Komentari na vest

Orlići u polufinalu Evropskog prvenstva posle velikog preokreta!

V

Vukajlo

pre oko 2 godine

Visoki igrači su spasili utakmicu, jer su pokupili sve promašaje naročito Ćurčića i Milijaševića koji su se celu utakmicu ispucavali, Đoković 15 sk, šarenac 11 sk i 10 sk. Ćurčić inače na svakoj utakmici ima ogromnu potrošnju lopti i nerezonskih poteza. Njega timska igra ne interesuje baš puno. U svakom slučaju pzna podrška do zlata 😀😀😀
o

ok

pre oko 2 godine

Gledao utakmicu. Ne valja što Ćurčić ide u smeru Avramovića. Samoživo trošenje lopti za samoisticanje. Najinteresantniji igrač generacije Djoković, Šarenac tu negde i onaj koji najviše zna košarke Radaković.
M

Mora..

pre oko 2 godine

Meni je to ok, dva 3nD beka Matijasevic i Curcic. A Radakovic sa krila donosi kreativnost i inteligenciju (podseca na Davidovca ili ako izraste na 4tvorku da bude kao Savanovic). Mogu da napreduju u dobre igrace, ne moze svaki bek da bude Teodosic. Ono sto je mene raduje je da je ovo napokon neka NE-seniorska reprezentacija koja ne igra na centre, napokon igraju klinci neku raznovrsnu brzu kosarku, a ne spusti na Muslija, Petruseva i slicne pa dacemo vise dvojki nego protivnik trojki. Centri su super, ali nismo izbacili krstenog beka vec godinama..
M

Mrmot 77

pre oko 2 godine

U potpunosti se slažem sa tobom.
o

ok

pre oko 2 godine

Pa ja trabunjam odavno nas nerad dolazi na naplatu. Imali smo mi igrače kroz istoriju koji su lomili utakmice. To nikada nisu radili centri već bekovska linija. MI dobrih 10 godina nismo videli pleja koji kada krene u napad razigrava sva četiri igrača. Zato sam i pomenuo Avramovića. Centralni vezni ili plej na 5 igrača mora da pravi raznovrsnost igre. Mislim da je mali Topić konačno igrač koji će narasti do visina jer košarku shvata kao timski sport. Za ovu poziciju je bitnija inteligencija nego dobra ruka. Mi smo imali igrače po pozicijama koji su intelektom sve rešavali na terenu poštujući jedni druge. To je ta košarka koja izbija iz naših igrača. Mislim da je problem u trenerima i njihovom čuvanju statusa. Ne razvija se talenat nego se jure rezultati da bi treneri imali sigurno uhlebljenje. Batalite to u mladjim ligama tamo je najbolji trener onaj koji je razvio najviše igrača i njihov smisao za zabavu koja se zove košarka.