Panatinaikos preoteo igrača Realu: Janakopulos ležerno iz kola najavio potpis Čedija Osmana

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.09.24. | 11:15

Čedi Osman na kraju neće zaigrati za Real Madrid

Kako se neki igrač pojavi na tržištu, tako se i moćni Panatinaikos aktivira. Zeleni očigledno ne žale za parama i dovode sve kvalitetno što se pojavi. Sada je prvi čovek kluba Dimitris Janakopulos u svom stilu najavio dolazak Čedija Osmana. Naime, na Instagram storiju dok se vozio u kolima, ležerno je saopšio dolazak Turskog internacionalca u Atinu.

Već nedeljama se Osman pominje kao završen posao za Real Madrid. Već su ga svi videli u Španiji, ali onda potpuni preokret i detonacija bombe u Atini. Osman bi bio treće pojačanje aktuelnog šampiona Evrope ovog leta jer su doveli Lorenza Brauna i Omera Jurtsevena.

Izabrane vesti

Osman je postao slobodan igrač nakon godinu dana u San Antonio Sparsima. Nastupajući u 72 utakmice NBA regularne sezone 2023/24, pod vođstvom Grega Popovića, prosečno je postizao 6,8 poena po meču sa 47,9 odsto šuta iz igre, uključujući 38,9 odsto trojki. Pride je imao 2,5 skokova i 1,7 asistencija.

Turski reprezentativac se preselio u NBA 2017. godine, nakon što je od 2011. do 2017. nosio dres Anadolu Efesa. Još 2015. godine izabran je kao 31. pik na draftu od strane Minesota Timbervulvsa, međutim za njih nikada nije zaigrao. Sem Sparsa, čak sedam sezona je bio deo Klivlenda u kojem je ostavio najdublji trag.

Za seniorsku reprezentaciju je debitovao na na Svetskom prvenstvu 2014. godine, a deo tima bio je i na planetarnom takmičenju 2019, kao i na tri Evrobasketu (2015, 2017. i 2022).



tagovi

KK PanatinaikosČedi OsmanKK Real MadridDimitris Janakopulos

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara