Ostoja Mijailović (9 Star sport)
Ostoja Mijailović (9 Star sport)

Ostoja Mijailović najavljuje spektakl: Novinari su nešto promašili, biće iznenađenja

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.08.24. | 15:37

Grobari nestrpljivo čekaju ponedeljak

Sve je spremno za dugo očekivani događaj Partizan Mozzart Beta pod nazivom "Crno-bela simfonija". Naime, klub iz Humske je čitavo leto čuvao u tajnosti igrače koje je doveo osim trojice koje je ozvaniči. Posle Vanje Marinkovića, Ife Lundberga i Frenka Nilikine, usledila je tišina u Partizanu, a sve će biti obelodanjeno u ponedeljak od 20 časova.

Izabrane vesti

"Predstavljanje igrača je poseban događaj koji smo uveli od ove sezone, biće speltakularno i posebno", rekao je prvi čovek Partizana za Alo Sport koji je najavio i još jedan turnir na otvorenom koji će biti po svemu sudeći na Kalemegdanu.

Ipak, najviše pažnje izazvala je izjava o pojačanjima koja će biti predstavljena u ponedeljak.

"Partizan je objavio svega nekoliko imena, zatim smo odlučili da ekipu predstavimo na drugačiji način. Novinari su se sve vreme bavili našim pojačanjima, nešto su pogodili, nešto ne. Biće iznenađenja".

Prema našim informacijama, pored gorepomenute trojice, u ponedeljak će se pojaviti Arijan Lakić, Sterling Braun, Karlik Džons, Duan Vašington, Mario Nakić, Isak Bonga, Ajzea Majk, Tajrik Džons, Brendon Dejvis, Mitar Bošnjaković Aleksej Pokuševski. Ostaje da se vidi da li će zaista biti neko iznenađenje.

Kako god bude bilo, jasno je da će Željko Obradović raditi sa potpuno novom ekipom u odnosu na prošlu sezonu.

"Nakon teške sezone smo odlučili da promenimo skoro celu ekipu. Celo leto smo radili, gurali i radili. Veoma je teško naći novu ekipu, to se retko radi, ali mi smo doneli odluku. Stručni štab čeka težak posao, potrebna im je podrška svih navijača", rekao je Mijailović, pa dodao:

"Momci koji potpisali za Partizan su izuzetan kvalitet, svi do jednoga. Ponosan sam na posao koji smo napravili u prelaznom roku. Iskoristio bih priliku da se zahvalim Zoranu Saviću, Željku Obradoviću, Duletu Karavesovicu i svima ostalima što su zajedno sa mnom radili celo leto na prelaznom roku. Trebalo je za kratko vreme naći rešenje za momke koji su bili pod ugovorom i potpisati nove igrače. Prezadovoljan sam poslom koji smo uradili".




tagovi

KK PartizanOstoja MijailovićŽeljko Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara