Endru Ejdrjuz (© MN Press)
Endru Ejdrjuz (© MN Press)

Panatinaikos ozbiljno zagrizao za Endrjuza, Grci pišu da je i Partizan u igri

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.07.22. | 18:44

Amerikanac iz Burse imao sjajnu sezonu iza sebe, a crno-belima je ubacio 24 poena u Evrokupu

Igrači iz Burse su očigledno tražena roba ovog leta širom Evrope. Kako i da ne budu posle izvanredne sezone koju su imali sa Dušanom Alimpijevićem na klupi. Džon Holand je već pronašao evroligaški angažman pošto je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, a sada je na meti brojnih klubova Endru Endrjuz.

Kako piše grčka Gazeta, pomenuti Amerikanac je velika želja Panatinaikosa i Dejana Radonjića. U čitavoj priči se navodno nalazi i Partizan, ali zeleni iz Atine su ti koji su znatno ozbiljnije "zagrizli" za igrača koji je do sada igrao u Turskoj, Letoniji i Izraelu.

Izabrane vesti

Navijači Partizana ga pamte po izdanju u osmini finala Evrokupa kada je ubacio 24 poena, a imao je i 10 asistencija.

"Trener nam je rekao da poštujemo protivnika, Obradovića, Partizan, istoriju koju imaju i klub i on, njihove igrače, veći budžet. Verovali smo u sebe čak i kada smo bili pritisnuti uza zid", rekao je bio Endrjuz posle meča u Areni.

Iskusni bek navodno ima brojne ponude, ali Panatinaikos definitivno pravi najkonkretnije poteze, ako je suditi po informacijama koje stižu iz Grčke. U dosadašnjoj karijeri nosio je dres Balikešira, Rige, Hapoela, Bujučekmečea, Makabi Haife, Darušafake i Burse.

Podsetimo da je Panatinaikos do sada doveo Parisa Lija, Panajotisa Kalaicakisa, stižu Nejt Volters, a navodno stiže i Marijuš Grigonis.

Što se Partizana tiče, stigli su Dante Egzum, Danilo Anđušić, Džejms Nanuli. Dok su ekipu napustili Dalas Mur, Rodions Kuruc, Nemanja Dangubić i Rade Zagorac.


tagovi

Endru EndrusKK PartizanKK Panatinaikos

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara