Ostoja Mijailović (©MN Press)
Ostoja Mijailović (©MN Press)

Ostoja Mijailović pozdravio dolazak prelazne uprave: Godinama smo čekali da se ovo dogodi

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.10.24. | 15:19

“Imate podršku svih članova JSD Partizan za naporan rad koji je pred vama, na putu oporavka našeg fudbalskog kluba“, rekao je prvi čovek Partizan Mozzart Beta i JSD Partizan

Posle deset godina čekanja Fudbalski klub Partizan dobio je novu upravu, doduše zasad prelaznu, ali je dolazak novih ljudi probudio novu dozu optimizma među navijačima.

Sa istim entuzijazmom ka dolasku Rasima Ljajića, te Predraga Mijatovića i Danka Lazovića gleda i prvi čovek Partizan Mozzart Beta i JSD Partizan Ostoja Mijailović.

“Godinama smo čekali da se ovo dogodi! Privremenom organu, na čelu sa gospodinom Rasimom Ljajićem želim mnogo sreće i uspeha u budućem radu. Imate podršku svih članova JSD Partizan za naporan rad koji je pred vama, na putu oporavka našeg fudbalskog kluba“, napisao je Mijailović na društvenim mrežama.

Pred novom upravom Partizana sada je veliki posao, pre svega da se srede finansije s obzirom da se pominje dug od 60.000.000 evra. Mijailović je nedavno obeležio sedam godina boravka na mestu prvog čoveka crno-belih, a tek je na nedavnoj sednici klupske Skupštine obelodanjeno je da su svi nasleđeni dugovi rešeni.



tagovi

Ostoja MijailovićFK PartizanKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

FK Partizan
KK Partizan Mozzart Bet

Ostale vesti


Najviše komentara