navijaju za privatan klub coveka koga su mrzeli
X

XD

pre 4 meseca

Baš ne prozivaju. Kako možeš da budeš toliko bezobrazan? Koliko se to vremenski vežba?
Z

ZapadnaSrbijaCrvenoBela

pre 4 meseca

Nego kad vec spominjes Duleta, vide li kako je Savic sinoc odradio posao na poluvremenu, ono ni Duletu u vreme anarhije nije bilo strano.
l

lazovu

pre 4 meseca

nije on nikog ugasio...
H

Hulio

pre 4 meseca

Znao je danilovic npr pa sa dodikom fuzija 2007..kako su ono rekli nije bitno kako se zovu to je sada jedsn klub
E

Eseks

pre 4 meseca

Najbolje da sude recimo neke spanske sudije pa da se niko ne zali kad izgubi..Meni smeta ovo kukanje prvo iz fk pa onda sad i iz kk partizana kako su oni potlaceni itd..A da im nije tr iste drzave fk bi im bankrotirao a u kk bi im jos vrapci leti po terenu a ne da ih vodi najbolji(najskuplji) trener evrolige..Nek pobedi bolji pa oba tima da idu u EL i dosta mrznje stoko
G

Goran k7

pre 4 meseca

Sledi vam metla...
A

Aebre

pre 4 meseca

Prosle godine u finalu nijedan predmet nije pao na parket dok je Partizan bio domacin a svi znamo sta je bilo i sta ce biti sa onom neartikulisanom,zavidnom,zlom grupom ljudi
l

lazete bre

pre 4 meseca

kakva laz da nije nista palo, to sto mediji nisu pisali o tome ne znaci da se nije desilo
l

lazetee

pre 4 meseca

pa ko je onda pogodio, Jovica, Radonjica Ilica svim onim predmetima
K

Kakva

pre 4 meseca

kultura od navijača Kukoč,Radja i ekipa...5 bambija za tebe i tvoj komentar!!
A

Aebre

pre 4 meseca

Svi znaju da nista nije palo i svako ko je bio u hali mogao je to da vidi kao i bezbroj kamera koje su snimale utakmice.Mnogo su bolji ljudi navijaci Partizana
a

ahaa

pre 4 meseca

a na poslednjem fudbalskim derbijima su igraci zvezde sami sebe gadjali topovskim udarima
b

brine

pre 4 meseca

ti misliš ,a nemaš pojma šta vas čeka
@

@aebre

pre 4 meseca

"mnogo su bolji ljudi navijaci partizana" ahahahaha
P

Pazi

pre 4 meseca

@Aebre Jeste baš su bolji ljudi, a pola stolica na jugu fale.
m

matoriekspert

pre 4 meseca

Smit se zeznuo. Oni kao stub srBstva nogu da igraju samo Ruski fudbal, ili Kineski ali Američki nikada
Б

Блок

pre 4 meseca

Тако је . Пре свега Српски . Камерун.
H

Haha

pre 4 meseca

Čudi me da ovaj igrač nije izjavio sinoć pred utakmicu, da cela Crna Gora zna šta sledi, ali crnogorci mislili da su oni prijatelji, jer tako im veliki Žoc rekao hahahah...sinoć je trener Partizana bio zadovoljan sudjenjem i nijednom nije pominjao sudije. Nadam se da oni navijači što budu u pioniru (ako bude pionir), da će biti najgori ikada, da će raditi stvari kojih bih se i rodjena majka postidela, jer sa ovakvom stokom ne moze drugačije. Nadam se da će kapiten Branko Lazić (profesionalni dizač trofeja) ući u meč sa nožem u zubima.
A

Ajmooo

pre 4 meseca

Napred zvezdo u borbi protiv zla
g

gdjsksjsj

pre 4 meseca

Sledi vam metla. Svi znamo.
T

Tako nekako

pre 4 meseca

Ono sto igra Ledej je UFC...
S

Sima Arauho

pre 4 meseca

Sta li je Ćoki obećao Bokanu da kmeči ovako u polufinalu?!
у

уеофпњћф

pre 4 meseca

ћоки и бокан не могу очима да де гледају, зато сте ви били пријатеље а и били сте једно 4х јачи од њих, сад кад сте изједначени и кад сте их покрали, другачије се песме певају из Подгорице.
P

Pedja108

pre 4 meseca

Smit, ko je to? Sto se tice amreickog fudbala, to zaista ocekujem. Kad god se desi negde neki incident, neka tuca igraca, to je uvek utakmica gde igra Partizan. Setimo se Ledeja, koji svaku utakmicu ide da povredi nekog od igraca i ostale krljadzije i siledzije. Nadam se da ce sudije dosledno dosudjivati licne greske i ne prastati siledzijstvo.
k

kalafonac

pre 4 meseca

treba da te je sramota ,pa tvoj lazić više je povredio igrača nego što možeš i da zamisliš.Čovek izvodi klizeći start u košarci bože me sačuvaj pa to je za zatvor Smit potpuno u pravu samo čekam ponedeljak i gostovanje čovketa na nacionalnim tv. i pretnjama sudijama i kako će da napuste teren ako ne bude onako kako je on mislio da treba da bude.
d

dzoniii44

pre 4 meseca

koga je to Lazic povredio? dokle vise mislite da lazete? koliko vam je mozak ispran
N

Navijaci alibija

pre 4 meseca

vec ste spremili pricu, bravo, bravo
P

PerezLaporta

pre 4 meseca

Jedina zemlja u cijim ligama u fudbalu i kosarci Real i Barselona ne bi bili favoriti je poslednjih 10 godina Srbija. Izjavili su zajedno Perez i Laporta
M

MNM

pre 4 meseca

grobarima samo košarka ostala,više njima znači, samo kukaju na državu i sudbinu žrtve hahaha ajde više dosta kmečanja dajte im tu abu nek žoc osvoji nešto za 5 god:)))))))

gemathegreat

pre 4 meseca

Ni pod tačkom razno. Držati ljubičastog na jednom trofeju svih 5 godina.
e

exe

pre 4 meseca

Nedeljama Joksic pise romane, o sudijama u fudbalu a sad muk u kosarci, jel to ta pravda i moral?
K

Koš i lična

pre 4 meseca

Opet sudije. Pa dokle više?
b

bgcz

pre 4 meseca

odmah uzimanje pasoša i ćao. a Smit sekund nije odigrao u derbijima ali on zna šta će biti.
B

Bljakkk

pre 4 meseca

Svako bi osudio incidente u trećoj utakmici prošle godine da igrači jsd nisu sa namerom izašli sa provociranjem, da bi se ispraznio pionir,od izlaska na teren, do načina zagrevanja (nikad viđenih) , do gestikulacija, srednji prst ,onako pokvareno bezobrazno, nikad u istoriji nikad igrači se nisu tako ponašali. kako u Čairu nije bilo gadjanja? Pa to su isti navijači zvezde iz pionira, hoće da naprave na silu divljake od navijača zvezde jer eto npr gadjanje topovskim udarima igrače zvezde kada izvode korner nije vredno pomena ,čim se ne spominje u medijima nije se dogodilo dok u košarci svaki novčić je posebna vest
P

Propao san o F4 u Berlinu

pre 4 meseca

Sezona je propala za crno bele čak i sa Aba Titulom. Nije se dogodila planirana najezda na Berlin
A

Aebre

pre 4 meseca

Ali da jedan te isti covek ovoliko komentara slicnih ostavlja na svakoj vesti o Partizanu govori o klasicnom botovanju po uzoru na one koji su ih podigli poslednjib 10 godina i stite ih i kradu za njih.Napred Partizana protiv zla
P

Profesor Baltazar

pre 4 meseca

Očekujem da utakmica traje 4 sata, Tea na štakama i Lazića da još jednom zategne odbranu. Posebno je trenirao sumo zahvate s osvrtom na rukomet, legenda vaša.
U

Uuuuups da

pre 4 meseca

Izdvajam za rubriku verovali ili ne, kada je završio tekmu bez ijednog faula, nula, a sudile Partizanove sudije.

gemathegreat

pre 4 meseca

Daće Bog da krvavih gaća izadjete sa sve i jedne utakmice.
e

e

pre 4 meseca

Pre par dana je Buducnost dala video za rubriku verovali ili ne.Ledej u pokusaju da polomi nekog,naravno bez licne,pet situacija samo na jednoj utakmici.
A

Acke1

pre 4 meseca

Svi znamo sta ce da bude,vi ne nasedajte na provokacije, samo uzmite da se smejete.
t

tss

pre 4 meseca

Bolje cutite treba da vas je sramota kako ste pokrali Buducnost!
O

Oh yeah

pre 4 meseca

Šta se ovde sve piše. Da nisam gledao meč pomislio bih da nas je Budućnost razvaljivala i da bi dobila 20+ razlike samo da sudije nisu umešale prste. Između termina pokrali, sudije malko navlačile, imali par grešaka u korist Partizana, dečaci moji postoji veeeelika razlika. Pazi ovo, horski razjapili - pokrali. Da nismo pokrali bilo bi 25 + razlike za Budućnost? Očekujem da se uskoro oglasi Budućnost i da vam da još municije, vaš gerneralni sponzor do skoro i Bokan doskorašnji veliki prijatelj vašeg Dr-a.
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Znamo ali nećemo dozvoliti da nas pokradete kao Budućnost.
R

Realantip

pre 4 meseca

Bice "drz gace". Trebace vam dosta paloma papira!
b

brine

pre 4 meseca

onda se čude što mu žvižde i skandiraju protiv njega,tovje je da igraš košarku a ne da pali vatru mamlaze
P

Pixy

pre 4 meseca

Prva petorka za finale: Boltauzer, Pukl, Javor, Hordov i Radić.
M

Mile led

pre 4 meseca

Tkz. zvezda klub koji već 4 godine zaredom ima najviše penala u svetu je sigurno oličenje poštenja.
G

Gostgost

pre 4 meseca

Normalno je da najdominantnija ekipa u ligi dobije najvise penala, jer svi igraju bunker protiv nje, i ne mogu nista sem da krljaju, a ionako se sve vreme igra u protivnickom sesnaestercu. Ima jedna ekipa koja je imala samo 25% poseda i 4 suta na gol Zvezde, a Zvezda protiv njih 75% i skoro 30 suteva na gol. I pazi sad smejurije, ta ekipa hoce da bude sampion i njeni navijaci se zale na neke penale, a ne mogu ni za jedan Zvezdin da kazu da nije bio. I da ironija bude jos veca, za tu smesnu ekipu je izmisljeno ko zna koliko penala, bukvalno 3/4 dobili na poklon. I oni se zale na penale...
J

Jöle 39

pre 4 meseca

Zato ih treba razbiti kao Efes i opet ih ugasiti po drugi put.
J

Jöle 39

pre 4 meseca

Zato ih treba razbiti kao Efes i opet ih ugasiti po drugi put.
G

Gostgost

pre 4 meseca

Naravno da znamo - sudijska kradja nevidjenih razmera! Imali smo trejler u polufinalu protiv Buducnosti.
с

свашта

pre 4 meseca

Горњи прстен празан , доњи прстен код кошева полу празан а они лажу око да је било 15000
Y

Yes sir

pre 4 meseca

E, baš svašta. Upališ TV i onda ne gledaš utakmicu već pratiš popunjenost tribina, posmatraš samo reakcije i odluke sudija, brojiš slobodna bacanja, nedosuđene faulove i ostale stvari. Sve to uredno zapisuješ i onda hajde ovde, udri po tastaturi, da nam dokažeš i pokažeš - zaludni čoveče.
H

Hahahahahahahahhaa

pre 4 meseca

Gornji prazan? Donji poluprazan? Hahahahah. Ajde ne budali i ne blamiraj se ovde. Doduse, za vas je i ovo mnogo cak i u EL 😂😂😂
i

ijaoo boze

pre 4 meseca

jel dobro avramovic posle onog neverovatno jakog udarca u gla ...pardon rame
Z

Zigaatom

pre 4 meseca

Pa ako Dobric posle Egzumove pesnice u vrh brade i onakvog pada nije zavrsio u bolnici, nema razloga za bojazan ni kod Avrama.
R

Raša77

pre 4 meseca

Gazi Partizane pa nek plaču i dalje...
i

ijaoo

pre 4 meseca

kao da on zna sta ceka kao da je igrao protiv zvezde majko mila koliko lazu
s

sektaska posla

pre 4 meseca

naucili ih sta da kazu
b

bljuc

pre 4 meseca

obraza nemaju .. zato i igraju tamo
ж

жеца

pre 4 meseca

тачно,бићете почишћени
G

Gost1234

pre 4 meseca

Cela drzava zna da ste pokrali Buducnost juce……………
Č

Čemu

pre 4 meseca

Ovoliki strah👀🧟
J

Jsjsjjdjshdj

pre 4 meseca

Ceo region zna…
G

G

pre 4 meseca

ne mogu nam nista Partizane, jaci smo ako smeju neka dodju, nece se dobro provesti!
S

Samo

pre 4 meseca

Da vidimo gde da dodjemo u Areni, Pionir, Kalemegdan, Zeleznik danas bi trebao da odluci legenda doktor Šone.
К

Клео

pre 4 meseca

Гашење фмп2 следи.
I

IlijaDukić

pre 4 meseca

Jel vas nije sramota ovo da pričate posle sinoćneg suđenja?
Х

Х Х

pre 4 meseca

Па то и причају да би се скренула пажња са тога од синоћ, како не видиш то?
P

Pobogu...

pre 4 meseca

Ne brinite, sve će biti u redu, samo da Žoc odabere sudije.
G

GostO

pre 4 meseca

Odabrao je vec odavno, Javor, Pukl, Radovic. Bolthauzer je nesto zauzet, ali probace da se vrati na teren na vreme. Samo da se vidi ko ce da ga zameni dok je odsutan.
U

UPDP

pre 4 meseca

Uopste se nije salio i vi to odlicno znate.