Stefan Jović (MN press)
Stefan Jović (MN press)

Panatinaikos gleda u Stefana Jovića

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.12.21. | 10:19

Grčki gigant s nestrpljenjem čeka kraj oporavka srpskog reprezentativca

Ruptura mišića na kvalifikacionom meču za olimpijske igre udaljila je Srbiju od Tokija, a Stefana Jovića gotovo šest meseci od igračkog ritma. Ali ta povreda nije udaljila misli klubova od srpskog reprezentativca.

Još pre nego što je aktuelna sezona počela, pominjala se mogućnost da Jović nastavi karijeru u Panatainaikosu. A kako se ubrzano približava njegov povratak na teren, tako se sve više, kako navode grčki mediji, ta tema aktuelizuje.

Izabrane vesti

Grčkom gigantu. koji je usporeno ušao u sezonu, posebno u Evroligu, u ispunjenju ambicija je neophodan organizator igre kapaciteta i kvaliteta Jovića, zbog čega navodno PAO s nestrpljenjem očekuje da on uđe u takmičarski proces pa da se upusti u dublje razgovore sa srpskim reprezentativcem.

E sad, naravno ne nedostaje samo Zelenima kvalitetan plejmejker poput Jovića koji je godinama u Crvenoj zvezdi, zatim Bajernu i Himkiju, demonstrirao umeće spajanja spoljne i unutrašnje liniju. Oseka plejmejkera na tržištu je velika, posebno u onom delu u kojem su slobodni igrači. Sve to obećava zanimljive dane...



tagovi

Stefan JovićKK PanatinaikosEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara