Orlovi sleteli u Šenjang, topao doček navijača

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.08.19. | 11:45

Odrađen i prvi trening

Кošarkaška reprezentacija Srbije stigla je jutros oko 4.00 sata po našem vremenu u Šenjang, letom preko Frankfurta. Dočekalo ih je lepo vreme i temperatura oko 26 stepeni Celzijusa, ali to nije sve…

Naime, odmah po sletanju i završetku pasoške kontrole, naše košarkaške dočekali su navijači iz Šenjanga sa transparentima i slikama igrača, očigledno veliki ljubitelji NBA lige i naših centara Bobana Marjanovića i Nikole Jokića. Ljubazni Кinezi su strpljivo čekali da se fotografišu i da im se naši asovi potpišu na dres ill majicu, a ista stvar se ponovila i po dolasku u hotel „Vanda vista“, gde je smešten naš nacionalni tim.

Izabrane vesti

Posle odmora po dolasku u hotel, selektor Aleksandar Đorđević je održao i prvi trening u Šenjangu, i to u dvorani Lioaning Gimnazijum, gde će igrati dve od tri utakmice turnira.

Naš tim prvi meč na turniru u Šenjangu igra u petak 23. avgusta od 13.30 po srednjeevropskom vremenu sa reprezentacijom Italije, dva dana kasnije u istom terminu zakazan je okršaj sa Novim Zelandom, a u utorak 27. avgusta takođe od 13.30 utakmica protiv Francuza.

Prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu Srbija igra 31. avgusta od 9.30 u Fošanu, protiv reprezentacije Angole.

FOTO: KSS


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara